Let's Play/Recenzje MMO REAKTYWACJA!

Cześć jak pamiętacie był tu pewien człowiek o imieniu Saruto...gościu nagrywał filmiki na YT. POWRÓCIŁEM! Poprawiłem jakoś nagrywania moich filmów (przy okazji staram się aby teraz wszystkie były HD), poprawiłem moje słownictwo, (więc nie ma już "Boże, Jezu itp.) Przy okazji teraz moje filmy są (a raczej próbuje żeby były) ciekawsze i żebym was nie nudził. Każdego zainteresowanego zapraszam na kanał (i nie oglądajcie Let's Play Torchlight bo to jest jeszcze ten stary motyw nagrywania. Oglądajcie wszystko byle nie by Let's Play Torchlight) Z góry dziękuje i pozdrawiam :D

http://www.youtube.com/user/LighttStar

P.S Dalej wyznaję zasadę każda ocena jest dobra nawet ta zła. Dla tych którzy mnie nie pamiętają/nie znają jeśli macie skrytykować to krytykujcie bo pozwoli mi to zobaczyć i poprawić błędy. Oczywiście mile widziane pozytywne komentarze :D

nie oglądajcie Let's Play Torchlight bo to jest jeszcze ten stary motyw nagrywania. Oglądajcie wszystko byle nie by Let's Play Torchlight

To może go usuń/uniepublicznij, skoro tak się go wstydzisz?

Gdyby nie to "dmuchanie" w mikro to wszystko byloby calkiem spoko :P

Gdyby nie to "dmuchanie" w mikro to wszystko byloby calkiem spoko

Dokładnie, bardzo to denerwuje, wg mnie ofc.

Sprawia to wrażenie jakby budził się ze snu jakiś legendarny boss z mmo ^^

Owiń obie mikrofon czymś materiałowym jeśli chuchanie w niego jest jakimś Twoim nawykiem :)

XD tekst o bossie muszę sobie zapisać. Hmm nawet nie wiem kiedy dmucham hmm... normalnie mówię a na filmiku to jakoś tak wychodzi. Muszę chyba coś pozmieniać w ustawieniach i pokombinować żeby to usunąć :D

Cześć jak pamiętacie był tu pewien człowiek o imieniu Saruto...gościu nagrywał filmiki na YT. POWRÓCIŁEM! Poprawiłem jakoś nagrywania moich filmów (przy okazji staram się aby teraz wszystkie były HD), poprawiłem moje słownictwo, (więc nie ma już "Boże, Jezu itp.) Przy okazji teraz moje filmy są (a raczej próbuje żeby były) ciekawsze i żebym was nie nudził. Każdego zainteresowanego zapraszam na kanał (i nie oglądajcie Let's Play Torchlight bo to jest jeszcze ten stary motyw nagrywania. Oglądajcie wszystko byle nie by Let's Play Torchlight) Z góry dziękuje i pozdrawiam :D

http://www.youtube.com/user/LighttStar

P.S Dalej wyznaję zasadę każda ocena jest dobra nawet ta zła. Dla tych którzy mnie nie pamiętają/nie znają jeśli macie skrytykować to krytykujcie bo pozwoli mi to zobaczyć i poprawić błędy. Oczywiście mile widziane pozytywne komentarze :D