Lineage 2 -broń

Nie potrafię poświecić broni (nie wiem czy tak to się nazywa) żeby nabrała koloru. Czy ktoś by mógł mi wyjawić ten sekret ?????

Wiec tak broni sie nie swieci tylko enchantuje :D bezpiecznie jest na +3 polysk taki slaaby zaczyna sie od +4 od +7 zaczyna byc niebieski na +10 mocno niebieski i tak az do +16 (max) z tym ze jest inny przelicznik procentowy na kazda klase broni (od No grade do S grade) i z bronmi ktore maja SA (special abilities) wiedz by zrobic juz bron na +10 sa juz MALE szanse a by uzyskac max to juz wogole nikle.... a co sie stanie jak nie wyjdzie? Hmmm no poprostu bron sie skrystalizuje.... czyli zostanie zniszczona. a jak inni to robia? Jest jeden magiczny sposob.... Donacja :D badz nadzieja :D

Spawn na servach PvP9kosmos rate) kolorystyka jest bardziej rozbudowana na+30 niebieski z iskranmi od +70 zaczynają sie żółte kolory maxcymalny kolor zaczyna sie od +105 żółte w srodkupomaranczowa otoczka potemjuz sie nie zmienia:). Btw granie na takich servach to perwersja, pozdrowienia dla zboczencow:)

Dzięki już mam +6 :P

Spawn na servach PvP9kosmos rate) kolorystyka jest bardziej rozbudowana na+30 niebieski z iskranmi od +70 zaczynają sie żółte kolory maxcymalny kolor zaczyna sie od +105 żółte w srodkupomaranczowa otoczka potemjuz sie nie zmienia:). Btw granie na takich servach to perwersja, pozdrowienia dla zboczencow:)

Ja tego bym nie nazwal serverami :D tylko juz bardziej masowkami :)

//R3m4ke

Patrz ty ich ja się rozkręcili :P

By Me to R3m4ke

Rozumiem ze chodzi ci o to ze se posta niby nabilem ? :D

//R3m4ke

Nie Spawn ^^ Chodzi o to że macie pole do popisu w związku z LII :P

Nie potrafię poświecić broni (nie wiem czy tak to się nazywa) żeby nabrała koloru. Czy ktoś by mógł mi wyjawić ten sekret ?????