Let's play League of Legends - Demacia Team!

PRZECZYTAJ ZANIM OBEJRZYSZ !!!

Wrzucam ten filmik jeszcze raz, lecz bez zbędnego wstępu. W filmie zawarta też jest krótka inf. dlaczego usunąłem tamten filmik oraz czemu znów go wrzucam. Mam nadzieję, że przed ocenieniem filmu, obejrzycie chociaż połowę, zobaczycie statystyki końcowe, i posłuchacie, czy naprawdę nasze dialogi są takie "gimbusiarskie". Mam nadzieję, że bez tego wstępu, który mógł powodować u was hejt filmik wam się bardziej spodoba i troszkę pozytywniej do niego podejdziecie. Mam nadzieję, że rozumiecie, że "wybicie" się z youtube'a nie jest łatwą rzeczą, a nowym użytkownikom jest zawsze ciężko.

Zapraszam gorąco do oglądania, Genso smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=Y5pXCyjHRz0&feature=youtu.be

Cóż, sądzisz że ktoś oglądnie całe? Żeby oglądać 42 minutową niezbyt dobrą rozgrywkę trzeba się naprawdę nudzić.

Nawet sekundy nie da sie obejrzeć..

No i przez Was usunął film! Potwory!

Ale jaki to był Team Demacia, skoro nie było Garena? :(

Jezeli chodzi o team DEMACIA to ja takowy zalozylem wiec chyba graliscie przeciwko nam ewentualnie macie w nazwie jakis dodatkowy znak :) szkoda ze nie moge obejrzec bo chcialem sprawdzic jakie nicki tam byly;D

Dzisiaj uploadnę ten film jeszcze raz, tylko, że bez tego żałosnego wstępu. Mam nadzieję, że komuś film przypadnie do gustu. :)

Jezeli chodzi o team DEMACIA to ja takowy zalozylem wiec chyba graliscie przeciwko nam ewentualnie macie w nazwie jakis dodatkowy znak szkoda ze nie moge obejrzec bo chcialem sprawdzic jakie nicki tam byly;D

Matko, mówisz poważnie? Czy to nie oczywiste że mówi o 5 premade i wszyscy biorą postacie z Demacii?

Filmik ciągle słaby. Nawet bez tamtego wstępu.

Dziękuję za komentarz. Chcę zaznaczyć, że każda wasza negatywna opinia mobilizuję mnie. Dlatego będę dążyć do tego, żeby moje filmy były jak najlepsze :}

Obejżałem do 8 minuty i daję sobie spokuj :D nie jest tragicznie, ale też nie zachwycająco ;) Pytanko takie czm masz niebieskie paski hp itp zamiast zielonych? kiedyś też tak miałem, ale po reinstalu się zmieniło na zielone.

Obejżałem do 8 minuty i daję sobie spokuj nie jest tragicznie, ale też nie zachwycająco Pytanko takie czm masz niebieskie paski hp itp zamiast zielonych? kiedyś też tak miałem, ale po reinstalu się zmieniło na zielone.

Colorblind mode, czyli krótko mówiąc włączył wersję dla daltonistów. Bardzo dobry nawyk skoro zamierza cokolwiek nagrywać, za samo to mu się plus należy (chyba że sam jest daltonistą i to stąd ten wybór).

Matko, mówisz poważnie? Czy to nie oczywiste że mówi o 5 premade i wszyscy biorą postacie z Demacii?Filmik ciągle słaby. Nawet bez tamtego wstępu.

jak mialo byc to jasne skoro filmik byl off kiedy tu wbilem ? i jak to mozliwe ze ludzie jeszcze filmiki z random game nagrywaja jak 95% graczy tam to poprostu test champow?

PRZECZYTAJ ZANIM OBEJRZYSZ !!!

Wrzucam ten filmik jeszcze raz, lecz bez zbędnego wstępu. W filmie zawarta też jest krótka inf. dlaczego usunąłem tamten filmik oraz czemu znów go wrzucam. Mam nadzieję, że przed ocenieniem filmu, obejrzycie chociaż połowę, zobaczycie statystyki końcowe, i posłuchacie, czy naprawdę nasze dialogi są takie "gimbusiarskie". Mam nadzieję, że bez tego wstępu, który mógł powodować u was hejt filmik wam się bardziej spodoba i troszkę pozytywniej do niego podejdziecie. Mam nadzieję, że rozumiecie, że "wybicie" się z youtube'a nie jest łatwą rzeczą, a nowym użytkownikom jest zawsze ciężko.

Zapraszam gorąco do oglądania, Genso smile.gif

http://www.youtube.com/watch?v=Y5pXCyjHRz0&feature=youtu.be