[Lineage 2] Klan JustForFun Zapraszamy

@up, To żeś dał do pieca, i coś ciebie mózg chyba piecze, składki idą tylko na opłacenie clan hallu, i innych rzeczy związanych z clanem.

Sorki, my nie płaczemy, jeżeli jesteś z jakże cudownego AyanMoore to nie mam z tb nic do gadania, ten klan to jest śmiech na sali, a poziom wychowania członków jest niski jak ciśnienie na dnie rowu mariańskiego. Flame na chacie, jestem tylko ciekaw która z gildi flejmi bardziej, ale to już pozostawię bez komentarza bo szkoda słów.

Anusiak - 20lat chłop. Kid on the server, no okej. (jeszcze do tego jest naprawdę bardzo ogarniętym i miłym człowiekiem)

Jack - Flame? No trochę xD Ale i tak moim zdaniem może flejmić jeżeli ma bardzo duże pojęcie na temat gry.

Rpg club? - Poczytaj trochę co wsadzili na ten serwerek, i potem pogadamy. ;]

Tak więc Blizz, 7-mio postowy flejmerze hejterze, nie jesteś pierwszą osobą która nic nie wie a sie wypowiada, więc nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia.

@up, To żeś dał do pieca, i coś ciebie mózg chyba piecze, składki idą tylko na opłacenie clan hallu, i innych rzeczy związanych z clanem.Sorki, my nie płaczemy, jeżeli jesteś z jakże cudownego AyanMoore to nie mam z tb nic do gadania, ten klan to jest śmiech na sali, a poziom wychowania członków jest niski jak ciśnienie na dnie rowu mariańskiego. Flame na chacie, jestem tylko ciekaw która z gildi flejmi bardziej, ale to już pozostawię bez komentarza bo szkoda słów.Anusiak - 20lat chłop. Kid on the server, no okej. (jeszcze do tego jest naprawdę bardzo ogarniętym i miłym człowiekiem)Jack - Flame? No trochę xD Ale i tak moim zdaniem może flejmić jeżeli ma bardzo duże pojęcie na temat gry.Rpg club? - Poczytaj trochę co wsadzili na ten serwerek, i potem pogadamy. ;]Tak więc Blizz, 7-mio postowy flejmerze hejterze, nie jesteś pierwszą osobą która nic nie wie a sie wypowiada, więc nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia.

flame ja tylko napisalem jak jestu was w clanie nic wiecej.

rpg- co wsadzili ?gracie final i niskie raty tego wzycy chcieli...;] byly sondy :)

@Odświeżam bowiem pierwszy post uległ zmianie a nie chciałem tworzyć nowego tematu, dlatego też wszystkich zainteresowanych odsyłam do pierwszej strony.

Jak i proszę Administracje o usunięcie debilnych komentarzy.

@Down, porównanie trafne, uwierz mi = ]

(...) jest niski jak ciśnienie na dnie rowu mariańskiego.(...)

Nietrafione porównanie, bo tam jest ponad 1100 atmosfer.

Zero hejtu, bro; po prostu rzuciło mi się w oczy :D

Kapynovsky dalej prosperujecie? Ja obecnie właśnie nie mam w co grać a poczytałem troche tutaj i może bym zaczął w lineage pogrywać. :)

ja aktualnie mam problem z laptopem jak sie uporam to zawitam jak najszybciej ;)

Kazdy serwer na rpg-clubie ma to samo, online blisko 10k, ludzie pograja tydzien, spada do 3-6k, pozniej zezwalaja na dual-boxa. Rozpoznaja bugi, klany typu BeMyFrag placza ze ludzie nabiajaja sobie recki na Varce z bugow i panuje syf. Ogl ciastka na expa to byla porazka, wszyscy expia na SV, nie wiem czy to ludzi bawi czy nie, ale no kazdy ma swoja opinie. Juz jestem ciekaw ktory fan rpgclubu mnie zhejtuje bo to bedzie kolejny serwer ktory zamiesza troche a po miesiacu padnie jak wszystkie inne z tej serii.

@Nevermind, Polać mu, dobrze gada. A po 2 co za przyjemność grać na serwie gdzie jest 15k online? W takich warunkach nie da się normalnie pograć, a na marginesie poczytaj sobie co dodali do nowego RPG-clubu i wtedy pogadamy.

@Reeco, Tak prosperujemy dalej i będziemy przez jeszcze długi czas. Nie mamy zamiaru tworzyć czegoś na tydzeń, chodzi nam o stworzenie poważnej ogranizacji.

Co do serwera, na serwerze z tygodnia na tydzień pojawia się coraz wiecej graczy, przykładowo miesiąc temu max online 1k a na chwilę obecną 1,700k (True Online), a myślę że to bardzo dobrze opisuje prosperacje serwera na przyszłość.

Wszystkich chętnych zapraszam na TS'a podanego na pierwszej stronie.

Pozdrawiam i Zapraszam.

@Ps: Do wszystkich idiotów którzy chcą sobie napisać że ten serwer to dno, proszę o pogranie na nim dłużej niż miesiąc i określenie faktów których nie da się pod warzyć.

To widzę, że warto pograć. W takim razie zasysam. Kapynovsky jak będę miał już wszystko zrobione to dam Ci znać zgadamy się tam jakoś. :)

Jak cos to zasysam z tego servera Heaven. Kapy jak cos to napisz mi jutro jak będziesz czy to bez znaczenia z którego ściągne czy konkretnie z jakiegoś.

@up. Wbij na teamspeaka tam wszystko ci wyjaśnimy. = ]

Zapraszam wszystkich do gry.

Ściągnąłem wszystko pięknie ładnie ze strony głównej a tutaj bład archiwum i nie da się wypakować. :(

Czyli coś źle zrobiłeś, najlepiej wklepać w google "L2 H5 p5 client download" i tyle.

Ech... cholerka troche przerwy i człowiek się gubi. :( Ten client to jest normalny Chaotic Throne?

freya chaotic throne ;)

proszę link :P

http://thepiratebay.se/torrent/6950781/Lineage_II_High_Five_

Zapraszamy :)

Dalej gracie na tym servie?

tak jest klan sa ludzie :) zapraszamy :)

Jakich klas wam potrzeba ?

według uznania teraz akurat musisz w grze popytać ja chwilowo nie moge grac problem z hardware

Bez-nazwy_xhrarhh.png

Witam wszystkich, i zapraszam was do wspólnej gry razem z nami, nie owijając w bawełnę poszukujemy ludzi do klanu JustForFun. Obecnie gramy na serwerze "L2Ashenvale.com" (x10) i zapraszamy ludzi którzy lubią pograć na jednym serwerze dłużej niż kilka dni.

Wymagania :

• +18 (Możliwe wyjątki)
  • Pojęcie o grze (nie zajmujemy się szkoleniem graczy, chcemy coś osiągnąć, więc nauka jak się poruszać itp. nie wchodzi w rachubę)
  • Teamspeak 3 + mikrofon
  • Częsty online (ludziom którzy mają zamiar grać godzinę dziennie podziękujemy)
  • Kultura osobista

Króciutko o nas :

Jesteśmy zgraną ekipą która przeżyła już pare upadków jak i zwycięstw, jesteśmy nowym klanem bowiem istniejemy dopiero ponad miesiąc. Staramy się aby w naszych szeregach panowała przyjazna i zabawna atmosfera jak i staramy się pomagać nowym członką w miare naszych możliwości. Dlatego zapraszamy i ciebie abyś wstąpił w nasze szeregi!

Jesteś leaderem cp/klanu? Skontaktuj się z nami!

__________________________________________________________________________________________________________________

Jeżeli chcesz zadeklarować się do gry z nami proszę po prostu wejść na naszego teamspeak'a (ts11.net-speak.pl:6350) lub napisać na e-mail

(kacper.jeziorski@onet.pl). Po skontaktowaniu się z nami omówimy różne ważne kwestie, więc z stworzeniem postaci proszę się wstrzymać.

Pozdrawiam Kapynovsky.