Lifting strony głównej

http://mmorpg.org.pl/index.html

Proszę o sugestie i zgłaszanie ew. błędów (może ich trochę być)

Jutro cały dzień postaram się wprowadzać popraweczki.

Lepsza ;ista gier była zrobiona w javie (chyba) która nie otwierała się na nowej stronie.

Zróbcie spis gier tak jak wcześniej tylko pod buttonem po rozwinięciu listy umiejscowicie linka do Szczegółowego spisu.

Rozwijana lista gier była lepsza.

Lepiej jakby te gry były z powrotem po lewej a nie prawej (przyzwyczajenie do menu po lewej na starej stronie)

A tak ładnie.

Jest lepiej.

Jedyne co mi się nie podoba to, że jeśli na klikniemy w MMO 3D przenosi nas, a to nie potrzebne.

Jeszcze możemy zauważyć, że piszę Gry MMO 3D - W takim razie, gdy na klikniemy to powinniśmy przenieść się do wszystkich tych Racing, Sport, Strategy bo to też są MMO 3D.

Więc proszę to poprawić na MMORPG 3D oraz MMORPG 2D.

Jest o wiele lepiej! :) Teraz bardzo ładnie wygląda. A to, że po kliknięciu na "typ" MMO, że przenosi, to bardzo dobre rozwiązanie. Teraz, gdy szukam gry, widzę główne screeny, i mniej więcej widzę jak gra się przedstawia.

Dobra robota! B)

mi na chwilę obecną strona wariuje. Raz wyświetla się masakrycznie, cała porozciagana, a raz jest okej. Używam Google Chrome.

mi na chwilę obecną strona wariuje. Raz wyświetla się masakrycznie, cała porozciagana, a raz jest okej. Używam Google Chrome.

Mi w Chrome też wariowało po zmianie. Spróbuj wyłączyć przeglądarkę, włączyć ją, wejść na mmorpg.org.pl i kliknąć parę razy odśwież. Potem na kolejnych, często odwiedzanych podstronach ponownie.

Powiedz jeszcze jaką masz rozdzielczość ustawioną?

Pzdr.

pomogło, uspokoiło się, jest dobrze. To już chyba nie będzie Ci potrzebne, ale z grzeczności odpowiem: 1280x800.

pomogło, uspokoiło się, jest dobrze. To już chyba nie będzie Ci potrzebne, ale z grzeczności odpowiem: 1280x800.

Ok ciesze się. Chrome po prostu z uwagi na to, że jest bardzo szybką przeglądarką lubi przechowywać sobie na dysku pliki powiązane z często odwiedzanymi stronami. W tym konkretnym przypadku chrome miał w swojej pamięci stary plik css, który nijak miał się do obecnego kodu strony. Stąd mogą wynikać takie chwilowe problemy.

Po pierwsze rozwijane menu musi wrócić.

Po drugie nie "MMO 3D" tylko "MMORPG 3D".

Buttony umieścić gdzie indziej, tylko wydłużają stronę.

Zróbcie wreszcie "Redakcję"!.

W tym momencie można powiedzieć że stary wygląd był lepszy, ale to tylko dlatego że się do niego przyzwyczailiśmy. Ten mi się bardziej podoba. Gratulacja dla teamu :D

A ja nie mogę znaleść teraz tej całej listy gier.

Jako człowiek który nie lubi zmian muszę przyznać, że mi się podoba. Naprawdę kawał dobrej roboty, świeżutki powiew wali od nowego wyglądu.

Cóż tu wiele mówić, podoba mi się ta zmiana.

Mi się podoba ta zmiana, chociaż podobnie jak ten fochnięty fan GW powyżej, nie przepadam za zmianami. Jedyne co mi tak się tak narzuciło od razu, to, że nie ma nic po lewej stronie, taki brak jest. Trochę nie ma równowagi, więc warto by to było zmienić, wg mnie ;)

A co do Kozaka, to go nie słuchaj jemu wszystko nie pasuje, poza Linejdżem ^_^:P

Nowy lifting nie jest zrobiony poprawnie dla Wszystkich.

Wiele kombinacji... np ja do teraz próbuje się wczytać w ostatni news o tym i tak nie moge znaleźć listy gier teraz.

Dlatego każdy kto będzie chciał szybko info o grze zobaczyć będzie musiał szukać trochę.

Następnie.. rozmiar liftingu teraz... reklama PWI która była po prawej jest na samym dole.

I Menu np dodaj grę itp, moje wiadomości są też na dole po lewej stronie pod news-ami.

Albo np gdy zobaczymy daną grę to nie wyświetla się wszystko w jednej linii tylko porozwalane.

Trzeba trochę więcej przemyślenia. Nie każdy ma monitor 30 calowy.

To ma być portal dla Wszystkich, prosty w obsłudze.

Moje zdanie na ten temat. Poszukam gdzie jest ta lista gier(bo nie ma żadnej informacji powszechnej by każdy wiedział), system miniaturek jest tylko pod jednym względem dobry.

Jeżeli coś robicie to róbcie to na 101% tak by każdy był zadowolony z funkcjonalności, a wygląd każdy ma inne upodobania.

Za szybkie zmiany są tak samo irytujące jak brak ich.

EDIT//Widzę, że sprawa została przemyślana, zmniejszony rozmiar i jest o wiele lepiej.

Po pierwsze rozwijane menu musi wrócić.

a ja jestem zdania, że nowe menu jest zdecydowanie lepsze od tego rozwijanego.

Wszystko jest świetnie, nowa stronka lepsza, ale o rozwijane listy gier poproszę.

Nowy lifting nie jest zrobiony poprawnie dla Wszystkich.Wiele kombinacji... np ja do teraz próbuje się wczytać w ostatni news o tym i tak nie moge znaleźć listy gier teraz.Dlatego każdy kto będzie chciał szybko info o grze zobaczyć będzie musiał szukać trochę. Następnie.. rozmiar liftingu teraz... reklama PWI która była po prawej jest na samym dole.I Menu np dodaj grę itp, moje wiadomości są też na dole po lewej stronie pod news-ami. Albo np gdy zobaczymy daną grę to nie wyświetla się wszystko w jednej linii tylko porozwalane. Trzeba trochę więcej przemyślenia. Nie każdy ma monitor 30 calowy. To ma być portal dla Wszystkich, prosty w obsłudze.

Szczerze mówiąc nie bardzo zrozumiałem co piszesz. Używaj poprawnie znaków interpunkcyjnych i zasad gramatyki - one po coś są :)

Jeżeli coś robicie to róbcie to na 101% tak by każdy był zadowolony z funkcjonalności, a wygląd każdy ma inne upodobania.

Nie można zrobić czegoś tak żeby każdy był zadowolony bez poznania zdań na ten temat. Po to istnieje ten wątek aby wysondować które zmiany są w porządku a które nie. Teraz jest czas na to by powoli naprawiać usterki i wady :)

Parę cennych informacji:

- osoby z rozdzielczością 1024x768 i poniżej mogą (lecz nie muszą) mieć problemy z poprawnym wyświetlaniem portalu,

- wszystkie podstrony i funkcje mogą nie wyglądać najlepiej ze względu na to, że jest to wstępny wygląd szablonu,

- jeżeli coś nie działa, brzydko wygląda będzie naprawione...

- dział "redakcja" zostanie uporządkowany w najbliższym czasie, proszę o tym nie przypominać.

Zdecydowanie wolałem stary design. Ten jest straszny :/