[Lineage 2] Klan JustForFun Zapraszamy

Witam wszystkich, i zapraszam was do wspólnej gry razem z nami, nie owijając w bawełnę poszukujemy ludzi do klanu JustForFun. Obecnie gramy na serwerze "L2Ashenvale.com" (x10) i zapraszamy ludzi którzy lubią pograć na jednym serwerze dłużej niż kilka dni.

Wymagania :

• +18 (Możliwe wyjątki)
  • Pojęcie o grze (nie zajmujemy się szkoleniem graczy, chcemy coś osiągnąć, więc nauka jak się poruszać itp. nie wchodzi w rachubę)
  • Teamspeak 3 + mikrofon
  • Częsty online (ludziom którzy mają zamiar grać godzinę dziennie podziękujemy)
  • Kultura osobista

Króciutko o nas :

Jesteśmy zgraną ekipą która przeżyła już pare upadków jak i zwycięstw, jesteśmy nowym klanem bowiem istniejemy dopiero ponad miesiąc. Staramy się aby w naszych szeregach panowała przyjazna i zabawna atmosfera jak i staramy się pomagać nowym członką w miare naszych możliwości. Dlatego zapraszamy i ciebie abyś wstąpił w nasze szeregi!

Jesteś leaderem cp/klanu? Skontaktuj się z nami!

__________________________________________________________________________________________________________________

Jeżeli chcesz zadeklarować się do gry z nami proszę po prostu wejść na naszego teamspeak'a (ts11.net-speak.pl:6350) lub napisać na e-mail

(kacper.jeziorski@onet.pl). Po skontaktowaniu się z nami omówimy różne ważne kwestie, więc z stworzeniem postaci proszę się wstrzymać.

Pozdrawiam Kapynovsky.

Kaspynovsky zgodził się na wyczyszczenie całego tematu, więc wszystkie posty zostały usunięte.

Jeżeli ktoś nie ma zamiaru do nich dołączyć, niech nie odpowiada w tym temacie, bo znowu zaczną się kłótnie, które doprowadzą do warnów/banów. Tak więc następne posty nie związane z tematem będą w taki sposób nagradzane + zablokowanie możliwości pisania w tym temacie, więc radzę się zastanowić nad tym co się pisze.

Ja sie odcinam od tych ludzi , nie gram z nimi a racej oni zemna ;] , oraz bylo glupota poznac ow osoby. Stary clan dalej istnieje i nie zanosci sie aby zniknal . Jedynie zmienil forme na International.

Widzicie, tak się kończą zabawy z Bladkami i innymi ogrami. Pisałem że nic z tego nie będzie i się sprawdziło. Dobrze że juz tam nie gram i nie musze na to patrzeć

Patrz co napisał Revolutio, chamie. Klan istnieje, został tylko zmieniony lider, więc śmiało można wbijać!

Widzicie, tak się kończą zabawy z Bladkami i innymi ogrami. Pisałem że nic z tego nie będzie i się sprawdziło. Dobrze że juz tam nie gram i nie musze na to patrzeć

Przykro mi , ale to nie ja sie poplakalem , ze lidera nie dostalem i obrazilem bo ktos krzyknal na mnie zebm przestal cisnac osobie , ktora sobie tego nie zyczy. I jak nie wiesz to nie komentuj :)

Rozpadli się po tygodniu, co za niespodzianka. Gz Bladek, teraz oficjalnie jesteś nowym CiasteczkowymPotworem na forum. :D

istnieje Polska gildia ale juz bez bladka i trzyma sie bardzo dobrze :) zapraszamy

Rozpadli się po tygodniu, co za niespodzianka. Gz Bladek, teraz oficjalnie jesteś nowym CiasteczkowymPotworem na forum.

ale ja gram dalej gosciu nie wiem o co Tobie chodzi? pokazujes zjakim kretynem jstes wtym momencie.

Rozpadli się po tygodniu, co za niespodzianka. Gz Bladek, teraz oficjalnie jesteś nowym CiasteczkowymPotworem na forum.

Gówno wiesz gówno widziałeś, gramy cały czas, serwer się rozwija, jest coraz lepiej.

Tak samo gildia się rozwija, zapraszamy do gry, jest nas już sporo.

A Yang powinien dostać bana, za te popieprzone komentarze.

Ja sie odcinam od tych ludzi , nie gram z nimi a racej oni zemna ;] , oraz bylo glupota poznac ow osoby. Stary clan dalej istnieje i nie zanosci sie aby zniknal . Jedynie zmienil forme na International.

Bladziu, nie to my wszyscy odcięliśmy się od cb, 35 osób odeszło i stworzyliśmy nowy klan, ponieważ ty nie byłeś w ogólę ogarnięty, stworzyłeś klan, ludzi napływało a z tobą 0 komunikacji, afk 24/7, ja rozumiem można mieć inne rzeczy na głowie, ale w takim bądź razie nie bierze się za robienie klanu.

W owym momencie, wszystko idzie w jak najlepszym kierunku, klan się ustabilizował , a wy piepszone trolle typu (Yang , Koneser) (sorki za słownictwo, ale inaczej nie da się tego wyrazić, a owe słowo najbardziej określa ich poziom intelektualny) gówno widzieliście i gówno wiecie. Dziękuje Dobranoc, oraz zapraszam do wspólnej gry.

Tak na marginesie jak ktoś by się czepiał do onlajnu na serwierze, to dochodzi już do 1,5k TRUE online, nie wliczając w to Shopów, jest to mniej więcej tylko co 3k na normalnym serwerze, na którym jest 1k sklepów, 1k boxów, 1k online.

Jeżeli ktoś nie ma zamiaru do nich dołączyć, niech nie odpowiada w tym temacie, bo znowu zaczną się kłótnie, które doprowadzą do warnów/banów. Tak więc następne posty nie związane z tematem będą w taki sposób nagradzane + zablokowanie możliwości pisania w tym temacie, więc radzę się zastanowić nad tym co się pisze.

Gdzie jest moderator? Znów nawiązały się kłótnie.

@Down. Zgłaszam dziennie kilka postów i żaden nie jest rozpatrzany.

W tym temacie Yang i Koneser już się nie wypowiedzą. Kristal, mogłeś dać opcję zgłoś, nie zawsze wszystko zobaczę. :)

@up, dziękuje bardzo.

WBIJAĆ LUDZIE WBIJAĆ.

@bump.

warn_ico.png
Za odświeżanie tematu. - Kubox

Napisałeś serwer low rates ale jaki dokładnie to serwer?

hAVEN X 10 ;)

@Veri, tak mój błąd dokładnie tego nie podałem, już edytuje.

ref zapraszamy mamy 30 aktywnych graczy !!

Zapraszamy!

Podsumowując :

-60 osób w klanie.

-20+ online na ts'ie

-własny serwer ts3

-8 lvl Klanu

-Skille na razie 3 ale wykupujemy

-Moiraiki itp. już sporo

-RaidBossy zaliczane bardzo często

-Aktywna wojna

-Clan Hall, Fort w każdej chwili (bardziej pod farmę), Zamek (była próba przejęcia ale niestety nie jesteśmy jeszcze tak wyfarmienii i jest nas za mało aby przejmować poważne zamczyska.

-1 Miesiąc gry już za nami.

-Wszystko idzie do przodu.. (czyt. i dużo dużo więcej)

Także zapraszam was, ip ts'a takie samo.

Leader : Anusiak (w grze), albo pisać do mnie (Kapynovsky) lub do (JackDaniels), or wbić na ts'a.

Gra się przyjemnie i jesteśmy już w grupie bardziej rozpoznawalnych klanów na serwerze, ale jeszcze pozostaje dużo do życzenia, dlatego też szukamy

aktywnych członków, którzy znają się na l2, i nie pytają się o co 2-gą rzecz którą zobaczą na monitorze. Jeżeli chodzi o wymagania to tak jak pisałem,

jeżeli ktoś wie o co chodzi w grze, lubi w ją, ma czas na nią, posiada ts3, jest pełnoletni (jeżeli ktoś ma nawet 16 lat ale widać że owa osoba posługuję się podstawowymi prawami kultury osobistej, jest ogarnięta co do gry, oraz jej głos nie jest niski jak pisk nietoperza to można rozpatrzyć ową propozycje.) oraz chce z nami grać to zapraszamy.

Serdecznie Zapraszam!

Kapynovsky!

clan to smiech na sali.... placzki pierw nie chca wara pozniej chca ally , nie spomne o wyzywaniu i falme na czatach , . Anusiak to kid on the serevr JackDaniel to flamer i krzykacz ...pomijajac ze to co leci w cwh leci wlasnie dla osob z rady .....:) Mysle ze wiecej nie trzeba dodawac:)

ps. na serve nie ma sensu wbijac bo za misiac wychodzi rpg club na ktorym na starcie syzkuje sie 10-15kk online ...