Lineage 2 4game - pobieranie i parę innych pytań

Witam!

Tak sobie pomyślałem, że skoro Lineage 2 wrócił do 34 klas to na szybkości sobie zrobię healerka i pogram. W sumie Lineage 2 to moja ulubiona gra online na równi z Aion i GW. I tu mam pierwszy problem. Mam neta 35mb a pobiera mi po 124kb. Czytałem, że sporo osób tak ma, ale nie znalazłem rozwiązania. Więc kto cokolwiek wie prosił bym o pomoc.

Pozostałe pytania:

Jak tam populacja na polskim serwerze?

Co możecie mi powiedzieć o najnowszej kronice?

Pozdrawiam fanów

graj na eu jest wiecej ludzi poza tym te 34 klasy to pic na wode różnią się 1-2 skillami max, wbic 85 to przy dobrych wiatrach 5 dni roboty a potem juz znacznie ciezej. A odnośnie pobierania to naprawdę róznie ciągnie mi przy 10 mb czasem leciało 1mb/s a czasem 50 kb.

Na eu mam tyrr'a, ale jednak pomyślałem, że co Polska to Polska. Z tym transferem to jakaś kpina. Cóż tak czy inaczej ściągnę nawet zostawiając na noc.

Od polskiej wersji Lineage2 od 4game jest juz lepsza polska wersja Aiona od Gameforge.

Nie polecam polskiej wersji Lineage2, gralem tam i lipa totalna.

Admini tam, czyli na polskim officialu sa po prostu bardziej nie ogarnieci niz admini prywatnych serverow.

Problem z pobieraniem? Z clientem? Z botami? W lineage2 jest to normalne. Poczytaj sobie polskie forum i sie dowiesz czy warto grac na serverze ktory jest po prostu tragiczny.

Jesli nadal chcesz grac w Lineage2 to idz grac na EU official Core. Wiekszy online, lepsza ekonomia, mniej irytujacych graczy i mniej bledow clienta i servera. Ogolnie to Lineage2 aktualnie lezy i kwiczy, szczegolnie w europie (officiale), wg mnie jest to najgorszy wybor mmorpga, ale jak kto woli. Ludzie w to graja z sentymentu.

Wiesz o tym ze pliki clienta z EU Core mozesz przerobic na PL Lilith?

I ja z sentymentu sobie chcę pograć. Ściągam jednak EU, bo gadałem z kumplem, który gra tu i tu. Powiedział mi co się dzieje na obu serwerach i wybieram jednak Core. Co do Aiona to właśnie szukam konta z Veteranem. Swoje sprzedałem w tamtym roku z moim chanterem na 45+ za 30 zł hehe. Teraz bym wrócił, ale tylko z vetkiem.

Witam!

Tak sobie pomyślałem, że skoro Lineage 2 wrócił do 34 klas to na szybkości sobie zrobię healerka i pogram. W sumie Lineage 2 to moja ulubiona gra online na równi z Aion i GW. I tu mam pierwszy problem. Mam neta 35mb a pobiera mi po 124kb. Czytałem, że sporo osób tak ma, ale nie znalazłem rozwiązania. Więc kto cokolwiek wie prosił bym o pomoc.

Pozostałe pytania:

Jak tam populacja na polskim serwerze?

Co możecie mi powiedzieć o najnowszej kronice?

Pozdrawiam fanów