mam pytanko chce kupic platynowa kolekcje l2 . Mam 14 lat wiec konta nie mam co jeszcze potrzebuje do gry ? slyszalem ze jak nie mam konta to musze miec karte pre paid tylko nie wiem gdzie ja kupic. ostatecznosci w necie ale czy jest mozliwosc kupienia jej gdzies w krakowie normalnie :)w sklepie tradycyjnym sposobem? ew. czy ktos ma na sell ?
Lineage 2 global
mam pytanko chce kupic platynowa kolekcje l2 . Mam 14 lat wiec konta nie mam co jeszcze potrzebuje do gry ? slyszalem ze jak nie mam konta to musze miec karte pre paid tylko nie wiem gdzie ja kupic. ostatecznosci w necie ale czy jest mozliwosc kupienia jej gdzies w krakowie normalnie :)w sklepie tradycyjnym sposobem? ew. czy ktos ma na sell ?
Pierwszy m,iesiąc będziesz miał za darmo , a pre-apidy z tego co wiem są w empikach
Pierwszy m,iesiąc będziesz miał za darmo , a pre-apidy z tego co wiem są w empikach
W empiku w galerii kazimierz nie było w galerii krakowskiej w empiku zobacze
dzienki bo na necie czytałem że zeby mieć ten miech za darmo trzeba mieć pre-paida lub kartke kredytowa już aktywnego
posprawdzam w empiku w galerii krakowskiej, w zakopiance i w plazie może bedzie najwyżej w necie kupie dzienksy. do tej pory pogram na privie znacie moze jakis żeby było duzo ludzi i pvp dobre priv?
Dragon-Network.Frintezza.Graveland.
Te trzy servery są na bardzo wysokim poziomie.Polecam server Graveland i dragon-network.
Dragon-Network.Frintezza.Graveland.Te trzy servery są na bardzo wysokim poziomie.Polecam server Graveland i dragon-network.
Dragon-Network jak możesz polecić taki serwer?
Graj na Gravelandzi'e
a jak kupie plATYNOWA KOLEKCJE TO BD MUSIAL OD RAZU PRE PAIDA KUPIC ZEBY GRAC CZY DOPIERO PO TYCH 30 DNIACH DARMOWYCH WYSTARCZY KUPIC BO PISZE ZE JEST JAKAS KARTA AKTYWACYJNA WIEC NIE WIEM
//Regulamin, punkt 7.3, ostrzeżenie; cud że się nie przywaliłem za ten krzyk (bo tak te wielkie litery) - Mr. Hania
a jak kupie plATYNOWA KOLEKCJE TO BD MUSIAL OD RAZU PRE PAIDA KUPIC ZEBY GRAC CZY DOPIERO PO TYCH 30 DNIACH DARMOWYCH WYSTARCZY KUPIC BO PISZE ZE JEST JAKAS KARTA AKTYWACYJNA WIEC NIE WIEM//Regulamin, punkt 7.3, ostrzeżenie; cud że się nie przywaliłem za ten krzyk (bo tak te wielkie litery) - Mr. Hania
WIEM WIEM ALE KLAWIATURA MI SIE PSUJE CAPS LOCK ZACINA A ALT WOGULE NIE DZIALA I LEWY I PRAWY JUTRO JADE KUPIC NOWA BO TA JUZ TROCHE MA WIE SORKI LE DO JUTRA NIESTETY BEDE MUSIAL PISAC TROCHE NIELADNIE DOPOKI TEJ KLAWIERKI NOWEJ NIE UPIE WIEC SORKI ALE KLAWIERKA JUZ MA SPORO
WIEM WIEM ALE KLAWIATURA MI SIE PSUJE CAPS LOCK ZACINA A ALT WOGULE NIE DZIALA I LEWY I PRAWY JUTRO JADE KUPIC NOWA BO TA JUZ TROCHE MA WIE SORKI LE DO JUTRA NIESTETY BEDE MUSIAL PISAC TROCHE NIELADNIE DOPOKI TEJ KLAWIERKI NOWEJ NIE UPIE WIEC SORKI ALE KLAWIERKA JUZ MA SPORO
1.Edytuj Posty! Double posty są niedozwolone, ale to Twój pierwszy raz, więc Ci odpuścili.
2.Kogo to obchodzi? Nie tłumacz się...Bo Hania dał Ci słusznie Warna.
3.Jeżeli się zdecydujesz to poinformuj kogoś z teamu, żeby zamknął temat, bo jeszcze trochę i będzie niezły spam.
4.Jeżeli chcesz coś podobnego do Lineage 2, to polecam Ys Online.
Ok kupiłem Lineage'a 2 . Tylko jakos tak pusto na Talking Island powiedzcie dużo ludzi gra? i podajcie swoje nicki jeśli gracie na lunie bo przyjemniej byloby z kimś pogadać poodczas gry