Let's play League of Legends

Siemanko ludziska ja jestem sandi i pragne wam zaprezentowac pierwszy odcinek nowo powstalej serii z gry League of legends:) pragne przypomniec ze jest to moj pierwszy nagrany w zyciu filmik (tak tak wiem to niejest tlumaczenie)ale bylismy wszyscy zkrepowani i wyszlo jak wyszlo w kazdym badz razie zapraszam do komentowania lajkowania i subskrybowania po wiecej :)

Pozdrawiam Sandi.

P.S Masz skaczone 14 lat badz jestes po mutacji? Potrafisz myslec i rozmawiac jak my na wyzej wymienionym filmie? Jezeli tak to na co czekasz dodaj mnie do znajomych W league of legends i spytaj sie czy mozesz z nami nagrac im wiecej ludzi tym lepiej :)

Lidz of ledzens i w dodatku grają na normalu (nie wiem jak można grać na normalu). Ale ogólnie przejdzie nie będę się bardziej czepiał. No jedną uwagę jeszcze mam... nie umiecie grać.

Nie wiem, ale to był troll game, albo grać nie potraficie, 2x ad bot line gz.Nie wspominając o reszcie :o.

Barbs wiesz zaczynam od początku na wescie (grałem 2 lata na ameryce) i muszę grać normale.

Lidz of ledzens i w dodatku grają na normalu (nie wiem jak można grać na normalu). Ale ogólnie przejdzie nie będę się bardziej czepiał. No jedną uwagę jeszcze mam... nie umiecie grać.

Może po to żeby na Ranked mieć już 6-7stron run, pule bohaterów na każdą linię i jakąkolwiek wiedzę na temat gry?

Poziom gry.. cóż. Polecam parę dni do obiadu, kolacji i na sen pooglądać dobre streamy. OddOne, Dyrus, RainMan, XJ9. Można się wiele nauczyć...

I zmień klienta na angielską wersję... Zagrasz kiedyś z obcokrajowcami i nie będziesz wiedział jak się z nimi komunikować.. KW Miecz... :o

A Twój komentarz i słowotok jest ogromnie denerwujący, nie wiem jak Ci koledzy z Tobą wytrzymali 40 minut... Po 20 wyłączyłem wideo. Nie mogłem tego słuchać już..

Błędy językowe... Mój Boże. Wstawiasz filmy na youtube popełniając tyle błędów językowych, że aż głowa boli.. "wziąść" "w każdym bądź razie"... to tylko najczęstsze...

A ja powiem szczerze ze chetnie dolaczylbym do tego projektu moze akurat fajnie sie rozwinie :) jezeli potrzebujecie odezwij sie na prv;)

Może po to żeby na Ranked mieć już 6-7stron run, pule bohaterów na każdą linię i jakąkolwiek wiedzę na temat gry?

Ja mam 2 strony run i to wystarcza mi na solo topa, jungle, adc, mida.

:o elohell...

@GrucA

Powiadasz, że grasz runami ap/ad na topie? Śmierdzi mi tu 600 elo.

Wracając do tematu. Rozgrywka nie prezentuje sobą jakiegokolwiek większego poziomu, jest ona po prostu słaba. Dodatkowo jest zagrana na "normalu", co wiekszość osób zraża i niezachęca do oglądania. Polecam ci sporo poćwiczyć przed nagraniem kolejnego odcinka :).

Siemanko oto nowy filmik z rozgrywki Twisted Treeline inaczej 3 vs 3

Lapajcie i komentujcie smile.gif

P.S. Mówiłem nie jesteśmy żadnymi pro ja mam dopiero 28 poziom więc wiecie :P dzięki krytykę przyjmuje na klatę i obiecuje ze będzie lepiej po wbiciu 30 lvl postaram się nagrywać tylko rankedy jeśli tak wielu osobą nie nie podobają się normale . Zapraszam do oglądania nawet jeśli poziom gry kuje w oczy , w komentarzach możecie dać nam cenne wskazówki .

Ależ ja dałem komentarz odnoszący się nie tylko do poziomu gry ale także do komentarza! To jest przede wszystkim to, co kuje w ... uszy. Popraw swój język i nie gadaj tyle, bo to męczy.

I nie LIDŻ OF LEDŻENDS!

I ponownie robisz tak wiele błędów językowych... Boże, do szkoły i książek a nie całe dni przed komputerem siedzisz!

Siemanko czesc witajcie oto 3 odcineg mojego let's play'a z LoL'a smile.gif tym razem jest to dominion jak na wasza prosbe smile.gif rozgrywka wedlug mnie dobra tylko ze koncowke ucielo :/ chyba przez to ze te odcinki byly nagrywane pod rzad sad.gif Juz sie to niepowtorzy obiecuje i zapraszam do sprawdzania jak sie chlopy popisaly smile.gif

P.S. Przepraszam za ewentualne błędy w pisowni i języku podczas nagrania , od 2 lat mieszkam poza Polską i mój polski jest niedoszlifowany , Problemem jest również to że mój laptop nie posiada znaków polskich ;/ (tą część postu dopisał kolega Fresh dlatego są w niej znaki polskie )

Siemanko czesc witajcie oto 3 odcineg mojego let's play'a z LoL'a tym razem jest to dominion jak na wasza prosbe rozgrywka wedlug mnie dobra tylko ze koncowke ucielo :/ chyba przez to ze te odcinki byly nagrywane pod rzad Juz sie to niepowtorzy obiecuje i zapraszam do sprawdzania jak sie chlopy popisaly [media=] P.S. Przepraszam za ewentualne błędy w pisowni i języku podczas nagrania , od 2 lat mieszkam poza Polską i mój polski jest niedoszlifowany , Problemem jest również to że mój laptop nie posiada znaków polskich ;/ (tą część postu dopisał kolega Fresh dlatego są w niej znaki polskie )

Mieszkasz od dwóch lat poza Polską i nie znasz ani ojczystego języka ani angielskiego? Nie ważne. Po prostu ja, na Twoim miejscu, wstydziłbym się wrzucać do sieci coś takiego...

Ostry unranked......normalnie -1 wiedzy, -2 skilla

Trynda stoi przy skarpie a komentarz "ten trynda myśli ze go nie widać" - pzdr

Creeping AD carry - koszmar 10minuta 20 creepów....

Wiedza - trynda solo top? No pewnie jak się nafarmi to carruje gre...

Jak na moje - nie wypowadaj się sandi jak nie wiesz...a sporo nie wiesz

13:23 - "co ten trynda robi!?" pushuje? jak ad carry nie podchodzi do harrasu to on musi....

HAHAHA jak na tego draga poszedł i padł poezja...

Totalny nieogar z sandiego koszmar......

@GrucAPowiadasz, że grasz runami ap/ad na topie? Śmierdzi mi tu 600 elo.Wracając do tematu. Rozgrywka nie prezentuje sobą jakiegokolwiek większego poziomu, jest ona po prostu słaba. Dodatkowo jest zagrana na "normalu", co wiekszość osób zraża i niezachęca do oglądania. Polecam ci sporo poćwiczyć przed nagraniem kolejnego odcinka .

Jaki z ciebie retard.Napisałem, że mam 2 strony run i starcza mi to głownie na mida i topa, ale adc i jungle też idzie grać.WIęc następnym razem proszę o czytanie ze zrozumieniem.

elohell...

Nie wiem, już nie jednego takiego napinacza jak ty na 1v1 rozwaliłem.Może powiem ci jakie mam runy ?

AP:

Marks 9x magic pene

Seals 9x ap/9x armor (zależy kim mi się spodoba grać, ale też survi przydaje się late.

Glyphs 9x mr

quinty 3x 5ap

Top/adc

Marks 9x ad

Seals 9x armor

Glyphs 9x mr

quinty 3x armor pene

AD carry? Jaki AD carry? Sorry, gość zbudował jako sivir najpierw berki a potem vampa, nie farmiąc, a jego lvl3 bumerang zabierał teemo coś koło 200hp, łącznie z powrotem (o ile aż tyle). Wyskakuje na niego Udyr ze stunem - po co shield, dostaje blinda - bo shield jest useless, facecheck w krzaki mając melee na lane, wie o grzybie i nie ściąga go za pomocą shielda... Nic tylko bumerang i gra pasywna, chyba że chce zrobić KSa za wszelką cenę - wtedy się wpieprzy nawet pod wieżę. Tak to na środku lane spokojnie pozwala przeciwnikowi robić co mu się podoba. Jungler zresztą też nie lepszy - rozumiem że Lee w akcie desperacji może zebrać pierwszego blue dla siebie, ale kolejnego?

Dotrwałem do 14 minuty i nie byłem w stanie znieść tego let's playa z "lidż of ledżends". Sic, od 2 lat poza Polską mieszkasz a nawet tego nie możesz bez błędu wymówić?

Jaki z ciebie retard.Napisałem, że mam 2 strony run i starcza mi to głownie na mida i topa, ale adc i jungle też idzie grać.WIęc następnym razem proszę o czytanie ze zrozumieniem.

Nic o "głównie na mida i topa" nie napisałeś. Radzę czytać swoje posty.

Dobra nie napisałem, ale skoro mam 2 strony run, z czego jedna jest pod ap to chyba jest to logiczne, że runy są na mida :o.

Dobra nie napisałem, ale skoro mam 2 strony run, z czego jedna jest pod ap to chyba jest to logiczne, że runy są na mida .

Niekoniecznie (ekhem, ww top).

Dobrze, a jak już wszyscy przestali machać fiutkami i się kłócić to może wrócimy do komentowania tego "dzieła"?

Budowanie postaci i team composition pominę (wiadomo, kwestia graczy, setupu i tak dalej), odbiega toto od meta gamingu na milę, ale jak kto co lubi...

Natomiast poziom opanowania postaci, ogólnej wiedzy na temat gry czy język komentarzy jest po prostu żenujący. Nie zły, nie kiepski, ale po prostu żenujący. Filmiki z LoL'a powinny albo pokazywać dobrze zagrany mecz, albo ciekawą rozgrywkę dziwnymi troll-pickami. Nie zaś ludzi którym wydaje się że dobrze grają a w praktyce trollują.