Let's play,gameplay PSP oraz PC

Siemka wszystkim chciałbym poprosić wszystkich chętnych do zaglądania na mój profil YT komentowanie,ocenianie,dawanie łapek w górę, subskrypcje oraz propozycje z czego mogę nagrać :D Głównie to z PSP(w każdej chwili) i PC nie mam aż tak dobrej możliwości(mógłbym nagrywać ale średnio co 2tyg bo wtedy z innego nagrywam).Do niczego nie zmuszam decyzje zależą od was.

PS.Mówcie co można zmienić,co jest źle a co jest dobrze.

http://www.youtube.com/user/TenurialSix?feature=mhee

mod_ico.png
Temat został przeniesiony do odpowiedniego działu, dział 'Film' jest przeznaczony do dyskusji o kinematografii- Cree

omfg, znowu ten minecraft...

juz to bokiem wychodzi.

szkoda czasu i tego nagrywania, zabierz sie za cos innego miliardy tego g**na juz na yt jest.

Zauważyłeś że zaczynam let's playa z Patapon 3 nagrywać??

PS.Szukam jakiś fajnych gierek więc jak chcesz to zapodaj tytuły.

Czy dział "Film" jest naprawdę odpowiedni dla Twego tematu? Z tego co rozumiem jest to reklama swoistej "usługi" przy wykorzystywaniu Twoich "umiejętności". Zatem powinieneś raczej umieścić to np. w Społeczność->Pochwal się lub Hydepark. W końcu nie prezentujesz żadnego filmu, a reklamę swoich gameplay'ów i video-recenzji gier.

Wrzucanie tematów byle gdzie nie jest pomocne dla żadnego forumowicza, a nawet w pewnym sensie odstrasza od korzystania z naszego serwisu.

Aha dzięki za info.

Zrób let's play Wiesiek 2 lub Darksiders albo Stranded 2

Zrób let's play Wiesiek 2 lub Darksiders albo Stranded 2

Narazie rozwijają się Patapony 3.

Ale pomyśle nad tymi grami...

Siemka wszystkim chciałbym poprosić wszystkich chętnych do zaglądania na mój profil YT komentowanie,ocenianie,dawanie łapek w górę, subskrypcje oraz propozycje z czego mogę nagrać :D Głównie to z PSP(w każdej chwili) i PC nie mam aż tak dobrej możliwości(mógłbym nagrywać ale średnio co 2tyg bo wtedy z innego nagrywam).Do niczego nie zmuszam decyzje zależą od was.

PS.Mówcie co można zmienić,co jest źle a co jest dobrze.

http://www.youtube.com/user/TenurialSix?feature=mhee

mod_ico.png
Temat został przeniesiony do odpowiedniego działu, dział 'Film' jest przeznaczony do dyskusji o kinematografii- Cree