Life is Feudal

Siema,

Jak w temacie szukam grajków do Life is Feudal na serwerze Avalon(to jest ten PvP serwer). Gramy ze znajomymi od piątku. Nie jesteśmy żadnymi dobrymi graczami jeszcze, ale już coś więcej umiemy zrobić. Jest nas w sumie 3(noooooo w porywach do 5). Generalnie udało nam się nawiązać kontakt z jedną większych frakcji. Można powiedzieć, że nas tak trochę przygarnęli. Więc generalnie chcemy wejść z nimi w jakiś tam sojusz i w ich okolicach budować sobie swoje miasto. Temat piszę po to by spróbować uzbierać 10 osób, by móc założyć gildię na pełnych prawach. Wiadoma sprawa, będą za to jakieś bonusy(uwłaszczenie ziemi będzie trochę ułatwione).

Co do komunikacji. Jeśli w temacie będzie zainteresowanie to zrobi się na szybko jakiś kanał na discordzie, oczywiście podam miejsce na mapie gdzie sie znajdujemy.

Co do tej dużej gildii/frakcji, to są oni w dużej mierze anglojęzyczni(?, nie wiem jak to się piszę, ale chodzi mi o to, że komunikują się po angielsku). Z tego co zauważyłem po dwóch spotkaniach ich główny człon stanowią niemcy.

Także tyle. Zainteresowanych proszę na PW podam konkretne info gdzie się znajdujemy w grze, a jak będzie zainteresowanie większe to zrobię discord dla nas. Jeszcze można napisać do mnie na oficjalnym discordzie forum @Civil#3102

Pozdrawiam o/

Aktualne ?