Witajcie forumowicze!
Kiedyś, kilka miesięcy temu szukałem ludzi do badań dla pracy licencjackiej, które miały związek z nauką języka angielskiego poprzez gry MMORPG. Badania już zostały co prawda przeprowadzone, lecz aby móc ukończyć swoje dzieło, potrzebowałbym dodatkowych informacji. Dlatego też skonstruowałem niedługą, około 10-15 minutową ankietę, dla graczy MMORPG w wieku 13-18 lat. Wiem, że macie teraz wakacje, ale byłbym bardzo wdzięczny za rzetelne wypełnienie jej, bo bardzo mi to pomoże
Dziękuję z góry wszystkim ochotnikom, pozdrawiam i życzę udanych wakacji
LINK: https://goo.gl/forms/o8Qjo1blX4OPpGmf1
Licencjat Was potrzebuje
Poszło
Gotowe.
ju
Bym zrobił, ale jestem starszy niż 18 lat a nie będę kłamać
Tak samo, jestem starszy niż 18
Powtórzenia się na końcu
Nvm, to ja nie przeczytałem
Trzeba kłamać, że ma się 18 lat
Ankieta wypełniona ale muszę przyznać że strasznie mi się ją czytało. Za dużo było pytań masła maślanego. Co najmniej 5 pytań jest które są te same tylko ujęte w innych słowach. Poza tym jeśli chodzi o oceny angielskiego ze szkoły to raczej jeśli ktoś gra w gry mmorpg to powinien wyprzedzać materiał nauczania o jakieś 3 lata.
poszlo
Poszło, powodzenia!
tak bo na tym forum są tylko ludzie od 13 do 18 lat......
jak już dajesz te ankiete to zrób je porządnie ale ok
palne ostatni wiek i będzie ok, to przeciez tylko 7 lat mniej...
i pełno bardzo podobnych pytan...
a czemu tylko mmorpg? ja sie sporo nauczyłem jeszcze przed internetem grając w morrowinda np
Zanim podpięto mi internet za starych czasów to grało się dużo w single dla fabuły ze słownikiem. Teraz wystarczy że widzę angielski tekst i od razu wiem o co chodzi ale i tak trochę tęsknie za zaglądaniem do słownika angielsko-polskiego. No cóż, wydaje mi się że nadszedł czas na wybranie nowego języka :D. Japoński, rosyjski albo francuski.
wypełniłabym ankietę ale jestem starsza niż 18 lat xP
Edit
wysłane jako 18 [odmłodziłam się :)]
Zrobione
Dzięki wielkie za angażowanie! Mam więcej odpowiedzi niż się tego spodziewałem, co tylko potwierdza wielkość tego forum Doceniam Wasz poświęcony czas i każdemu z osobna życzę w przyszłości takiego samego zaangażowania w sprawie, jakie mnie dzisiaj spotkało! Jeszcze raz dozgonne dzięki!
32, za stary jestem
ja 25 ale zaznaczylem 18 i postaralem sie cofnac w czasie. Powodzenia kolego i daj znac jak poszlo postaralem sie cos pokrecic co wpadlo do glowy , moze cos z tego uzyjesz. Pozdro
tak bo na tym forum są tylko ludzie od 13 do 18 lat...... jak już dajesz te ankiete to zrób je porządnie ale ok palne ostatni wiek i będzie ok, to przeciez tylko 7 lat mniej... i pełno bardzo podobnych pytan...
Nie że na tym forum są tylko od 13 do 18 tylko ankieta jest skierowana do takich osób bo dotyczy młodzieży XD Ale ok