Lft gold1 adc/top

Witam!

Poszukuję team'u lub ewentualnie osób,które mają podobne stanowisko i udało by się nam jakoś zgrać. Głównie chodzi o rankedy 5 vs 5,i w przyszłości ESL.

Moje dane:

Dywizja: Gold 1 (była platyna 5,lecz nie grałem dużo czasu i spadłem o całe 2 dywizje)

Pozycja: ADC/TOP

Komunikatory/Mikrofon: Posiadam wszystkie/Posiadam

Dostępność: Codziennie 19-22

Yo, także poszukuję ogarniętego teamu na rankedy 5vs5

Wiek 15 lat

Dywizja Srebro 5, jeśli za mała, to sprawdzie moje umiejętności dotyczące gry.

Pozycja: Mid

Mam mikrofon

Czesc! Chcialbym z wami zagrac gry 5v5 i trurnieje ESL, zeby byc najlepszym. Mam 12 lat i jestem w bronze 5 przez noobów. To nie tak, ze jestem bronzem, tylko dostaje trolli to temu i nie moge wygrac. Sprawdzie moje umiejentosci na 1v1.

Czesc! Chcialbym z wami zagrac gry 5v5 i trurnieje ESL, zeby byc najlepszym. Mam 12 lat i jestem w bronze 5 przez noobów. To nie tak, ze jestem bronzem, tylko dostaje trolli to temu i nie moge wygrac. Sprawdzie moje umiejentosci na 1v1.

Ahh te banalne tłumaczenia ;) Też tak mówiłem ale z bronzu 3 do silver 4 wyszedłem w 1,5miesiącza, niestety teraz mając losetrike spadłem do Silver 5, no nic zdarza się. I często dywizje są odpowiednikami twoich umiejętności, jak nie możesz wskoczyć wyżej, to na lepszą dewizje nie zasługujesz.

Ja ostatnie kilka gier spotkałem się strollami i jakoś daje rade, no nic. ale wiesz, 53% szansy na to, że przeciwny team trafi na trolla.

A po 2 żeby być najlepszym, na pewno nie można się tłumaczyć trollami i afkami lub słabymi ludźmi 'I to przez nich nie mogę wyjść z tej dywizji!" Też zauważ swoje błędy jakie Ty popełniasz a nie obwiniasz wszystkich.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Darkyy

Darkyy ,możesz mnie zaprosić do znajomych w grze. Nick : Czad3r . Zobaczy się co i jak :)

Witam również bym pograł Nick:Tidies div Silver 4, podczas 10 rankedów grałem z dziwnymi ludźmi i wyrzuciło mnie do silver 5 ale jak są normalni ludzie to łatwo przeszedłem do silv 4 :)

Aczkolwiek pograłbym z normalnym teamem, preferuje top/adc

Ja poszukuję osób na poziomie co najmniej golda,co nie oznacza ,że muszą mieć golda. Tylko proszę nie marnować mojego czasu,ponieważ już po 2 minutach gry,a nawet po samej rozmowie można stwierdzić, jakie umiejętności ktoś posiada. Nie szukam team'u aby pograć... Poszukuje team'u z ambicjami i chęcią osiągnięcia czegoś.

Ahh te banalne tłumaczenia Też tak mówiłem ale z bronzu 3 do silver 4 wyszedłem w 1,5miesiącza, niestety teraz mając losetrike spadłem do Silver 5, no nic zdarza się. I często dywizje są odpowiednikami twoich umiejętności, jak nie możesz wskoczyć wyżej, to na lepszą dewizje nie zasługujesz.Ja ostatnie kilka gier spotkałem się strollami i jakoś daje rade, no nic. ale wiesz, 53% szansy na to, że przeciwny team trafi na trolla.A po 2 żeby być najlepszym, na pewno nie można się tłumaczyć trollami i afkami lub słabymi ludźmi 'I to przez nich nie mogę wyjść z tej dywizji!" Też zauważ swoje błędy jakie Ty popełniasz a nie obwiniasz wszystkich.Pozdrawiam i życzę powodzenia.Darkyy

"Trollowanie" jak widze temu Panu jest obce? Nie szukam druzyn, tylko pisze zeby zobaczyc reakcje ludzi na komentarze "omg noob team" i takie tam.

to się nazywa off top ;)

#Czader ja mam ambicje i chce poprawić swoje umiejętności i może coś osiągnąć w małym turnieju. Dodalem Cie do znajomych

Witam!

Poszukuję team'u lub ewentualnie osób,które mają podobne stanowisko i udało by się nam jakoś zgrać. Głównie chodzi o rankedy 5 vs 5,i w przyszłości ESL.

Moje dane:

Dywizja: Gold 1 (była platyna 5,lecz nie grałem dużo czasu i spadłem o całe 2 dywizje)

Pozycja: ADC/TOP

Komunikatory/Mikrofon: Posiadam wszystkie/Posiadam

Dostępność: Codziennie 19-22