Witam was serdecznie, na początku opowiem wam swoją historię A na końcu zadam pytania będę bardzo wdzięczny za pomoc. Tak więc zaczynamy . Jestem weteranem gry lineage 2 obecnie mam 29 lat a przegrałem w l2 praktycznie cała swoją młodość, rok temu postanowiłem wrócić do l2 na priv serwerach by znów poczuć ten piękny niepowtarzalny klimat i niestery było to przykre przeżycie ponieważ wszystkie privy po miesiącu się zamykaly A w grze zostały głównie biegajace po giran boty. Próbowałem grać przez rok w Wowa ale jednak to nie jest to samo . Wczoraj postanowiłem wrócić do l2 tym razem na l2 classic ( serwer Giran) i teraz moje pytania brzmią
- Czy w 2019 roku jest w ogóle sens grać w l2 wiem że to już nie będzie ten sam klimat ale chce pograć sobie casualowo spoilem lub OL i cieszyć się na spokojnie gra
- Czy w ogóle jest na officialach jakiś online czy będę grał sam z botami ?
- Czy jest jakaś różnica między l2 classic ncsoftu A l2 classic Europe? Ktory byście wybrali?
- Czy jest jakaś alternatywa jezeli już nie ma sensu gry w l2 myślałem o *Black Desert z tego co wiem pvp jest tam podobne ewentualnie guild wars 2 ( ale to przypomina chyba bardziej Wowa)
Nie ukrywam że największa frajdę sprawi mi l2 na Offie tylko czy jest sens grać? Czy w ogóle są tam jeszcze ludzie ( czy same niedobitki) A może otwiera się niebawem jakiś nowy serwer na Offie i macie jakieś informacje.
Bardzo proszę o poważne rzetelne odpowiedzi będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam