EU/PL Polski Serwer Zapraszamy, zapraszam na mój serwer, dodatkowo dla osób lubiące poplotkować w czasie gry zapraszam na teamspeak3 ip:91.237.52.79, a dla osób lubiące wspólne gry zapraszam do mojej ekipy, posiadam duża wiedze na temat gry, pomogę nauczę początkujących
Life is Feudal
Hej, zastanawiam sie nad kupnem tej gry, możesz powiedzieć o grze coś więcej ? Czy wciąga,jak się gra ? I czy jest przyjemność z grania ?
jak najbardziej polecam, tymbardziej ze pozniej dostanie sie dostep do pelnego mmo, crafting jest dosc skomplikowany i gra dzieki temu trwa bardzo dlugo, oczywiscie sa bugi ale co pare dni wypuszczaja latki
No właśnie sęk w tym że nie wiadomo na razie ile to " tymbardziej ze pozniej dostanie sie dostep do pelnego mmo" potrwa...
2015
EU/PL Polski Serwer Zapraszamy, zapraszam na mój serwer, dodatkowo dla osób lubiące poplotkować w czasie gry zapraszam na teamspeak3 ip:91.237.52.79, a dla osób lubiące wspólne gry zapraszam do mojej ekipy, posiadam duża wiedze na temat gry, pomogę nauczę początkujących