Lineage 2 Innova Pytania

Witam mam kilka pytań odnośnie L2 Innova

Kiedyś grałem na globalu wersji NCSoft i mam pytanie czy innova nie posiada dużo bugów oraz czy gra dużo graczy a w tym polaków ??

Bugi są na pewno, ale mało, ja żadnego nie znalazłem, tak, gra dużo graczy, polaków też.

Bugi bugami , ale EU skonczy tak samo jak rosyjski odpowiednik , praktyczne zero supportu zadnych zmian , jedyne co potrafili na homepage wprowadzic to Premium konta , lagi masakryczne (takie moje zdanie), to tak w skrocie, potrzebujesz wiecej info wal na pm

Bugi bugami , ale EU skonczy tak samo jak rosyjski odpowiednik , praktyczne zero supportu zadnych zmian , jedyne co potrafili na homepage wprowadzic to Premium konta , lagi masakryczne (takie moje zdanie), to tak w skrocie, potrzebujesz wiecej info wal na pm
Buhahahahaha, jeśli Ty mówisz coś o supporcie zajmij się najpierw opisaniem NCsoftu, NC w przypadku zhackowania Ci konta jest" bezradna" i postara się nad tym "popracować".

Do założyciela tematu.

Jest dużo graczy, jeszcze więcej polaków.

Bugi może małe są, ale jeśli odkryjesz jakiegoś i zgłosisz, zostaje w miarę szybko naprawiony.

Nie płakać na Innove, bo pliki te które mają kupują od NC, a że NC po chamsku sprzedaje z bugowane jak tylko można to już inna bajka.

No i największa różnica item shop. Jeśli uważasz że hp/cp potki lub inne exp/vitality scrolle dają przewagę to graj na NC [w którym możesz kupić sobie vesper weapona]. Do widzenia, dziękuję :)

Skoro tutaj są pytania o L2 Innove to stwierdziłem że i jak mogę o coś spytać, a więc :

Mam pudełko z grą L2 Gracia, z kamaelką na opakowaniu, mogę przez clienta z tej płytki grać na innovie?

Jak go włączam to mi nie chce się zupdatować, trzeba pobrać jakiś patch albo luncher od innovy?

Wie ktoś może?

Innova to eu, nc to usa.

Http://eu.4game.com/lineage2/play/ - launcher od innovy z którego ściagniesz całego clienta.

Innova troche zaniedbuje graczy .... maja w d*pie support i takie tam ^^ ale ogolnie nie jest zle ;P jak lubisz czekac po 3 tyg. na jakiegos fixa to jest lajt :)

Właśnie ja specjalnie jakiś czas temu kupiłem pudełko, żeby uniknąć tego całego ściągania bo nie dam rady ciągnąć całego clienta...

Czyli nie da się nic z tym zrobić? jakoś nie wiem, przerobić? :<

nie da

Buhahahahaha, jeśli Ty mówisz coś o supporcie zajmij się najpierw opisaniem NCsoftu, NC w przypadku zhackowania Ci konta jest" bezradna" i postara się nad tym "popracować".Do założyciela tematu.Jest dużo graczy, jeszcze więcej polaków.Bugi może małe są, ale jeśli odkryjesz jakiegoś i zgłosisz, zostaje w miarę szybko naprawiony.Nie płakać na Innove, bo pliki te które mają kupują od NC, a że NC po chamsku sprzedaje z bugowane jak tylko można to już inna bajka.No i największa różnica item shop. Jeśli uważasz że hp/cp potki lub inne exp/vitality scrolle dają przewagę to graj na NC [w którym możesz kupić sobie vesper weapona]. Do widzenia, dziękuję

tylko ze vesperow nikt nie sklada bo z dropu sa Rki...:)

Spoko, graj sobie na NC. Ja tam się ciesze że nie mam kontaktu z takimi pro graczami z pro rozumowaniem :-)

A może wie ktoś czy gdzieś można pobrać tego clienta w partach?

A może wie ktoś czy gdzieś można pobrać tego clienta w partach?

Przecież nie musisz pobierać tego na siłę od razu. Wciskasz pauze i na dokończysz kiedy będziesz chciał.

To takie samo ściąganie jak każdej innej gry, tylko że launcher masz wbudowany i obsługiwany w interfejsie strony a nie na kompie.

Dokładnie tak jak napisal Koneser, ściągasz kiedy masz czas. Jak dostaniesz dc, zresetuje Ci się net/komp, wznawiasz bez konieczności rozpoczynania ściągania od nowa :-)

Tak dzięki za rady ale nie tylko o to mi chodzi.

Dajmy na to, że ściągam na dysk J na nim mam pond 70 GB wolnego miejsca, więc spoko się mieści, ale na dysku C mam tylko 1,7 GB bo mam tam system, i inne takie podstawowe rzeczy, których nie mogę usunąć.

Mogę spróbować, w sumie nie zawadzi, ale mogę się założyć, że gdy będzie do około 1,7 GB to wyskoczy mi ze mało miejsca na dysko, mimo że ściągam L2 na J a tam mam jak wyżej napisałem 70 GB wolnego.

Może wiecie jak takie coś ominąć, gdzieś już kiedyś czytałem, że da rade, ale nie wiem jak.

Różnie to bywa, bo jak ściągałem Elligium, który waży 3,5 GB jakoś tak, to mi się ściągnęło bez problemu.

Ale takiego Wowa to musiałem już w partach, bo nie dało rady.

Instalujesz launchera na tym J, pòźniej podakesz też ścieżke ściągania/instalowania też na J i po problemie. Nie wiem o co Ci chodzi... ale wydaje sie mi że nie potrafisz zmieniać ścieżki i wszystko instalujesz na standatcie. Jeśli się myle to sry, jeśli jednak mam racje to lepiej graj na NC, bo na Innovie ciężko będzie Ci znaleść pt z takim ogarnięciem.

Tak mylisz się, bo umiem zmienić ścieżkę...

Ale nie tylko ja mam taki problem, że nie ważne jaki dysk wybiorę i ile mam na nim miejsca, to i tak nie ściągnie się plik większy niż miejsce które jest wolne na dysku C.

Spróbuje ściągnąć i zobaczę.

Właśnie ja specjalnie jakiś czas temu kupiłem pudełko, żeby uniknąć tego całego ściągania bo nie dam rady ciągnąć całego clienta...Czyli nie da się nic z tym zrobić? jakoś nie wiem, przerobić? :<

Mozesz zrobic tak ze instalujesz wersje z plyty , pozniej sciagasz 4game launchera i wskazujesz mu jako lokalizacje L2 miejsce gdzie juz masz zainstalowanego klienta . Wtedy posprawdza ci pliki i dociagnie te ktorych nie ma albo ktore trzeba zmienic ;)

Dzięki wszystkim za pomoc, ściągnęło się, niepotrzebnie panikowałem :P

Na którym serwerze jest więcej polaków?

Witam mam kilka pytań odnośnie L2 Innova

Kiedyś grałem na globalu wersji NCSoft i mam pytanie czy innova nie posiada dużo bugów oraz czy gra dużo graczy a w tym polaków ??