Linage f2p?

siemka coś w październiku 2011 czytałem że L2 ma przejść na model f2p i teraz mi się o tym przypomniało więc mam pytanie

czy L2 jest już f2p ? jeśli tak to skąd mogę go sciągnąć ?

jeśli jeszcze nie jest w f2p to macie może jakieś info kiedy przejdzie na bezpłatny model ?

czytałem również że ma być po PL , macie na ten temat jakieś info ?

z góry thx

L2 już od dłuższego czasu jest f2p i ma się całkiem dobrze. Są dwie wersje. Innova i Nexon. Osobiście polecam wersję od Innovy(wersja EU).

Jaki nexon? Ncsoft West i innova zaden nexon.

Innova to 1 server - core. Posiadajace servery w europie z online cos koło 3-4k. IS nie wpływa na gre znaczaco i posiadaja prenium account (dualbox i exp x2)

Na innovie nie wszystko dziala lub jest dodane. Np nie ma mentoringu.

NcWest to amerykanskie servery, ktore stoja w ameryce, maja ich tam troszke ale z nich to chyba na Naia najwiecej polakow. Tu zas jest IS wplywajacy na gre i mozna odpalac dualboxa ale zas Naia slynie z botow czego na innovie nie ma prawie wogole. Tu jest mentoring i najnowszy dodatek Tauti

amerykańskie ?

= x1 dla każdego(mniejszy wpływ cash shopa na grę)

= Dużo botów, spokojnie też możesz jechać na PvE to nie przeszkadza ale na PvP już tak (skrypty kosztują zazwyczaj)

EU

= Niska populacja, musisz płacić abonament żeby grać na x2 inaczej nie ma to sensu

= Niższy poziom gry niż na US serwerach (1 serwer 3000-4000 graczy, na us masz chyba 5-6 po 5000)

a mógłby mi ktoś podesłać link do tego L2 US bo mi żaden link nie chce działać :/

lineage2.com nie dziala? Bo lineage2.eu to serveru EU

siemka coś w październiku 2011 czytałem że L2 ma przejść na model f2p i teraz mi się o tym przypomniało więc mam pytanie

czy L2 jest już f2p ? jeśli tak to skąd mogę go sciągnąć ?

jeśli jeszcze nie jest w f2p to macie może jakieś info kiedy przejdzie na bezpłatny model ?

czytałem również że ma być po PL , macie na ten temat jakieś info ?

z góry thx