Lifting strony głównej

Na pierwszy rzut oka trochę mnie zszokował wygląd owej stronicy xD

ale jak się już przyzwyczaiłem, to oczywiście bardzo ciekawie to wygląda:D

tak jak napisał to ktoś powyżej, wali powiew świeżości-prawda... :)

Naciskasz na linka Redakcja i strona wyglada jak stara.

Co do samej strony... no fajna jest i w ogole. Ale wydaje mi sie ze starsza wersja byla bardziej czytelna. Tutaj ciskam na MMO 3D i jakos tak nawalone tego tyle. Ale to tylko moje zdanie... i tak czesciej wchodze bezposrednio na forum a sama strone pomijam ;D.

Poprzednia wersja była bardziej czytelna, przystępna i poręczniejsza. Nie miała też takich oczojebnych fragmentów. Wtedy newsy chciało się czytać, bo zachęcały formą, teraz mnie odrzucają. Przy wchodzeniu w zakładki poszczególnych rodzajów MMO zostajemy przekierowani do innej strony, co patrząc na poprzedni system, jest błędem. Mniej wygodne, niej poręczne, mniej czytelne.

Jest lepiej... Przenoszenie na nową stronę z początku wydawało mi się głupie, ale już zauważam plusy - ss'y w liście gier. tylko żeby były w kolumnie, a nie że gdy kończy się pisemna lista to wchodzą pod nią. I tło mogłoby być cimniejsze troche. Wystarczy nie patrzeć na tą stronę przez pryzmat poprzedniej wersji aby dostrzec same plusy. Natomiast porównując z najpopularniejszymi portalami polskimi i zagranicznymi poświęconymi mmorpg, nasz site wypada najładniej. Np. taki mmorpg.kom jak dla mnie jest o wiele bardziej oczojebny i chaotyczny.

Wydaje mi sie, ze wszystko jest kwestia przyzwyczajenia i ze po jakims czasie, jak juz wszystko zostanie ogarniete, to nikt nie bedzie pamietal, ze byla jakas zmiana, a wszyscy beda sie cieszyc stronka, tak jak to bylo wczesniej. Osobiscie podoba mi sie, ze widac ostatnie aktywne tematy forum. Caly czas mialem wrazenie, ze forum na stronce bylo jakby ukryte i nie wszyscy na nie trafiali, a teraz, jak ktos przeczyta nazwe jakiegos ciekawego tematu, to moze i wstapi na forum, aby podzielic sie swoja opinia.

Jednak sama stronka (mam nadzieje, ze tylko z poczatku, jakby odrzuca. Nie wiem skad sie to bierze, moze jakis zly uklad okienek? Jest jakby chaotycznie i malo estetycznie, nie znam sie na zasadach kompozycji, ale mysle, ze trzeba to poprawic. Jak? Mnie juz o to nie pytajcie, bo jak rzeklem, malo wiem na ten temat. Co do gier MMO i przenoszenia na nowa stronke. Sam pomysl wydaje mi sie dobry, mamy screeny, nic innego nie odwraca naszej uwagi, itp. Jednak sama strona znowu jest jakby brzydka. Zmiany na +, ale wymagaja dopracowania.

Wątpię czy do tego: http://zapodaj.net/1aa27a064338.jpg.html można się przyzwyczaić. Coś się skopało u mnie. Używam FireFox'a.

Wątpię czy do tego: http://zapodaj.net/1aa27a064338.jpg.html można się przyzwyczaić. Coś się skopało u mnie. Używam FireFox'a.

Nikt nie każe się przyzwyczajać do tego błędu :) Przeładuj kilka razy strunę, wyczyść cache przeglądarki i będzie wszystko tak jak należy. Na Twoim komputerze jest po prostu stara wersja pliku CSS.

Pozdrawiam

Ok. Wyczyściłem cache i działa. Dzięki :)

A co do wyglądu to może być :D

Wygląd jest spoko. Mi się podoba :). Tylko trochę się zdziwiłem wchodząc pierwszy raz widząc to :D, ale to pozytywnie.

Ten wygląd jest o niebo lepszy. Wyszukiwanie gier jest łatwiejsze dzięki menu ze screenami. Cud, miód i orzeszki.

Hmmm.. Tak myślę że ciekawym rozwiązaniem (jeśli to możliwe) byłaby opcja przełączająca wygląd ze starego na nowy i odwrotnie. Wtedy ludzie którym nowy design nie odpowiada mogliby sobie przełączyć na ten do którego są przyzwyczajeni. ;]

A mi się nie podoba. Byłem przyzwyczajony do spisu po prawej stronie, a do tego lista się "rozciągała" co było o wiele wygodniejsze. To oczywiście moje zdanie, możecie je zignorować:>

BARDZO!!! Mi się nie podoba wcześniej było już lepiej i mam nadzieje, że jak najszybciej poprawicie wygląd strony!! :(

http://mmorpg.org.pl/index.html

Proszę o sugestie i zgłaszanie ew. błędów (może ich trochę być)

Jutro cały dzień postaram się wprowadzać popraweczki.