Lineage 2 - Kilka patań

Witam mam kilka pytań o L2 :

1. Warto zagrać w ten tytuł?

2. Czy ta gra wciągnie mnie na dłużej?

3. Poziomy nabija się questami czy grindem?

4. Czy ta gra ma dobrą fabułe?

5. Jaka jest wniej grafika?

6. Czy IS daje przewage? Jeśli tak to jaką?

7. Czy poza expieniem są tam jakieś rozrywki jak instancje?

8. Czy bez wydania kasy można tam zdobyć wierzchowca? Oczywiście jeśli taki tam jest.

9.Gdzie pobrać wersje pl.

To tyle, dzięki za pomoc. :)

1,2. oczywiscie, to lengenda MMORPG

3. do 40 lvl(ok 3h) questy, do 80+ grind + daily questy,po 85 pierwsze co robisz to solo daily quest na swampland, nursery(insta solo, co 6 godzin)nastepnie daily quest na SoA(z party), instancje, a jak masz wiecej czasu to normalny grind (w party, solo nie ma sensu)

4. http://www.lineage2.com/gd/lore.php

5. grafika na najwyzszych ustawieniach jest niezla jak na 10 letnia gre, ale wymagany jest dobry komputer z dyskiem SSD

6. na serverze US- ogromną , na serwerach innovy glownie skupia sie na akcesoriach oraz boostach do expa

8.po zakonczeniu questa na 4 klasa każda postać otrzymuje mounta

9. https://eu.4game.com/lineage2pl/play/

Pozwolę sobie na małe sprostowanie:

na serverze US- ogromną , na serwerach innovy glownie skupia sie na akcesoriach oraz boostach do expa

Na żadnym z serwerów IS nie daje przewagi. Jeżeli za przewagę uznaje się kamienie, które dają +15% szansy na encha, to widocznie ktoś nie robił żadnego z eventów, gdzie wypadają tonami. A eventy takie są średnio raz na miesiąc.

Natomiast na Innovie jest konto premium. Z tego co pamiętam, nie możesz puścić sobie dual boxa i solo kamę, jeżeli go nie masz.

Dzięki za pomoc. Pobieram wersje pl :)

Dzięki za pomoc. Pobieram wersje pl

Pomoc udzielona, więc temat zamykam. Jakbyś chciał tutaj coś dodać, to napisz PW, a temat otworzę.

Witam mam kilka pytań o L2 :

1. Warto zagrać w ten tytuł?

2. Czy ta gra wciągnie mnie na dłużej?

3. Poziomy nabija się questami czy grindem?

4. Czy ta gra ma dobrą fabułe?

5. Jaka jest wniej grafika?

6. Czy IS daje przewage? Jeśli tak to jaką?

7. Czy poza expieniem są tam jakieś rozrywki jak instancje?

8. Czy bez wydania kasy można tam zdobyć wierzchowca? Oczywiście jeśli taki tam jest.

9.Gdzie pobrać wersje pl.

To tyle, dzięki za pomoc. :)