Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy:
http://www.youtube.com/watch?v=56dqAo9EFJg&feature=related
JESTEM TURRACKIM SERVEREM,
ale nikomu nie mówcie.
ale nikomu nie mówcie.
Jak mi wiadomo, to nie wierzysz w takie rzeczy. Hmm... Jesteś ateistą? Czy się mylę?
A rajska niech się idzie je..ć
Nawet nie wiem jak to skomentować, a w liceum chcą znieść przedmioty poboczne i zostawić tylko maturalne, już widzę jak co 2 osoba będzie pie####iła takie głupoty. ;s
O ja pierdziele. Dawno tak sie nie uśmiałem... Dziękuje za tego linka
Tak to jest, gdy suki rajskiej się słucha -,-.
Jak mi wiadomo, to nie wierzysz w takie rzeczy. Hmm... Jesteś ateistą? Czy się mylę? A rajska niech się idzie je..ć
Widocznie twa gętość jest zbyt mała, żeby dostrzec oczywiste. Żeby zrozumieć ten przekaz trzeba być w czwartej gęstości.
Tak, wiem, czytałem o tym, kiedyś w to wierzyłem, lecz teraz sądzę, że to zwykłe kłamstwo.
Tak sie zastanawiam... Czy po tym co ta facetka gadała nie powinni jej zamknąć w psychiatryku or something?
Tak, wiem, cztałem o tym, kiedyś w to wierzyłem, lecz teraz sądzę, że to zwykłe kłamstwo.
Czuj się strollowany.
Nawet ludzie, którzy opowiadają - wymyślają to o czym mówią na bieżąco - wystarczy posłuchać jak mówią o zapełnianiu 500 ciał przez jedną istotę - najpierw Pani Rajska jest zdziwiona, że to w ogóle możliwe, po czym jednak dodaje, że taka istota może zasiedlić ciała na całej planecie.
Tak sie zastanawiam... Czy po tym co ta facetka gadała nie powinni jej zamknąć w psychiatryku or something?
Ta Pani w to nie wierzy, ta pani na tym zarabia.
Ta Pani w to nie wierzy, ta pani na tym zarabia.
Heh. Czyli tak jak w każdej innej religii.
Cieszcie się, że zużywam tylko 5% swojej mocy, bo inaczej wszechświat by się zapadł.
Jeżeli ktoś jeszcze ma wątpliwości, że to wszystko prawda to niech zapyta brata Raven'a, który sam jest Lightwork'erem.
Mam nadzieje, że Raven nie będzie ukrywał tego przed Światem i przyzna ten fakt otwarcie na forum.
Jeżeli ktoś jeszcze ma wątpliwości, że to wszystko prawda to niech zapyta brata Raven'a, który sam jest Lightwork'erem.Mam nadzieje, że Raven nie będzie ukrywał tego przed Światem i przyzna ten fakt otwarcie na forum.
Sory, ale nie mam teraz czasu. Wysyłam właśnie informacje do wszechświata dla przyszłych cywilizacji. Ktoś musi aktualizować kosmos.
Ja tam już jestem w siódmej gęstości i powoli zbliżam się do rdzenia, czekam tylko na akceptacjie od Tanuków i Jaszczurów, bo tylko oni mają wątpliwości co do mojego awansu.
Btw. spaczujcie Ziemie, bo inaczej będzie wojna.
masz na bani:D niezla sekta^^
Spokojnie, wojna w Korei póki co zatrzymana. Nie na długo. Tego nie da się powstrzymać
PS: Znalazłem nowego komunikatora, który łączy ponad 1500 cywilizacji. Jutro go przetestuje.
Pamiętaj, że 4 Maja rada galaktyczna.
Lvl up poziom gęstości 6 ------> poziom gęstości 7
+7 Wisdom
+99 Popopopopower!
Ale nie możesz użyć tej mocy bo by się przestrzeń zapadła...
TO BYŁO UKARTOWANE!
ale nikomu nie mówcie.