Liga Legend szukam ludzi

Cześć jak w temacie szukam ludzi do wspólnej gry LoL to może napisze coś o sobie.

Mam na imię Kacper wiek 17 mieszkam w małym miasteczku pod Warszawą w LoL-a gram od 2-giego sezonu z długimi przerwami ostatnio wróciłem do gry. Moja dywizja do Gold V, gram na solo/jungli/adc prócz LoL-a gram w SMITE/Deadbreed/Pokeadventure i wiele innych. Szukam ludzi do grania 4fun oczywiście jak będziemy się fajnie zgrywać/grać ze sobą to pomyśli się o meczach rankingowych.

Wymagam Ts3/Mikro, 30lvl. Pisać w temacie ip ts-a podam na PRIV

Mogę czasem pograć. Wyślij nick razem z ip lub dodaj do tematu. Eune?

Też mogę pograć, podeślij wszystko co trzeba na PW.

Mogę pograć, grywam topa, G1 :v

Z chęcią zagram 4fun bez nerwów. Ostatnio grywam na roli wspierającej. ;-)

To jest nas piątka :) rozesłałem ip ts-a na priv będę około godziny 18/19 na ts-ie to coś można zagrać :)

A chetnie pogram, Dia4.

Cześć jak w temacie szukam ludzi do wspólnej gry LoL to może napisze coś o sobie.

Mam na imię Kacper wiek 17 mieszkam w małym miasteczku pod Warszawą w LoL-a gram od 2-giego sezonu z długimi przerwami ostatnio wróciłem do gry. Moja dywizja do Gold V, gram na solo/jungli/adc prócz LoL-a gram w SMITE/Deadbreed/Pokeadventure i wiele innych. Szukam ludzi do grania 4fun oczywiście jak będziemy się fajnie zgrywać/grać ze sobą to pomyśli się o meczach rankingowych.

Wymagam Ts3/Mikro, 30lvl. Pisać w temacie ip ts-a podam na PRIV