Porownujesz beznadziejna gre "TERA" online do samego Lineage2, ktore jest klasykiem i nagralem sie w to okolo 6 lat.
TERA zostala wykradzona NCSOFTOWI a dokladnie pomysly z NC znalazly sie w TERA.
Badzo mnie cieszy ze ciebie zbanowali... Dlaczego? Ano dlatego ze nie zadbales sobie o dobre sprzedanie konta.
Trzeba byc skonczonym idiota by wpasc przy sprzedawaniu kont.
Ja osobiscie sprzedalem tez wiele kont z Aiona od gameforge / Lineage2 od ncsoftu i innovy / guild wars 2 od ANETki czy nawet BF3 ruskiej podstawki od Dice.
Nigdy sprawa nie miala bana z zadnej firmy. Po za tym jak sam piszesz sprawa jest nielegalna a bledy gier zawsze sie zdarzaja.
Nie ma gry bez blednego kodu. Lineage2 cierpi z optymalizacja ktora jest beznadziejna.
Sa firmy lepsze i gorsze ja nie mowie ze Gameforge jest lepsze czy gorsze po prostu jest lepsze od tego co robi Innova.
Chodzilo mi mniej wiecej o porownanie Aion (Gameforge) -> Lineage2 (Innova). Obie gry sa od wydawcy NCSOFTU.
Dla mnie sam Aion ma o wiele lepszy sytem platnosci w gameforge niz lineage2 w innovie.
Teraz kolejna sprawa... Czy ty myslisz ze spolek od gameforge i ilosci "studiow gier etc" jest tylko 1?
Kazde studio w gameforge ma swoj wlasny oddzial ktory jest gdzie indziej ulokowany i inni ludzie sie zajmuja dana gra.
Ci sami sa tylko prezesi, ktorzy dyktuja warunki regulaminu w sieci gier Gameforge i to samo jest w innovie, ktora zajmuje sie tylko ruskimi produkcjami.
Dopiero od niedawna weszla w rynek europejski i przejela Lineage2 ktore prowadzi beznadziejne, a teraz chce zabrac sie za polski rynek Lineage2.
Kazda firma jak tu widze leci na kase. Jakosc w jednych grach jest fatalna a w innych nie da sie pogardzic.
Ja wyrazilem tylko swoja opinie wyzej, gdyz gralem na innovie i wiem jak i co gdzie chodzi. A gameforge znam od strony aiona i nigdy nie mialem z nimi problemow.