Licencjat Was potrzebuje

Witajcie forumowicze!

Kiedyś, kilka miesięcy temu szukałem ludzi do badań dla pracy licencjackiej, które miały związek z nauką języka angielskiego poprzez gry MMORPG. Badania już zostały co prawda przeprowadzone, lecz aby móc ukończyć swoje dzieło, potrzebowałbym dodatkowych informacji. Dlatego też skonstruowałem niedługą, około 10-15 minutową ankietę, dla graczy MMORPG w wieku 13-18 lat. Wiem, że macie teraz wakacje, ale byłbym bardzo wdzięczny za rzetelne wypełnienie jej, bo bardzo mi to pomoże :)

Dziękuję z góry wszystkim ochotnikom, pozdrawiam i życzę udanych wakacji :)

LINK: https://goo.gl/forms/o8Qjo1blX4OPpGmf1

Poszło

Gotowe.

ju

Bym zrobił, ale jestem starszy niż 18 lat a nie będę kłamać

Tak samo, jestem starszy niż 18

Powtórzenia się na końcu

Nvm, to ja nie przeczytałem

Trzeba kłamać, że ma się 18 lat :D

Ankieta wypełniona ale muszę przyznać że strasznie mi się ją czytało. Za dużo było pytań masła maślanego. Co najmniej 5 pytań jest które są te same tylko ujęte w innych słowach. Poza tym jeśli chodzi o oceny angielskiego ze szkoły to raczej jeśli ktoś gra w gry mmorpg to powinien wyprzedzać materiał nauczania o jakieś 3 lata.

poszlo

Poszło, powodzenia! :D

tak bo na tym forum są tylko ludzie od 13 do 18 lat......
jak już dajesz te ankiete to zrób je porządnie ale ok

palne ostatni wiek i będzie ok, to przeciez tylko 7 lat mniej...

i pełno bardzo podobnych pytan...

a czemu tylko mmorpg? ja sie sporo nauczyłem jeszcze przed internetem grając w morrowinda np :D

Zanim podpięto mi internet za starych czasów to grało się dużo w single dla fabuły ze słownikiem. Teraz wystarczy że widzę angielski tekst i od razu wiem o co chodzi ale i tak trochę tęsknie za zaglądaniem do słownika angielsko-polskiego. No cóż, wydaje mi się że nadszedł czas na wybranie nowego języka :D. Japoński, rosyjski albo francuski.

wypełniłabym ankietę ale jestem starsza niż 18 lat xP

Edit

wysłane jako 18 [odmłodziłam się :)]

Zrobione :D

Dzięki wielkie za angażowanie! Mam więcej odpowiedzi niż się tego spodziewałem, co tylko potwierdza wielkość tego forum :) Doceniam Wasz poświęcony czas i każdemu z osobna życzę w przyszłości takiego samego zaangażowania w sprawie, jakie mnie dzisiaj spotkało! Jeszcze raz dozgonne dzięki!

32, za stary jestem :(

ja 25 ale zaznaczylem 18 i postaralem sie cofnac w czasie. Powodzenia kolego i daj znac jak poszlo :) postaralem sie cos pokrecic co wpadlo do glowy , moze cos z tego uzyjesz. Pozdro

tak bo na tym forum są tylko ludzie od 13 do 18 lat......
jak już dajesz te ankiete to zrób je porządnie ale ok

palne ostatni wiek i będzie ok, to przeciez tylko 7 lat mniej...

i pełno bardzo podobnych pytan...

Nie że na tym forum są tylko od 13 do 18 tylko ankieta jest skierowana do takich osób bo dotyczy młodzieży XD Ale ok