Let's Plays - Zofa95

Witam.

Ostatnio zaczęłam nagrywać(a właściwie to dwa dni temu) I chciałabym zaprosić na mój kanał http://www.youtube.c...low=grid&view=0 bardzo zależy mi na opini, mój pierwszy filmik zdobył dość dobre oceny, które jeszcze bardziej mnie zmotywowały ale to były tylko 4-5 osób :P Proszę was więc o radę i krytykę (:

Zaczęłam od Slendera potem postaram się wprowadzić jakieś inne serie.

Tak jak pisałem wcześniej, jeżeli jesteś zainteresowana wspólną serią daj znać.

zofa twój mikrofon cholernie buczy

Z mikrofonem kombinowałam jak się tylko da x.x A najlepsze jest to, że ja tego nie słysze nawet jak mam na full podgłośnienie o.o

1. Gra za głośno ty za cicho.

2. Dajcie sobie siana z tym Slenderem. zacznij nagrywać coś ciekawszego.

3. Jak na początki to całkiem całkiem.

Tak wiem, muszę jeszcze podłubać w opcjach, żeby mnie było lepiej słychać

Hmm...nie wiem czego się bać w tym slenderze

A co do kanału...

Dam Ci suba jako zachęte dla ciebie,że pojawi sę tam coś orginalniejszego,coś co odróżni Cię od setek innych videomakerów na yt.

Pozdrawiam

Kartuś

Dziękuję ^^ Nie martw się Slender to tylko rozgrzewka ^^

Hmm...nie wiem czego się bać w tym slenderzeA co do kanału...Dam Ci suba jako zachęte dla ciebie,że pojawi sę tam coś orginalniejszego,coś co odróżni Cię od setek innych videomakerów na yt.PozdrawiamKartuś

Już mnie zdradzasz Kartuś czemu? :o jeśli chodzi o slendera próbuj wyłapywać moment z najnowszym slendim a co do buczenia to sprawdz stery jak nie to słaby procek jak ja :P

Już mnie zdradzasz Kartuś czemu? jeśli chodzi o slendera prĂłbuj wyłapywać moment z najnowszym slendim a co do buczenia to sprawdz stery jak nie to słaby procek jak ja
Mnichu xd Potraktuj to jako zachęte i wrzuć filmik dzisiaj xd

Ps.Pozdrów wiernego fana albo perm na wieczność xd

ok już renderuje ale troche to potrwa bo wkońcu mam słabeko proca :P

Chetnie podziele sie opinia, choc nie jest ona zabardzo odmienna od poprzednikow. W zasadzie mysle, ze masz do tego nawet smykalke, ciekawie "spedza sie z Toba czas" podczas ogladania Twoich materialow, aczkolwiek chetniej obejrzalbym jakas bardziej ambitna produkcje. Co do audio - z tym zawsze mialem problemy, a najdziwniejsze jest to, ze w zasadzie czesto robiac byle co "jakims cudem" to naprawialem. Przechodzac do meritum - rob swoje, i baw sie przy tym dobrze, mam takze nadzieje, ze uda Ci sie.

PS: Pamietaj takze o jednym istotnym fakcie - kobietom w srodowisku "gamerskim" jest zazwyczaj latwiej, i oby Cie to nie rozleniwilo, jak juz cos robic to porzadnie. :)

kurde no normalnie foch moich filmików nigdy nie komentujecie :D

Perm.Ja komentuje xd

Za to u mnie, również cisza - w większości.

Bo przestałeś grać bioshocka x A grasz tam jakieś inne niefajne gry.Przy Bioshocku ,koment dałem xd

@Mniuchu xd Jest Bioshock,albo coś innego niż lol/mc/slender/dogs cos tam.

To i jest lajk na starciexd

ja muszę na nowo skombinowac bioshocka 2 dla ciebie karthus specjalnie z torrentów jebne bo klucza oryginalnego dostałem :P z cd action :D bo musiałem jebnąć formata i bioshock mi gdzieś odleciał :(

Bioshock się zj***ł, że tak powiem. W tym tygodniu powinien się znowu pojawić.

Jest Bioshock,jest impreza xd

Ps.Jak przyjdzie Zofa95 to będzie:

"Kurfa mać ale mi łobuzy spamu narobili,jeszcze off top na potęge...crracked perma im,albo chociaż po warnie " xd

Ps2.Darmowy refresh xd

@Mnichu tam na dole xd No wiesz,sygnaturka zobowiązuje ...xd

karthas co sie dziwisz jak tu wbilismy :D no to wavez cos nas łączy czyli zjebany bioshock :D musimy sie umiwić na coopa ;]