A ja miałem dość tego że ludzie nie piszą na temat, tylko zaczynają się o byle co żreć, rzucając tekstami typu "śmierdzi mi tu 600 ELO". Goddammit, ty nawet nie próbujecie udawać że komentujecie twórczość OPa, tylko się ze sobą kłócicie!
Tutaj przeprosiny do Silvacha - faktycznie, ty tutaj burd żadnych nie robiłeś (poza tym "jest się czym chwalić", pewnie dlatego wziąłem cię za jednego z takich graczy), więc sorry za wyciągnięcie twojego profilu (szczerze mówiąc, wybrałem pierwszy-lepszy nickname). Podobnie do osób które poczuły się urażone - jeśli nie offtopujecie żeby pokazać innym że się nie znają, to kompletnie nie było skierowane do was.
BTW, zgadzam się z Silvachem - jak na niższym poziomie wystarczą runy pod AP/AD, tak z biegiem czasu jednak brak zróżnicowania będzie dość irytujący (co znam z autopsji - grając zestawem mpen/flat mp5/flat ap (obecnie flat mres)/flat ap quinty nie czułem się zbyt dobrze grając jako AP nie korzystający z many, tak przykładowo). Podejrzewam też że posiadanie więcej niż 5 stron na wyższym ELO to absolutne minimum, bo trzeba się przystosować do walki jak najlepiej (nie jestem Eve playerem, ale IMO nie widzę jej bez speed quintów).
Niemniej, napiszę to po raz kolejny - to NIE JEST miejsce na dyskusje czy lepiej mieć 2 zestawy run i pełno champów, czy 10 zestawów run i kilkunastu champów mniej. Komentujcie film, bo o to tu chodzi.
@Bogurodzica: sorki, ale jak słyszę ewidentne zdziwienie co do Tryndy idącego na solotop (Singed jako drugi champ na bocie lepiej się sprawdza niż 2x AD carry, IMHO) i grę na takim poziomie (10 minut, ~20 farmy?) dodatkowo zawierającą sporą dawkę hipokryzji ("Trynda znowu za killem leci..." - powiedział OP, który kilka minut wcześniej zginął bo poleciał za low hp wrogiem za cenę własnej głowy)... Zwyczajnie nie mam tu czego chwalić, sorry. A skoro to tu wrzucił a ja straciłem swój czas na oglądanie tego czegoś (choćby to było tylko 15 minut), to mam prawo się wypowiedzieć.