LG Swift L5 II czy Kazam 4?

No więc...mam do wyboru któryś z tych dwóch telefonów.
Do firmy LG nie jestem jakoś zbytnio przekonany, ale nie bardzo rozumiem, dlaczego Kazamy są tak hejtowane.
Oba telefony niby mają prawie takie same bebechy, ale Kazam ma dodatkowo dual-sim, kamerkę z przodu i ma procesor dwurdzeniowy (po podkręceniu 1,3Ghz). Ktoś coś doradzi?

Serio, nikt? ._.

Na twoim miejscu zainteresowalbym się nad zakupem jakiegoś niedrogiego( Lecz mocnego chinola)

Telefony które przedstawiłeś są beznadziejne

a KAZAM ?

Bateria Li-Ion 1550 = ok 2 -3 Godziny Surfowania po np internecie nie mówiąc już o tym ile apki by zjadały :)

2 rdzeniowy procesor - Rdzenie są tragicznie słabe (jakbyś je podkręcił to niewiem czy po 30 min by ci się bateria nie rozładowała)

Rozdzielszość słaba

Ogólnie chinola Kupisz w cenie ~500 ZŁ

z min 1 gb ram , HD wyświetlacz z dobrym aparetem i 4 rdzeniowym prockiem (1,3x4)

Oba telefony to kicha. Wziąłbym ten, który drożej da się sprzedać i kupił coś sensownego :D

Z tych lg lepsze. Kazam strasznie badziewie ;/ lepiej inny wybrać ;)

Już dawno wybrałem Kazama.
Mieliście w ogóle te dwa telefony w ręce? Ja miałem...
LG ma mój znajomy i według mnie jest okropny. Sam kształt i wygląd, procesor, jakoś zdjęć...po prostu nie.
Kazama podkręciłem tak jak wspomniałem i działa bardzo dobrze. Często się nim bawię i wytrzymuję ok~2dni. Nie zamula, gry chodzą płynnie...tylko aparat jest naprawdę słaby.
Temat już można zamknąć.

No więc...mam do wyboru któryś z tych dwóch telefonów.
Do firmy LG nie jestem jakoś zbytnio przekonany, ale nie bardzo rozumiem, dlaczego Kazamy są tak hejtowane.
Oba telefony niby mają prawie takie same bebechy, ale Kazam ma dodatkowo dual-sim, kamerkę z przodu i ma procesor dwurdzeniowy (po podkręceniu 1,3Ghz). Ktoś coś doradzi?

Serio, nikt? ._.