Nie potrafię poświecić broni (nie wiem czy tak to się nazywa) żeby nabrała koloru. Czy ktoś by mógł mi wyjawić ten sekret ?????
Lineage 2 -broń
Wiec tak broni sie nie swieci tylko enchantuje bezpiecznie jest na +3 polysk taki slaaby zaczyna sie od +4 od +7 zaczyna byc niebieski na +10 mocno niebieski i tak az do +16 (max) z tym ze jest inny przelicznik procentowy na kazda klase broni (od No grade do S grade) i z bronmi ktore maja SA (special abilities) wiedz by zrobic juz bron na +10 sa juz MALE szanse a by uzyskac max to juz wogole nikle.... a co sie stanie jak nie wyjdzie? Hmmm no poprostu bron sie skrystalizuje.... czyli zostanie zniszczona. a jak inni to robia? Jest jeden magiczny sposob.... Donacja badz nadzieja
Spawn na servach PvP9kosmos rate) kolorystyka jest bardziej rozbudowana na+30 niebieski z iskranmi od +70 zaczynają sie żółte kolory maxcymalny kolor zaczyna sie od +105 żółte w srodkupomaranczowa otoczka potemjuz sie nie zmienia:). Btw granie na takich servach to perwersja, pozdrowienia dla zboczencow:)
Dzięki już mam +6
Spawn na servach PvP9kosmos rate) kolorystyka jest bardziej rozbudowana na+30 niebieski z iskranmi od +70 zaczynają sie żółte kolory maxcymalny kolor zaczyna sie od +105 żółte w srodkupomaranczowa otoczka potemjuz sie nie zmienia:). Btw granie na takich servach to perwersja, pozdrowienia dla zboczencow:)
Ja tego bym nie nazwal serverami tylko juz bardziej masowkami
//R3m4ke
Patrz ty ich ja się rozkręcili
By Me to R3m4ke
Rozumiem ze chodzi ci o to ze se posta niby nabilem ?
//R3m4ke
Nie Spawn ^^ Chodzi o to że macie pole do popisu w związku z LII
Nie potrafię poświecić broni (nie wiem czy tak to się nazywa) żeby nabrała koloru. Czy ktoś by mógł mi wyjawić ten sekret ?????