Life is Feudal: MMO

Witam,

szukam ekipy do której mógł bym dołączyć po starcie wersji mmo(już w ten piątek).

Ogarniam podstawy gry itp.

Pozdrawiam

To będzie mmo czy coś jak rustykalne że masa serwerów? Może zagram

Jeden mega serwer, polecam spróbować zagrać w Life is Feudal Your Own, spróbować dołączyć do ekipy która ogrania i pomoże Ci poznać podstawy i zasady gry. Ja trafiłem na fajna ekipę. Wbiłem na serwer zagadałem z pierwszymi ludzmi którzy budowali osadę. Z czasem mieliśmy zamek, aczkolwiek to był serwer z rate 10x. Tutaj będzie dużo większa mapa.

Jak jesteś zainteresowany ekipą, która od 2014r. gra w LiFa to zapraszam do rozmowy na TSa: ts3.xenotavern.com

Jesteśmy mocno przygotowani na grę "end gamową" od dawna.

MMO jest dużo bardziej hardcorowe. Graliśmy od grudnia na MMO, teraz jest sporo zmian, jeszcze wolniejszy progress, surowce regionalne na budowle itd. Gra cały czas zmierza w kierunku gry w dużej ogarniętej ekipie, jeśli nie chcesz skończyć jako gracz RP na łasce Aliansów powinieneś poszukać kogoś kto ma doświadczenie. Bardzo duża część mechaniki wynika nie z wikipedii, a z wielomiesięcznej uważnej gry. Jednak to gra niszowa, nie dla miłośników cukierkowych mmo z fajnym story.

Pozdrawiam, trzymaj się!

Albion 3d 2 miechy I koniec.

Witam,

szukam ekipy do której mógł bym dołączyć po starcie wersji mmo(już w ten piątek).

Ogarniam podstawy gry itp.

Pozdrawiam