Lineage 2 F2p

Siema. L2 już od paru miesięcy jest darmowy, jednak z powodów technicznych dowiedziałem się o tym dopiero teraz.

Szukam grupki ludzi do expienia w party,pomagania w questach jeśli to się sprawdzi potem założymy gildie.

Pisać swoje nicki i kim będziecie grać. :)

Mój nick: Chusteczka

Klasa: Jeszcze nie wiem :D

Nikt się nie skusi?:D

Ja bym chetnie sprobowal, jednakze nie wiem jak ogarnac to wszystko. Wystarczy ze sciagne gre, wczesniej robiac konto i moge wbijac do gry na lajcie?

Thunder11 proponuje zrobić stałe pt (cp) i grać o określonych godzinach. Bez tego trudno będzie Wam wspólnie grać. Wystarczy że jest więcej niż 5lv różnicy i takie party przestaje mieć sens, za duża różnica.

W tym jest problem... Tak długo niebyło odpowiedzi ze grałem sam aktualnie mam 62lvl. Ale z chęcia zagram od poczatku :)

Przecież nie musisz grać od początku, wystarczy poczekać aż Cie dogonią. 62lv to nie tak dużo, przy dobrych wiatrach z 4-5dni grania. ;)

Pomogl by mi sie ktos dostac tam do lineage ;D?

Chętnie bym zagrał od początku,prosił bym o odpowiedz czy ktoś jest chętny oraz na jakiej wersji (ja ściągam od NCsoft)

Na jakim serwerze gracie?

Mam jeszcze takie pytanie dlaczego jak kliknę klawisz np. m lub inny to od razu coś pisze a nie wyświetla się np. mapa?

mapa= Alt+M. A ja gram na serwerach innovy,

jaki server?chetnie zagram

Też zagram.

Ja już gram server Naia od NcSoft,Warlock 69

Jezeli ktos sie jeszcze nie zdecydowal to zapraszam na serwer Bartz od NCsoft.

W razie pytan pw lub w grze, nick ten sam pzdr.

Chetnie zagram ;)

Tylko proszę o jakieś info i czy jest ktoś tak mily i poda linka do ściągnięcia gierki? Gdyż, prowadzone sa prace nad netkiem moim i ledwo mi sie załącza google.pl :unsure:

A jak bedzie okey wszystko to sobie sciagne :lol:

Z gory dzieki

Mogę zagrać.Tylko pytanie innova czy NCsoft?

Siema. L2 już od paru miesięcy jest darmowy, jednak z powodów technicznych dowiedziałem się o tym dopiero teraz.

Szukam grupki ludzi do expienia w party,pomagania w questach jeśli to się sprawdzi potem założymy gildie.

Pisać swoje nicki i kim będziecie grać. :)

Mój nick: Chusteczka

Klasa: Jeszcze nie wiem :D

Nikt się nie skusi?:D