Let's play League of Legends

silvach - wygladasz mi na trolla w praktyce runy nie daja jakiejs ogromnej przewagi nad przeciwnikiem liczy sie skill takim Wu mozna miec runy pod regeneracje many i pocisnac na solo topie jak psa kazdego tylko trzeba wiedziec jak grac wiec nie komentuj po zestawie run bo to o niczym nie swiadczy.

Mozesz byc number one w lola jak w rankedzie trafisz na troll team to zapomnij nie wygrasz chociaz bys mial 15 tysiecy zestawow run wiec zastanow sie co piszesz , bo 2 strony wystarcza spokojnie:) ja np. mam jedna AP druga AD i 1420 elo .

1420 - jest się czym chwalić

Mysle ze jest poniewaz nigdy nie przekroczysz tej granicy a ja ja wbijalem na solo nie duo, w sumie kazdy kto gra w lola uwaza sie za speca i super pro gracza no niestety tak nie jest z kazdym i trzeba troche pograc wiec przestan pisac glupoty bo z tego co czytam to masz dosc male pojecie o tej grze skoro wydaje Ci sie ze runy zalatwia sprawe .

Pozdrawiam :)

@GrucA

Ty mi każesz czytać twoje posty, ze zrozumieniem, a ja ci polecam czytać swoje, przed tym jak komuś wytkniesz błąd :). Dodatkowo chciałem dodać, ze League of Legends jest grą zespołową, więc po co grasz 1v1 z innymi graczami? Dalej śmierdzi mi tu 600 elo :).

@Up

Nie chce nic mówić, ale użytkownik "silvach" nie wspominał nic o tym, że runy załatwiają sprawę. Dodatkowo widzę, że mamy tutaj speca z całym 1420 elo na karku :). Dobrze, ze mamy takich ludzi jak ty.

Kiedy wcześniej przeczytałem posta o "machaniu fiutkami", miałem ochotę zrugać autora tego cytatu za słownictwo. Sorry kolego, źle cię oceniłem - cytat idealnie pasuje do kilku komentujących tutaj "miszczów".

BTW, Silvach. Pod takim nickname grasz w LoLa? Bo jeśli tak...

http://www.lolking.net/search?name=silvach&x=15&y=4

...to nie ma się czym szczycić. Więcej wyszukiwać nie zamierzam nikogo, to tak tylko jako przykład że nie każdy który obraża tutaj ludzi "bo się gorzej znają niż JA" naprawdę powinien to robić.

Proponuję skończyć offtopa, a jeśli chcecie się pokrytykować to załóżcie temat o nazwie "Dlaczego jestem większym specem w League of Legends niż inni" i prowadźcie tam sobie jakieś kółko wsparcia (albo wzajemnego obrażania siebie nawzajem).

Kiedy wcześniej przeczytałem posta o "machaniu fiutkami", miałem ochotę zrugać autora tego cytatu za słownictwo. Sorry kolego, źle cię oceniłem - cytat idealnie pasuje do kilku komentujących tutaj "miszczów".BTW, Silvach. Pod takim nickname grasz w LoLa? Bo jeśli tak...http://www.lolking.n...ilvach&x=15&y=4...to nie ma się czym szczycić. Więcej wyszukiwać nie zamierzam nikogo, to tak tylko jako przykład że nie każdy który obraża tutaj ludzi "bo się gorzej znają niż JA" naprawdę powinien to robić.Proponuję skończyć offtopa, a jeśli chcecie się pokrytykować to załóżcie temat o nazwie "Dlaczego jestem większym specem w League of Legends niż inni" i prowadźcie tam sobie jakieś kółko wsparcia (albo wzajemnego obrażania siebie nawzajem).

Tak, to mój nick :) Na Wescie, ale czy gdzieś, w którymkolwiek poście napisałem, że jestem znawcą/mistrzem/super uber i pojadę każdego 1v1? Chyba nie.

Gracze 2k elo + mają po 10 stron run przynajmniej, nie na linie - ale dla różnych bohaterów. Jeżeli oni wszyscy się mylą, to wybacz. Widocznie nasz kolega 1400 zna się lepiej,

Btw. kolego, nie obrażałem nikogo. Oprócz ostrej krytyki filmów nie obraziłem nikogo ani jednym słowem. Nie wciskaj mi w.. klawiaturę wyrazów których nie napisałem - chyba, że nie chciało Ci się czytać MOICH postów, i po prostu odniosłeś takie wrażenie. Albo gramy uczciwie, albo nie gramy w cale.

Jeszcze jedno, prosiłbym o to abyś sprostował swoja wypowiedź. Ponieważ, jeżeli dobrze zrozumiałem, to jestem stroną "która czymśtam macha". Moje posty w tym temacie nie "machają" niczym, prócz krytyką filmów i poprawności językowej. Od czegoś istnieje netykieta i regulamin forum.

@n4zArh

Użytkownik silvach, nie wspominał nigdzie, ze uważa się za mistrza i myślę, ze za takiego się nie uważa. Jednak ma on prawo do wypowiedzi i podawania swoich argumentów, nawet jak są one błędne.

Wracając do tematu. Nie polecam nagrywania paru odcinków na raz, biorąc pod uwagę, ze nie jesteś doświadczonym graczem, przez co te same błędy popełniasz w kolejnych odcinak. Nie będę się przywalał do języka, tak jak inni, ponieważ jak się chce, można cie normalnie zrozumieć. Myślę, że jak poćwiczysz trochę grę, to może z tego coś fajniejszego wyjść.

Sandi jeśli kiedyś zawitasz na EU N&E zapraszam nick :qXJakeXp, a jeśli chcesz poprawić swoje filmiki polecam kanał Gimpera ... ;P

@GrucATy mi każesz czytać twoje posty, ze zrozumieniem, a ja ci polecam czytać swoje, przed tym jak komuś wytkniesz błąd . Dodatkowo chciałem dodać, ze League of Legends jest grą zespołową, więc po co grasz 1v1 z innymi graczami? Dalej śmierdzi mi tu 600 elo .@UpNie chce nic mówić, ale użytkownik "silvach" nie wspominał nic o tym, że runy załatwiają sprawę. Dodatkowo widzę, że mamy tutaj speca z całym 1420 elo na karku . Dobrze, ze mamy takich ludzi jak ty.

Kolego ja myślę, że to ty masz 600 elo, ja twój post zrozumiałem w sposób taki, że na jednej stronie run mam runy ap i ad.1v1 mówisz ?? Powiem ci dlaczego, widzisz otóż moją main pozycją jest solo top, a tam early game liczy się baaardzo, może dlatego jestem dobry w 1v1 ?? Po 2 tak zgodzę się z tobą, że lol to gra zespołowa, ale na moim elo tzn 1100 połową sukcesu jest dobry team, bo sam gry nie wycarruje, niestety przyznam się, że jak zacząłem grać rankedy to byłem noobem co spowodowało moje słabe elo, ale teraz mogę powiedzieć, że się poprawiłem, zmieniłem runy i gram na bardzo dobrym poziomie, jeśli mi nie wierzysz, możesz się przekonać.

Chłopaki robią to dla przyjemności. Nie podoba się? Nikt nie zmusza was do oglądania. Ponad to, zamiast komentować ich dzieło, większość z was wykorzystuje, ów temat do przechwalania się i pokazywania reszcie czego to o tej grze nie wie, czego to nie ma na swoim koncie i jakim to wspaniałym się nie jest.

Chcecie sobie porozmawiać o waszej wspaniałej grze, wspaniałym elo, albo podkarmić swoje ego? Idźcie do innego tematu a nie zaśmiecajcie tego. Dziękuje.

Chłopaki robią to dla przyjemności. Nie podoba się? Nikt nie zmusza was do oglądania. Ponad to, zamiast komentować ich dzieło, większość z was wykorzystuje, ów temat do przechwalania się i pokazywania reszcie czego to o tej grze nie wie, czego to nie ma na swoim koncie i jakim to wspaniałym się nie jest.Chcecie sobie porozmawiać o waszej wspaniałej grze, wspaniałym elo, albo podkarmić swoje ego? Idźcie do innego tematu a nie zaśmiecajcie tego. Dziękuje.

oO' kolejna osoba która nie czyta postów.

oO' kolejna osoba która nie czyta postów.

Czytam, czytam i mówię ogólnikowo, więc nie musisz się tak od razu puszyć. Nie powinno Cię to wogóle urazić, gdyż nie chodziło o Ciebie.

Chyba, że masz coś na sumieniu ;>

Chodzi mi wyłącznie o to, żebyście prowadzili sobie gdzie indziej wasze dyskusje, bo zaśmiecacie chłopakom temat.

Czytam, czytam i mówię ogólnikowo, więc nie musisz się tak od razu puszyć. Nie powinno Cię to wogóle urazić, gdyż nie chodziło o Ciebie.Chyba, że masz coś na sumieniu ;>Chodzi mi wyłącznie o to, żebyście prowadzili sobie gdzie indziej wasze dyskusje, bo zaśmiecacie chłopakom temat.

A to przepraszam, myślałem, że tak jak kolega nazarh, wpadniesz i zaczniesz rzucać mięsem na wszystkich :)

@Silvach, ja przepraszam, ale nie tylko nazarah rzucał mięsem, ale ty także w moją stronę.Piszesz do mnie, że mam elo hell kiedy to ty sam masz 58:58, ja się przyznam, że mam 70:72 (dzisiaj wygrałem 2 rankedy WEEEEEE!!!!).Zgodzę się z tobą, że streamerzy mają po 10 stron run, i to 1 strona na championa.Ale ja nie jestem żadnym streamerem i wiem lepiej jakie runy mi są potrzebne, a jakie nie.Więc proszę cię nie gadaj mi ile to mam mieć run pageów.

Dam wam parę rad. Sprawdzonych. 1800

W solo q, co prawda liczą się umiejętności, jednakże ważniejsza jest współpraca między graczami.

Na starcie system ładuje was w 5 osobową grupę, w której znajdują się nieznani sobie ludzie, przy odrobinie szczęścia dostaniecie jeszcze stereotypowego: flamera, blamera, płaczka, trolla, feedera. Tutaj wszystko jest możliwe. Solo rządzi się innymi prawami, ale ku zaprzestaniu tego offtopu, zapraszam na PW, gg, skype, bądź cokolwiek.

@Silvach, ja przepraszam, ale nie tylko nazarah rzucał mięsem, ale ty także w moją stronę.Piszesz do mnie, że mam elo hell kiedy to ty sam masz 58:58, ja się przyznam, że mam 70:72 (dzisiaj wygrałem 2 rankedy WEEEEEE!!!!).Zgodzę się z tobą, że streamerzy mają po 10 stron run, i to 1 strona na championa.Ale ja nie jestem żadnym streamerem i wiem lepiej jakie runy mi są potrzebne, a jakie nie.Więc proszę cię nie gadaj mi ile to mam mieć run pageów.

Nie powiedziałem Ci ile masz mieć, czy ktokolwiek "ma" mieć. Tylko ile w mojej opinii powinien mieć. To tak jak z piłką nożną, oglądasz mecze, codziennie, kilkanaście - na najwyższym poziomie. Czytasz o piłce nożnej, znasz taktyki i graczy. Piłkarz z Ciebie marny, bo poruszać się nie możesz na boisku za chiny, po prostu Bozia nóg nie dała do takiej roboty - jednak oceniać możesz. W końcu masz jako taką wiedzę i możesz pomagać innym. Nie musisz być doskonałym piłkarzem, żeby być ekspertem od piłki nożnej!

Tak samo tutaj, naprawdę dużo czasu poświęcam na streamy/czytanie co piszą gracze z czołówki światowej sceny LoL'a. I uwierz mi, na 2000+ 2 ba 3 czy nawet 5 stron to za mało. Bo tam nie ma szans na grę przeciwko Singedowi bez MR na top, albo przeciwko Cho bez hp quin hp per lvl mres. Albo np. Tryndamere bez crit/arp/ar/mres/hp czy Renektonem/Pantheonem Ad/arp/armor itd itd. To poziom gry którego może nie znam z doświadczenia ale którego znam doskonale z "widzenia".

I nikomu nie mówię co "ma robić". Sformułowanie "elohell" było skierowane do Ciebie, ponieważ potocznie brackets 0-1600 nazywa się podobno "elohell". Nie myliłem się, Ty i ja znajdujemy się w elohell.

A ja miałem dość tego że ludzie nie piszą na temat, tylko zaczynają się o byle co żreć, rzucając tekstami typu "śmierdzi mi tu 600 ELO". Goddammit, ty nawet nie próbujecie udawać że komentujecie twórczość OPa, tylko się ze sobą kłócicie!

Tutaj przeprosiny do Silvacha - faktycznie, ty tutaj burd żadnych nie robiłeś (poza tym "jest się czym chwalić", pewnie dlatego wziąłem cię za jednego z takich graczy), więc sorry za wyciągnięcie twojego profilu (szczerze mówiąc, wybrałem pierwszy-lepszy nickname). Podobnie do osób które poczuły się urażone - jeśli nie offtopujecie żeby pokazać innym że się nie znają, to kompletnie nie było skierowane do was.

BTW, zgadzam się z Silvachem - jak na niższym poziomie wystarczą runy pod AP/AD, tak z biegiem czasu jednak brak zróżnicowania będzie dość irytujący (co znam z autopsji - grając zestawem mpen/flat mp5/flat ap (obecnie flat mres)/flat ap quinty nie czułem się zbyt dobrze grając jako AP nie korzystający z many, tak przykładowo). Podejrzewam też że posiadanie więcej niż 5 stron na wyższym ELO to absolutne minimum, bo trzeba się przystosować do walki jak najlepiej (nie jestem Eve playerem, ale IMO nie widzę jej bez speed quintów).

Niemniej, napiszę to po raz kolejny - to NIE JEST miejsce na dyskusje czy lepiej mieć 2 zestawy run i pełno champów, czy 10 zestawów run i kilkunastu champów mniej. Komentujcie film, bo o to tu chodzi.

@Bogurodzica: sorki, ale jak słyszę ewidentne zdziwienie co do Tryndy idącego na solotop (Singed jako drugi champ na bocie lepiej się sprawdza niż 2x AD carry, IMHO) i grę na takim poziomie (10 minut, ~20 farmy?) dodatkowo zawierającą sporą dawkę hipokryzji ("Trynda znowu za killem leci..." - powiedział OP, który kilka minut wcześniej zginął bo poleciał za low hp wrogiem za cenę własnej głowy)... Zwyczajnie nie mam tu czego chwalić, sorry. A skoro to tu wrzucił a ja straciłem swój czas na oglądanie tego czegoś (choćby to było tylko 15 minut), to mam prawo się wypowiedzieć.

A ja miałem dość tego że ludzie nie piszą na temat, tylko zaczynają się o byle co żreć, rzucając tekstami typu "śmierdzi mi tu 600 ELO". Goddammit, ty nawet nie próbujecie udawać że komentujecie twórczość OPa, tylko się ze sobą kłócicie!Tutaj przeprosiny do Silvacha - faktycznie, ty tutaj burd żadnych nie robiłeś (poza tym "jest się czym chwalić", pewnie dlatego wziąłem cię za jednego z takich graczy), więc sorry za wyciągnięcie twojego profilu (szczerze mówiąc, wybrałem pierwszy-lepszy nickname). Podobnie do osób które poczuły się urażone - jeśli nie offtopujecie żeby pokazać innym że się nie znają, to kompletnie nie było skierowane do was.BTW, zgadzam się z Silvachem - jak na niższym poziomie wystarczą runy pod AP/AD, tak z biegiem czasu jednak brak zróżnicowania będzie dość irytujący (co znam z autopsji - grając zestawem mpen/flat mp5/flat ap (obecnie flat mres)/flat ap quinty nie czułem się zbyt dobrze grając jako AP nie korzystający z many, tak przykładowo). Podejrzewam też że posiadanie więcej niż 5 stron na wyższym ELO to absolutne minimum, bo trzeba się przystosować do walki jak najlepiej (nie jestem Eve playerem, ale IMO nie widzę jej bez speed quintów).Niemniej, napiszę to po raz kolejny - to NIE JEST miejsce na dyskusje czy lepiej mieć 2 zestawy run i pełno champów, czy 10 zestawów run i kilkunastu champów mniej. Komentujcie film, bo o to tu chodzi.@Bogurodzica: sorki, ale jak słyszę ewidentne zdziwienie co do Tryndy idącego na solotop (Singed jako drugi champ na bocie lepiej się sprawdza niż 2x AD carry, IMHO) i grę na takim poziomie (10 minut, ~20 farmy?) dodatkowo zawierającą sporą dawkę hipokryzji ("Trynda znowu za killem leci..." - powiedział OP, który kilka minut wcześniej zginął bo poleciał za low hp wrogiem za cenę własnej głowy)... Zwyczajnie nie mam tu czego chwalić, sorry. A skoro to tu wrzucił a ja straciłem swój czas na oglądanie tego czegoś (choćby to było tylko 15 minut), to mam prawo się wypowiedzieć.

Jasne, że masz prawo, nie neguje tego, bo ich błędy, aż rażą w oczy, jednakże weź pod uwagę ich doświadczenie w grze.

Nie powiedziałem Ci ile masz mieć, czy ktokolwiek "ma" mieć. Tylko ile w mojej opinii powinien mieć. To tak jak z piłką nożną, oglądasz mecze, codziennie, kilkanaście - na najwyższym poziomie. Czytasz o piłce nożnej, znasz taktyki i graczy. Piłkarz z Ciebie marny, bo poruszać się nie możesz na boisku za chiny, po prostu Bozia nóg nie dała do takiej roboty - jednak oceniać możesz. W końcu masz jako taką wiedzę i możesz pomagać innym. Nie musisz być doskonałym piłkarzem, żeby być ekspertem od piłki nożnej!Tak samo tutaj, naprawdę dużo czasu poświęcam na streamy/czytanie co piszą gracze z czołówki światowej sceny LoL'a. I uwierz mi, na 2000+ 2 ba 3 czy nawet 5 stron to za mało. Bo tam nie ma szans na grę przeciwko Singedowi bez MR na top, albo przeciwko Cho bez hp quin hp per lvl mres. Albo np. Tryndamere bez crit/arp/ar/mres/hp czy Renektonem/Pantheonem Ad/arp/armor itd itd. To poziom gry którego może nie znam z doświadczenia ale którego znam doskonale z "widzenia".I nikomu nie mówię co "ma robić". Sformułowanie "elohell" było skierowane do Ciebie, ponieważ potocznie brackets 0-1600 nazywa się podobno "elohell". Nie myliłem się, Ty i ja znajdujemy się w elohell.

Taaak, teraz mogę się z tobą w 100% zgodzić, ale takie runy jak ja np mam są teraz wystarczające, ale mam na celu też kupić więcej run.Na streamy też poświęcam bardzo dużo czasu, dreamhacki, ecc, czy nawet teraz to co było w niemczech.Ale muszę powiedzieć ci jeszcze jedno.Oprócz run isnieją jeszcze counter picki i counter itemy.W solo q moim zdaniem pierwsze 2 picki powinien to być support i adc, trzeci jungler, natomiast 4 i 5 to solo top i mid.

Dam wam parę rad. Sprawdzonych. 1800 W solo q, co prawda liczą się umiejętności, jednakże ważniejsza jest współpraca między graczami.Na starcie system ładuje was w 5 osobową grupę, w której znajdują się nieznani sobie ludzie, przy odrobinie szczęścia dostaniecie jeszcze stereotypowego: flamera, blamera, płaczka, trolla, feedera. Tutaj wszystko jest możliwe. Solo rządzi się innymi prawami, ale ku zaprzestaniu tego offtopu, zapraszam na PW, gg, skype, bądź cokolwiek.

Tak, tutaj się zgodzę, ale aby dobrze dogadywać się z drużyną to tak jak napisałem połową sukcesu jest dobry team, bo sam gry nie wycarrujesz.

Drogi @Mefisto9610 traktuj zamieszczone posty jako konstruktywną krytykę gdyż wszyscy tutaj mają rację (pomijając - "yyy śmierdzi mi tu 600 elo").