Lineage 2 Nowa Gra :) ( Ncsoft - Server Chronos )

Siemano tak jak w temacie zaczynam grać w nową grę dla mnie - Czyli lineage 2 na serwerze Chronos i szukam osób chętnych do wspólnej gry :) Na razie mam 2 postaci na ok 40 poziomie - Mrocznego paladyna oraz dzielnego Orczego wojownika, jeszcze nie zdecydowałem którym będę grał głównie :)

Jako że jestem totalnie nowy w l2 z chęcią dołączę do jakiegoś clanu czy cuś :)

Jeśli są osobne chętne do wspólnej gry to pisać w temacie lub w grze : Furiatus i Furielus ( nazwy moich walecznych postaci ! )

Do zo !

Naprawde chcesz zaczynac gre na Botlandzie? Tam Pvp bez ZRangera nie istnieje, kazdy wiekszy klan z tego korzysta. Na siegach sobie nie pograsz bez Lagfixa (jest kilka programow ale wszystko platne). Wiem bo gralem na Botlandzie Naia i wszyscy moi znajomi z US(Chronos / Shilien i Naia) officiala graja teraz na Lilith(PL) / Core(EU) lub privach. Na Naia jest polski klan Wrath a na Chronosie to nawet nie wiem czy cos tam jest.

Hmmm... no cóż, masz rację. Dopiero po Twoim poście zauważyłem, że jest Europejski serwer :D No to w takim razie zaczynam grę na Core serwie :) Jeśli są jakieś tutaj osoby, które na nim grają i lubią wspólną grę to pisać !:D

Siemano tak jak w temacie zaczynam grać w nową grę dla mnie - Czyli lineage 2 na serwerze Chronos i szukam osób chętnych do wspólnej gry :) Na razie mam 2 postaci na ok 40 poziomie - Mrocznego paladyna oraz dzielnego Orczego wojownika, jeszcze nie zdecydowałem którym będę grał głównie :)

Jako że jestem totalnie nowy w l2 z chęcią dołączę do jakiegoś clanu czy cuś :)

Jeśli są osobne chętne do wspólnej gry to pisać w temacie lub w grze : Furiatus i Furielus ( nazwy moich walecznych postaci ! )

Do zo !