Lineage 2 ncsoft

Witam.
Dziś popełniłem pewien (zdaniem forumowiczów) nietakt. Mianowicie, postanowiłem na przekór powszechnym opiniom o oficjalnych serwerach tej gry, spróbować swoich sił. Może to przez sentyment którym darzę Lineage 2 a może dlatego, że zwyczajnie nie mam w co grać. Item shop pomimo tego, że zawiera różne boosty i enchanty jest (przynajmniej dla mnie) do zniesienia więc zrobiłem postać na serwerze "Naia" i zacząłem grać. Odziwo okazało się, że...

... gra się niezwykle przyjemnie! Serio! Po paru godzinach i osiągnięciu 45 lvla nie mogę oderwać się od komputera. Ludzi dużo, widziałem sporo polaków i jeśli się nie mylę, istnieje nawet aktywny polski klan. Wiele się zmieniło to fakt, ale jak poszedłem pod Ant Neast... jak zabiłem pierwszego napotkanego osobnika... wszystkie wspomnienia związane z tą grą wróciły i wiem, że zabawie tu na długi czas.

Do czego zmierzam.
Wiem, że na tym forum jest multum graczy, którzy tak jak ja tęsknią za tą grą. Kieruję do was jedną myśl i polecam się nad nią zastanowić.
Nie słuchaj jeden z drugim tego co mówią... "gra nie żyje" czy "straszny p2w". Zbierz się w sobie, odrobinę odwagi i zaloguj się na serwer, zrób postać i zacznij expić. Kto wie. Może skończy się tak jak u mnie.

Gra pomimo swojego wieku ma nadal to coś co potrafi zatrzymać przy komputerze. Ja natomiast jestem zachwycony, że znów mogę być jej częścią. Decyzja o powrocie to jedna z najlepszych jak nie najlepsza decyzja, jaką podjąłem w tym roku jeśli chodzi o granie.

Pozdrawiam wszystkich zapaleńców.

Subox
Level 45 Warlock
Naia

Mnie osobiście odpychają nowe aktualizację, które zawitał do gry. Z tego co słyszałem nie ma już ograniczenia lvl, coś jak w Tibii, niestety do L2 mi to strasznie nie pasuje. W ogóle według mnie wszystko, co wychodziło po Interlude w jakimś stopniu większym czy mniejszym już niszczyły tę grę, ale jest to tylko moja skromna opinia. " Po paru godzinach i osiągnięciu 45 lvla nie mogę oderwać się od komputera. " - ja za to pamiętam czasy, że trzeba było na prawdę poświęcić trochę tych godzin żeby osiągnąć 39lvl, a po tym robić długie questy na zamianę profesji, teraz wszystko prowadzi Cię za rączkę praktycznie przez całą grę. Prawdziwy L2 istnieje teraz tylko na dobrych prywatnych serwerach, taka jest niestety prawda, ale jak najbardziej życzę powodzenia i wytrwałości:).

45 w parę godzin owszem ale na obecną chwilę już nie jest tak łatwo.

Moim osobistym zdaniem gra na "prywatnych serwerach" w jakąkolwiek gre MMO mija sie z celem. Tyle w temacie. Życzę wytrwałości. Pozdrawiam ! ^_^

Tak z 2 lata temu 90% online to były boty. Coś się w tym temacie zmieniło?

Tak z 2 lata temu 90% online to były boty. Coś się w tym temacie zmieniło?

no niestety nie.. większość postaci to dalej boty

i wbicie 45lvl na globie w PARĘ godzin? to ty chyba w tym czasie jeszcze dom sprzątałeś wyszedłeś z psem obiad jadłeś i się zdrzemnąłeś.. osobiście wbiłem na globie w godzinę 78lvl.. to nie jest to czego oczekuję po tej grze..

Tiaaa do 85 expi się się szybko, ale 78 w godzinę...

Przed GOD'em każdy narzekał na l2 nc, że boty, a botów nie było. Tzn były parę kronik wcześniej, a pózniej boty pobanowali, a i tak przez lata ludzie powtarzali, global bee, bo boty.

Post wyżej wbija 78 w godzinę. Nie ogarniam po cholerę takie pierdoły pisać.

Chętnie poczekam na wypowiedz kogoś innego. Najlepiej osoby grającej obecnie, bo to że boty były to ja wiem.

Tiaaa do 85 expi się się szybko, ale 78 w godzinę...

Przed GOD'em każdy narzekał na l2 nc, że boty, a botów nie było. Tzn były parę kronik wcześniej, a pózniej boty pobanowali, a i tak przez lata ludzie powtarzali, global bee, bo boty.

Post wyżej wbija 78 w godzinę. Nie ogarniam po cholerę takie pierdoły pisać.

Chętnie poczekam na wypowiedz kogoś innego. Najlepiej osoby grającej obecnie, bo to że boty były to ja wiem.

no 78 w godzinę z dwójką znajomych nie wliczałem powrotów do miast po buffy dokładnie to expiliśmy 1h i 21min w składzie berserk, tyrant i ta mała dziewczynka fighter.. nazywaj rzeczy pierdołami dopiero jak sam postanowisz coś sprawdzić wtedy inaczej grasz..

boty były są i będą na offie bo praktycznie nic z nimi nie robią..

Ten topic powstal aby zachecic tych co chcieli sprobowac zagrac na ofie. Jak zwykle musi sie przetoczyc fala napinaczy. A ty BishopBS to jestes z tego gatunku ludzi ktory juz mial nie jednego przedstawiciela na forum. W dziale wowa byl koles co na token zarabial w 8 godzin i mu udowodnili jaki jest zaklamany i wiecej nie napisal. Kazdy tu wie ze masz 12 lat chciales sie pochwalic i znowu nie wyszlo. Kazdy wie ze 78 to ty nie wbiles w godzine dwie tydzien a nawet nigdy.

Co do botow to za krotko gram ale narazie to albo nie widzialem albo nie zwrocilem uwagi ale filozofie mam taka ze jak spotkam to pk i tyle. Niech biega po miescie ;)

Dobrze! Zabijaj boty za mnie na offie, ja będę zabijał za Ciebie na privach:).

Z ciekawosci zaczolem dzis rano wlasnie dobijam 82 .85 bedzie za 2 godzinki . Nie jest zle jak chce sie pograc tylko dla zabawy . Ale w tej kronice kasa poprostu nie leci masakra .

Z ciekawosci zaczolem dzis rano wlasnie dobijam 82 .85 bedzie za 2 godzinki . Nie jest zle jak chce sie pograc tylko dla zabawy . Ale w tej kronice kasa poprostu nie leci masakra .

na 45 lvlu mam 9kk adeny

Witam.
Dziś popełniłem pewien (zdaniem forumowiczów) nietakt. Mianowicie, postanowiłem na przekór powszechnym opiniom o oficjalnych serwerach tej gry, spróbować swoich sił. Może to przez sentyment którym darzę Lineage 2 a może dlatego, że zwyczajnie nie mam w co grać. Item shop pomimo tego, że zawiera różne boosty i enchanty jest (przynajmniej dla mnie) do zniesienia więc zrobiłem postać na serwerze "Naia" i zacząłem grać. Odziwo okazało się, że...

... gra się niezwykle przyjemnie! Serio! Po paru godzinach i osiągnięciu 45 lvla nie mogę oderwać się od komputera. Ludzi dużo, widziałem sporo polaków i jeśli się nie mylę, istnieje nawet aktywny polski klan. Wiele się zmieniło to fakt, ale jak poszedłem pod Ant Neast... jak zabiłem pierwszego napotkanego osobnika... wszystkie wspomnienia związane z tą grą wróciły i wiem, że zabawie tu na długi czas.

Do czego zmierzam.
Wiem, że na tym forum jest multum graczy, którzy tak jak ja tęsknią za tą grą. Kieruję do was jedną myśl i polecam się nad nią zastanowić.
Nie słuchaj jeden z drugim tego co mówią... "gra nie żyje" czy "straszny p2w". Zbierz się w sobie, odrobinę odwagi i zaloguj się na serwer, zrób postać i zacznij expić. Kto wie. Może skończy się tak jak u mnie.

Gra pomimo swojego wieku ma nadal to coś co potrafi zatrzymać przy komputerze. Ja natomiast jestem zachwycony, że znów mogę być jej częścią. Decyzja o powrocie to jedna z najlepszych jak nie najlepsza decyzja, jaką podjąłem w tym roku jeśli chodzi o granie.

Pozdrawiam wszystkich zapaleńców.

Subox
Level 45 Warlock
Naia