Lineage 2 ekipka

Zbieram jakichś graczy którzy chcieliby coś razem pocisnąć. Osobiście zagram w Lineage 2 po raz pierwszy, ale sądze że dość szybko ogarne. Z tego co sprawdzałem klasy/rasy to bym grał jakimś Kamealem Doombringerem(jakos tak).

Jakby ktoś był chętny to może sie wpisac. Oczywiście jest to grupa dla zwyczajnych zjadaczy chleba, nie maniaków grających po 8 godzin każdego dnia tygodnia(choć takim nie bronie sie zglosic).Ogólnie to wolny wstęp, ktos nawet jak gra od czasu do czasu to wbije na tsa czy cos, nie jest to żadna gildia(choć potem może się nią stać), to jest takie "party" zeby miec z kim robić niektóre instancje i mieć do kogo otworzyć usta nawet solo expiąc. Bo nudno grać samemu, a rozmowa uprzyjemnia czas. Kazda klasa/rasa jest dostępna, nawet jeśli będzie 5 osób z tą samą klasą postaci(choc wolalbym tego uniknąć).

Tsa się załatwi jak zgłosi się kilku ludzi.

A no i trzeba mieć coś w głowie i nie piszczeć na tsie.

Sorry za błedy, ale pisałem "na szybkości".

Zapodaje linka z kalsami i rasami dla nieobeznanych Klasy i rasy w L2

W miarę możliwości proszę podać klase/rase (tylko z mojej ciekawosci :P, kazdy bierze co chce)

O ile L2 przypadnie mi do gustu mógłbym się przyłączyć do tej "grupki" :D. Nigdy nie grałem w tą grę, gdybym zdecydował się w nią grać dam znać, muszę poznać swoje odczucia do tej gry.

Już na forum zbierają się dwie "ekipy" :

Proszę udzielać się tam.

jeden temat ma link do tego drugiego -.- po drugie spójrz że ja szukam też casulowych graczy a tam takich nie ma, do tego to jest klan, a ja chce luzna grupke ludzi ktorzy graja kiedy maja czas, a nie jakies codzienne logowanie się bo "out" albo jakies rygorystyczne zasady. Ja chce po prostu zagrać. W ogóle jak nie widzisz różnicy pomiędzy dwoma tematami to powodzenia z maturą.

@intothesky spox, tylko wybierzesz za wczasu klase i rase, bo jest spory wybór :)

lineage 2 klasy i rasy

@Kapuscior - w d*pie byłeś i gówno widziałeś, ale tak to jest jak się nie ma odwagi wejść na TSa - porozmawiać, najlepiej jest dopisać sobie jakąś ubogą notkę o danej ekipie i niech tak już zostanie ? Dokładnie w temacie podanym przez crracked (ale zapewne nawet nie byłeś w tych tematach) jest napisane kogo przyjmujemy.

Więc albo nie czytałeś tematu i sobie wymyślasz,

albo jesteś tępy/chamski i próbujesz coś komuś wmówić,

albo jesteś jakimś dzieciakiem który boi się wejść na TSa.

Ofc Twoje odpowiedzi nie chcę nawet znać, sam wiesz do której grupy należysz :)

Enjoy !

Lol i co już skonczyłeś płakać? Jak nie to zastosuj się do instrukcji

1. Napisz post

2. Przeczytaj 3 razy co napisałeś

3. Odczekaj godzine

4. Usun post

Tak bedzie najlepiej dla wszystkich trollu, masz swój "klan" więc się baw dziecko i nie wtrącaj sie do innych. Jakby kolejny nie zauważył to jest lużna ekipa, ktoś wejdzie raz i nie wroci spox, ktoś wchodzi caly czas, kazdego dnia, tez spox. A u was trzeba pisac jakies podania, jakies żarty w ogóle. Matura jak widać potrzebna, bo czytanie ze zrozumieniem u Polaków nie za dobre jest. Właśnie napisałem że chce lużnej atmosfery, a nie siedzieć z takim niedorozwojem emocjonalnym.

W ogóle taki twórca klanu który przychodzi i wyzywa innych graczy to jakiś żart. Boisz że ktoś przyjdzie tutaj a nie do twojego legowiska trolla?

Wytumacz mi jak mogę "bać sie" wejść na tsa skoro chce grać z ludźmi na nim. Eh.. IQ niektórych ludzi jest równe ich rozmiarowi buta.

Szkoda słow. Odpisałbym twoim trollowym jezykiem ale szkoda sił na ciebie.

A moderatora prosze o usunięcie postów nie związanych z tematem.

Temat wyczyszczony ,ale następnym razem polecą warny i to dotyczy również Kapusciora. Lepiej czasem przytrzymać język za zębami.

Ja chetnie pisze sie co do tego ;) Bede gral pierwszy raz w L2, ale troche sie tego na oogladalem, troche znajomych gralo to i slyszalem pare rzeczy, a poza tym szybko sie ucze ;)

Ja chetnie pisze sie co do tego Bede gral pierwszy raz w L2, ale troche sie tego na oogladalem, troche znajomych gralo to i slyszalem pare rzeczy, a poza tym szybko sie ucze

Ja dokładnie tak samo, hmm mam wrażenie że gdzieś już widziałem twój nick :)

Temat wyczyszczony ,ale następnym razem polecą warny i to dotyczy również Kapusciora. Lepiej czasem przytrzymać język za zębami.
crracked śmieszne, jak ja prosiłem o wyczyszczenie tematu to nikt nie raczył ruszyć, a tutaj jakiś użytkownik który ma 3 posty, w tym 2 swoje spamerskie właśnie w tym temacie i nagle nikt nie dostaje warna tylko upomnienie + jeszcze wyczyszczony temacik, o co Ci chodzi ?

Moderator to nie automat, mogliśmy przeoczyć to o co prosiłeś. Na przyszłość takie prośby na PW. A ilość postów nie świadczy o tym ,czy użytkownik ma jakieś przywileje bo każdy ma takie same prawa. I proszę bez pretensji bo skarżysz się na spam ,a Twój post jest tego przykładem. Bardzo dobrze pamiętam do dziś Twój "wybryk" gdy potrafiłeś napisać w jeden dzień grubo 20 postów, zresztą masz w ostrzeżeniach warny za archeologie i OT więc radzę być bardziej ostrożnym. Koniec tematu.

Crracked proszę cię usuń te offtopy i ukaraj tego trolla, to jest jakiś niedowartościowany dzieciak, ktory wyzywa wszystkich dookoła, wymaga od innych kultury osobistej, a takowej nie posiada. Dopóki nie bedzie groził mu ban na jego "cenne" konto, to bedzie robił flame i spam w tym temacie. Przeczytaj późniejsze posty w jego temacie, chyba nikt na niego nie zwraca uwagi w realnym zyciu, dlatego ocenia innych z góry i chce rządzić innymi.

Btw. Jak próbuje napisać PW do ciebie pisze "Użytkownik nie może odbierać wiadomości" czy cos takiego

Lepiej czasem przytrzymać język za zębami.

Chyba palce od klawiatury :P

mod_ico.png
Człowieku zaraz zamknę ten temat. Po co go prowokujesz? Po prostu udzielaj się na temat. -

Ja się zgłaszam już grałem w L2 na prywatnych serwerach

Witam! ^^ Też bym chętnie z wami zagrał, moje doświadczenie z L2 nie jest duże (zaledwie parę filmików), ale bardzo szybko się uczę :P

Moje GG: 12156040 możesz mi tez napisać twoje na pm ^^

Dozobaczenia w grze ^^

Witam! ^^ Też bym chętnie z wami zagrał, moje doświadczenie z L2 nie jest duże (zaledwie parę filmików), ale bardzo szybko się uczę Moje GG: 12156040 możesz mi tez napisać twoje na pm ^^Dozobaczenia w grze ^^

Po prostu kiedy poznamy datę otworzenia serwera od innovy, podam tsa, i tam jakis czas (np. godzinke) przed otwarcie zbierzemy się i pogadamy kto kim gra etc.

Witam.

Też się zgłaszam.

Prosze o autora tematu o kontakr gg 8521413... w sprawie gildi..

Odrazu wam powiem, że nie polecam wam gildi w której liderem jest "szanujzielen" jest to poprostu internetowy kozak który umie tylko przeklinać na tsie i kozaczyc na forum...

Pozdrawiam

Witam.Też się zgłaszam.Prosze o autora tematu o kontakr gg 8521413... w sprawie gildi..Odrazu wam powiem, że nie polecam wam gildi w której liderem jest "szanujzielen" jest to poprostu internetowy kozak który umie tylko przeklinać na tsie i kozaczyc na forum...Pozdrawiam

Właśnie o to chodzi, po to ta grupa, zeby nie było takiego trollowania, krzyku i spin.

Jeśli o gildie chodzi to nie wiadomo czy będziemy ją zakładać, niektórzy z nas pewnie będą grali np. w sam weekend. Wtedy gildia nie ma sensu. Lepiej dołączyć się do jakieś istniejącej na serwerze.

My tu robimy takie party/kanał rozmów, zeby nie grało się samemu bo jest to nudne.

Ja dokładnie tak samo, hmm mam wrażenie że gdzieś już widziałem twój nick

A no to jest calkiem prawdopodobne hehe ;) Swego czasu aktywnie bralem udzial w turniejach fifa 09,10,11 na pewnej stronie, 12 mi nie podeszla i teraz jestem na "emeryturce", czekam na kolejna odslone mam nadzieje, ze bedzie lepsza niz 12 ;) Dosyc czesto udzielam sie na forum polskiego lola, innych gier MMORPG bo w niektore sporadycznie pogrywam jak mam czas, takze "byc moze, moze byc" xD A ja nawet pamietam pewna rozmowe, w Entropia Universe z kapusniaczekPL - to nie byles Ty:D?

A no to jest calkiem prawdopodobne hehe Swego czasu aktywnie bralem udzial w turniejach fifa 09,10,11 na pewnej stronie, 12 mi nie podeszla i teraz jestem na "emeryturce", czekam na kolejna odslone mam nadzieje, ze bedzie lepsza niz 12 Dosyc czesto udzielam sie na forum polskiego lola, innych gier MMORPG bo w niektore sporadycznie pogrywam jak mam czas, takze "byc moze, moze byc" xD A ja nawet pamietam pewna rozmowe, w Entropia Universe z kapusniaczekPL - to nie byles Ty:D?

LOL tak zagrałem pół godziny i skończyłem ;d, w rusty hearts chyba szukałeś ludzi (choc pewny nie jestem)

zgubiłem maila na którym zarejestrowałem to konto( i pasy do niego, ale odzyskalem juz), to stworzyłem kapusniaczka dlatego pisze na 2 róznych accountach ;p

Witam.Też się zgłaszam.Prosze o autora tematu o kontakr gg 8521413... w sprawie gildi..Odrazu wam powiem, że nie polecam wam gildi w której liderem jest "szanujzielen" jest to poprostu internetowy kozak który umie tylko przeklinać na tsie i kozaczyc na forum...Pozdrawiam
Napisz jeszcze dlaczego to napisałeś.

Powód: wywaliłem Cię z guild za noobowanie na forach :)