Lineage 2 ekipka

No nie bardzo, wyjaśniłem ci, że nie mogłem wejść na ts'a więc pytałem na forum. Serwera nie podaliście czy gracie na Polskim czy Angielskim. Jesteś poprostu taki głupi ze nawet nie zrozumiałees i zacząłes trollować.

Szanujzielen z takim podejściem to nie zrobicie poważnego klanu...

No nie bardzo, wyjaśniłem ci, że nie mogłem wejść na ts'a więc pytałem na forum. Serwera nie podaliście czy gracie na Polskim czy Angielskim. Jesteś poprostu taki głupi ze nawet nie zrozumiałees i zacząłes trollować.Szanujzielen z takim podejściem to nie zrobicie poważnego klanu...

A ja mam zagadkę:

Szczyt hipokryzji?

To kiedy niepoważny człowiek rozprawia o powadze przedsięwzięcia...

Albo kiedy głupiec nazywa tak innych bo nie potrafi dopuścić myśli że sam może nim być...

To tak na rozładowanie atmosfery :)

Zielen, wiadomo juz kiedy beda serwery innovy otwarte? Bo gralem na NC Sofcie ale tam sie po prostu grac nie da, nasrane ludzie na tych serwerach jest tak ze masakra, a GoD fajnie wyglada, wiec chcialbym sie dluzej z nim pobawic,

Zielen, wiadomo juz kiedy beda serwery innovy otwarte? Bo gralem na NC Sofcie ale tam sie po prostu grac nie da, nasrane ludzie na tych serwerach jest tak ze masakra, a GoD fajnie wyglada, wiec chcialbym sie dluzej z nim pobawic,
Ta wiadomo, jak mówiłem "początek grudnia" czyli jeszcze dzisiaj ;)

PS. Na Innova będzie jeszcze więcej ludzi ;p

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Lineage-II-od-Innova-Open-Beta-startuje-DZISIAJ

No panowie, jakby ktoś grał to zapraszam na tsa

84.23.75.18:10101

Jak narazie ten wystarczy,

Przez ten tydzień będą tylko testy, ale wystarczy czasu zeby zobaczyć czy się spodoba gra czy nie.

Uwaga, przechodzimy na serwer NCSoftu, inni gracze nie zanotowali lagów, mi klient sciągnie się za około 2 godziny to powiem czy naprawdę są lagi. Nie gramy na Innovie bo to kolejny prywat nastawiony na wyciąganie kasy. Itemshop daje przewage, Premium accounty i takie rzeczy, a u NCSoftu nie ma.

Bo u NCSoftu nie ma IM'a :)

a na jakim serwerze gracie ???

na Ncsofcie to na tym nowo powstałym Shilen czy coś takiego

Ncsoft czy Inovaa ??\

Proszę o odpowiedź :D

@up

Człowieku ogarnij się, bo mamy tutaj z 10 tematów na Twoje pytanie. Wystarczy poszukać.

Nie chodzi mi oto , tylko gdzie grają bo chce się przyłączyć...

więc nie wiem po co mam się ogarniać

masz coś nie tak z głową ?

warn_ico.png
To sprecyzuj wypowiedź bo do cholery nikt nie wie o co Tobie chodzi. - crracked

Zbieram jakichś graczy którzy chcieliby coś razem pocisnąć. Osobiście zagram w Lineage 2 po raz pierwszy, ale sądze że dość szybko ogarne. Z tego co sprawdzałem klasy/rasy to bym grał jakimś Kamealem Doombringerem(jakos tak).

Jakby ktoś był chętny to może sie wpisac. Oczywiście jest to grupa dla zwyczajnych zjadaczy chleba, nie maniaków grających po 8 godzin każdego dnia tygodnia(choć takim nie bronie sie zglosic).Ogólnie to wolny wstęp, ktos nawet jak gra od czasu do czasu to wbije na tsa czy cos, nie jest to żadna gildia(choć potem może się nią stać), to jest takie "party" zeby miec z kim robić niektóre instancje i mieć do kogo otworzyć usta nawet solo expiąc. Bo nudno grać samemu, a rozmowa uprzyjemnia czas. Kazda klasa/rasa jest dostępna, nawet jeśli będzie 5 osób z tą samą klasą postaci(choc wolalbym tego uniknąć).

Tsa się załatwi jak zgłosi się kilku ludzi.

A no i trzeba mieć coś w głowie i nie piszczeć na tsie.

Sorry za błedy, ale pisałem "na szybkości".

Zapodaje linka z kalsami i rasami dla nieobeznanych Klasy i rasy w L2

W miarę możliwości proszę podać klase/rase (tylko z mojej ciekawosci :P, kazdy bierze co chce)