Witam.
Dziś popełniłem pewien (zdaniem forumowiczów) nietakt. Mianowicie, postanowiłem na przekór powszechnym opiniom o oficjalnych serwerach tej gry, spróbować swoich sił. Może to przez sentyment którym darzę Lineage 2 a może dlatego, że zwyczajnie nie mam w co grać. Item shop pomimo tego, że zawiera różne boosty i enchanty jest (przynajmniej dla mnie) do zniesienia więc zrobiłem postać na serwerze "Naia" i zacząłem grać. Odziwo okazało się, że...
... gra się niezwykle przyjemnie! Serio! Po paru godzinach i osiągnięciu 45 lvla nie mogę oderwać się od komputera. Ludzi dużo, widziałem sporo polaków i jeśli się nie mylę, istnieje nawet aktywny polski klan. Wiele się zmieniło to fakt, ale jak poszedłem pod Ant Neast... jak zabiłem pierwszego napotkanego osobnika... wszystkie wspomnienia związane z tą grą wróciły i wiem, że zabawie tu na długi czas.
Do czego zmierzam.
Wiem, że na tym forum jest multum graczy, którzy tak jak ja tęsknią za tą grą. Kieruję do was jedną myśl i polecam się nad nią zastanowić.
Nie słuchaj jeden z drugim tego co mówią... "gra nie żyje" czy "straszny p2w". Zbierz się w sobie, odrobinę odwagi i zaloguj się na serwer, zrób postać i zacznij expić. Kto wie. Może skończy się tak jak u mnie.
Gra pomimo swojego wieku ma nadal to coś co potrafi zatrzymać przy komputerze. Ja natomiast jestem zachwycony, że znów mogę być jej częścią. Decyzja o powrocie to jedna z najlepszych jak nie najlepsza decyzja, jaką podjąłem w tym roku jeśli chodzi o granie.
Pozdrawiam wszystkich zapaleńców.
Subox
Level 45 Warlock
Naia