Wlasnie sobie pogrywam w Lineage i mam do was kilka pytan dot. tej klasy:
1.Jaka jest w pvp/pve?
2.Czy zna ktos dobry build pod pve/pvp?
1.Jaka jest w pvp/pve?
Grasz na privie czy na globalnym?
Priv 4 fun
To ci nie jestem w stanie pomóc bo na privach teraz balans pozostawia wiele do życzenia i jedna klasa jest lepsza od drugiej.
Jak mozesz powiedz mi jakim special itemem moge ulepszac z +3 do +9 zeby bylo wiecej % na + ?
Nie pamiętam żeby coś takiego było jak grałem, masz tam scrolle którymi plusujesz (to zależy jaki % jest ustawiony na servie) ale z tego co pamiętam to są też bless scrolle czy jakoś tak które dają większy % na to że plus wejdzie.
A czemu nie moge zalozyc A setu? Mam 79 lvl
To wygląda tak:
Są 2 typy scrolli do enchantu. Zwykłe i Blessed. Blessed mają pare % większą szanse na enchant i co ważne, przy failu broń/zbroja/biżuteria nie rozpada się na krysze tylko wraca do formy podstawowej (+0)
A to czemu nie możesz założyć Setu A to nie mam pojęcia. Zwykły 1 lvl może włożyć sprzęt A, ale ma cholerne kary do statystyk. Obniżenie defa, m.defa, szybkości itp.
byc może ubrałeś zły typ: heavy np dla daggera albo łucznika. albo cos skopane na serwie:D
@up
ale on gra na privie wiec tam mogli wymyslic i dodac sobie nawet super kamien enchantu +1000% succes rate:d
Teraz nie wiem jakas polecice mi jakiegos maga oraz build dla niego i jakimi podklasami?
Wpisz w google : Lineage 2 poradnik KLASA i poczytaj co i jak.
A nie moglbys mi tego wytluamczyc ? Niucham niucham w guglach i nic.
Bo do L2 niema buildów, jedyne z czym mozna kombinować to dye i argumentacje.....
Niuchasz i nic? hm.. Mi znalezienie TEGO zajęło 5 sekund. Jest to ogólny spis i krótki opis WSZYSTKICH klas występujących w L2. Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej to.... odsyłam tradycyjnie już do gógla.
1.Jaka jest w pvp/pve?