Hej Hej Hej, z postanowiliśmy wraz z Arthelasem nagrać coś z league of legends. To nasz pierwszy odcinek, mam nadzieję że pozytywnie go ocenicie ; ) Dopiero co zaczynamy więc jednocześnie proszę o wyrozumiałość
Hej Hej Hej, z postanowiliśmy wraz z Arthelasem nagrać coś z league of legends. To nasz pierwszy odcinek, mam nadzieję że pozytywnie go ocenicie ; ) Dopiero co zaczynamy więc jednocześnie proszę o wyrozumiałość
Moze byc Spoko
Edit : Soraka nie jest beznadziejna bys nia gral to bys zobaczył ....
40 sekund i odpadłem. Nie wiem, może po prostu nie moje poczucie humoru.
U mnie to samo, ale pochwale się, że dotrwałem do 7-8minuty ;p Ale nie jest źle, na pewno traficie w jakąś grupę odbiorców. I powodzenia
Niby humorystycznie jest, ale przy niczym sie nie usmialem, nie wiem dlaczego, omg.
Nie mam nic do zarzucenia, oprócz tego, ze kolega fagas nie wie, ze soraka nie jest useless ;D
-.- Kolejny lets play... z LoLa. Rzygać mi się już chce na te filmiki odnośnie tej gry. Youtube pęka w szwach od tego. Gdzie nie wejdziesz to w proponowanych jest minimum 2 z gameplaye z tego czegoś. Więc moje podsumowanie takie, mało ambitne, mało oryginalne, przyziemne, wcale nie śmieszne. Dziękuję temat uważam za zamknięty.
Gdybyście dorwali inną grę, to może coś by z tego wyszło. A tak jak kolega wyżej powiedział, tego jest za dużo.
A no dużo bo dużo, lecz zamiast krytyki zastanówcie się dlaczego tak jest : }
Ehhh, być może dlatego iż RIOT jest diabelnie dobry w tym co robi : }
I proszę nie zrozumieć tej wypowiedzi jako obrazy skierowanej pod czyimś adresem.
gra jest w miare ale rowniez nie moj typ humoru
-.- Kolejny lets play... z LoLa. Rzygać mi się już chce na te filmiki odnośnie tej gry. Youtube pęka w szwach od tego. Gdzie nie wejdziesz to w proponowanych jest minimum 2 z gameplaye z tego czegoś. Więc moje podsumowanie takie, mało ambitne, mało oryginalne, przyziemne, wcale nie śmieszne. Dziękuję temat uważam za zamknięty.
twoje "filmy" nie są jakieś wybitne, więc nie wiem dlaczego uważasz się za mega bossa by decydować o tym, kiedy dany temat ma być zamknięty.
letsplej wyłączyłem po "naleśnikach"
Kręćcie i wrzucajcie - może ktoś to doceni.