Liczę na waszą pomoc

Cześć, w końcu znalazłem 3 gry w które mógł bym grać. Chcę tylko żebyście napisali swoje opinie o tych grach i dlaczego je a nie inne polecacie.

1. - AvA

2. - Arctic Combat

3. - BlackShot

Moje wymagania co do gry :

W miarę dużo broni. Zdobywanie Rank/Lvli. Nie duży wpływ IS na gre. DeatchMatch itd. Stosowny brak lagów.

Grałem w WolfTeam i Combat Arms bardzo mi się spodobało ale się przejadło.

Każda sensowana wypowiedz będzie nagradzana Like.

Licze na was Weterani ;).

AvA: ''Nowoczesny'' fps z bardzo ładną grafiką od Aeria Games, właśnie, AeriaGames, tym słowem już wiesz że pay2win, ale gracz ze skillem ma o trochę mniejsze szanse co gracz z kasą i bez skilla. Grałem nawet długo w te grę, ale mi się znudziła(Monotonność, oprócz ładnej grafiki niczym się nie wyróżnia.), ale nie wiem jak Tobie.

Arctic Combat: Nie wiem, nie grałem, nie mogę odpalić jakimś cudem... :(

BlackShot: Spędziłem przy tej produkcji więcej czasu niż w AvA, i miałem więcej zabawy, ale przestałem grać dawno temu ze względu na do kitu społeczność (nie każdy.), pay2win, i słabą grafike.

Najbardziej z tych powyższych gier f2p polecam Team Fortress 2, o wiele więcej zabawy i bez pay2win.

Edit: O, zapomniał bym o Blacklight Retribution, nie ma wielkiego pay2win, dużo broni, opcja dodawania części do broni ( Luneta, naboje, lufa itp..) i wiele innych rzeczy.

Team Fortress grałem ale to taka gra bez sensu i troszku bajkowa. Blacklight fajna gra ale szukam czegoś "zwykłego" :D.

AVA jak dla mnie niczym się nie wyróżnia od innych tytułów dostępnych na rynku. No może oprócz grafiki. IS w czasie, gdy grałem był jeszcze do zniesienia, nie wiem jak jest teraz. Chociaż ciekawy jest tryb coopa, chociaż niedopracowany.

W Arctic Combat nie grałem więc nic o tej grze nie mówię.

BlackShot, cóż. Mam bardzo mieszane uczucia związane z tą grą. Mam do niej sentyment, bo to był mój pierwszy Multiplayer FPS, ale IS jest mocno przesadzony według mnie. Jedyna ciekawa rzecz z jaką się spotkałem w tej grze, to levelowanie broni, które poprawia trochę statystyki danego jej typu np. mniejszy recoil. No i dodatkowo ma podłoże fabularne, które tłumaczy dlaczego jest taki atak klonów w tej grze. :P

Psst. Jak lubisz być snajperem to od razu kupuj AWP, podstawowy karabin snajperski jest do bani. Ale nie wiesz tego ode mnie. :ph34r:

Dzięki, a mam pytanie. Kiedy lub jak odblokować/odblokuje mi się slot na 2 broń, bo np. widze jak ludzie biegaja z Karabinem i Snajperka. Wiesz coś o tym?

Nie wiem, czy dodali opcję noszenia dwóch broni głównych, ale z tego co pamiętam, to można zamienić pistolet na broń główną. Ostatnio grałem prawie dwa lata temu, więc moje informacje mogą być przestarzałe. :mellow:

Gram już w Arctic Combat. dzieki wszystkim do zamkniecia.

Cześć, w końcu znalazłem 3 gry w które mógł bym grać. Chcę tylko żebyście napisali swoje opinie o tych grach i dlaczego je a nie inne polecacie.

1. - AvA

2. - Arctic Combat

3. - BlackShot

Moje wymagania co do gry :

W miarę dużo broni. Zdobywanie Rank/Lvli. Nie duży wpływ IS na gre. DeatchMatch itd. Stosowny brak lagów.

Grałem w WolfTeam i Combat Arms bardzo mi się spodobało ale się przejadło.

Każda sensowana wypowiedz będzie nagradzana Like.

Licze na was Weterani ;).