Lineage 2 - Pełna polska wersja językowa + nowy PL serwer

Legendarne MMO w pełnej polskiej wesji językowej oraz nowym polskim serwerem startuje z początkiem 2013 roku (luty).

Facebook : http://www.facebook.com/lineage2pl

Oficjalna strona : http://lineage2.eu/pl/

Aktualności : https://forum.4game....ead.php?t=13538

Oficjalne polskie forum : https://forum.4game.com/pl/forum.php

Ile jeszcze tematów o tym l2 Pl zrobicie...?

Ostatni temat o l2 pl zszedł na temat privów i spamu. Tutaj proszę o pisanie rzeczy związanych tylko i wyłącznie z L2 PL

ja bende grac orkiem bo wyglonda na silnego i wogule taki fajny B)

zart/ironia ; )

Oficjalny trailer polskiej wersji - http://www.gry-online.pl/gol_video.asp?ID=22722

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Lineage-2-po-POLSKU-uka%C5%BCe-si%C4%99-na-pocz%C4%85tku-roku-Nie-b%C4%99dzie-CBT

Oficjalne Polskie forum L2 (Innova) właśnie ruszyło - https://forum.4game.com/pl/forum.php

http://www.lineage2.eu/pl/

Wbijac i zapisywac sie na open bete

Chciałbym się dowiedzieć czy da się normalnie grać w l2 za free, czy trzeba coś płacić, żeby wbić max lvl i cisnąć na pvp?

Nie nie trzeba niczego płacić możesz cieszyć się grą za free

No nic, czekamy. Chyba dzięki temu powrócę do tej legendarnej gierki.

Ale czemu wy sie tak ty mzachwycacie ?? polska wersja jak kazda inna bedzie slaba l2 to grinder z , ktorego quitnie co 2 osoba i server bedzie mial online 500 co juz jest smieszne...Czasy l2minely a na tego serva zadna powazna gildia sie raczej nie wybiera.

Ten serwer wstaje z myślą o graczach, którzy nie mieli nigdy styczności z l2. Polskie community mmo jest ogromne i wystarczy dobra kampania reklamowa PL serwera, a taka się szykuje to jeden serwer może nie wystarczyć. Przykład Rosja : Tam stoi 10 rosyjskich oficialnych serwerów... od startu mineły lata, a na każdym serwerze jest 3-4k online. Polskie community L2 jest drugie co to wielkości po rosyjskim. Więc byle jasnowidz nie powie mi, że będzie 500 online :D :D :D

Napisze tak...

Innova zle robi uznajac dualboxa za platnego. Dualbox = wieszy licznik online, a przeciez gracze patrza wlasnie na licznik online i grywalnosc gry w ktora chca grac.

Ma swietny antybot ale no co z tego? Jest to troszke wersja demo bo ponoc innova niema praw do robienia eventow na officialnych serverach tak jak NCSOFT na ktorym gra bardzo duzo botow / jest IS mocno wplywajacy na gre. No ale oni maja duzo graczy na kazdy server. Mniej wiecej 2x tyle co innova gdyz maja dozwolony dualbox i gracze lataja czasem z buffbotem.

Mogliby zmienic to i dac 1+1(+1 platne) czyli za 2 boxa juz zaplac i za kolejnego jak to oni robia.

Jak narazie dla mnie innova to jeden wielki syf ruski, ktory nie nadaje sie do tworzenia gier/serverow gier i wolalbym by lineage2 zostalo przejete przez gameforge czy jak im tam.

Polski lineage? Strzal w stope gdyz wieksza czesc graczy polskiego pojdzie tylko sprawdzic i zapewne nie spodobaja sie im nazwy ktore dodadza.

Czekam tylko na open bete albo cos w tym stylu.

Moim zdaniem dosyc za pozno wypuszczaja ta gre na rynek mmorpgow gdyz w marcu zaczynaja sie juz premiery gier, co odciagie uwage graczy od mmorpgow na chwile.

Jak narazie dla mnie innova to jeden wielki syf ruski, ktory nie nadaje sie do tworzenia gier/serverow gier i wolalbym by lineage2 zostalo przejete przez gameforge czy jak im tam.Polski lineage? Strzal w stope gdyz wieksza czesc graczy polskiego pojdzie tylko sprawdzic i zapewne nie spodobaja sie im nazwy ktore dodadza.Czekam tylko na open bete albo cos w tym stylu.Moim zdaniem dosyc za pozno wypuszczaja ta gre na rynek mmorpgow gdyz w marcu zaczynaja sie juz premiery gier, co odciagie uwage graczy od mmorpgow na chwile.

Zastanów się jaką ty firmę wybierasz dla EU, ta firma GameForge to jest najgorsza firma jaką mogłeś wymienić... Niemieckie żydy... chciałem sprzedać konto z postacią od TERA to mi je zablokowali i muszę teraz samą grę sprzedać z kilkoma rzeczami od E.K. jestem niemiłosiernie wkurzony na tą frimę... bo pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło (wiem sprzedawanie kont jest nielegalne), ale już dużo kont z grami sprzedałem i nigdy przed tym nie dostałem bana nawet od Steama i ludzie byli zadowoleni z zakupu u mnie kont do gier.

Druga sprawa... patrz jak partolą grę P2P TERA Online mówili przed premierą że wynajęli najlepszych programistów do tej gry a potrafią nie raz przy update gry coś schrzanić lub niezoptymalizować kodu jakiegoś w grze że często były lagi serwerowe nawet jak serwery w TERA EU były Low, nie potrafią nawet porządnych promocji cenowych zrobić co US wersja TERA, dla mnie GameForge to jest najbardziej niekompetentną firmą EU ze wszystkich innych bo kłamią w żywe oczy!

Porownujesz beznadziejna gre "TERA" online do samego Lineage2, ktore jest klasykiem i nagralem sie w to okolo 6 lat.

TERA zostala wykradzona NCSOFTOWI a dokladnie pomysly z NC znalazly sie w TERA.

Badzo mnie cieszy ze ciebie zbanowali... Dlaczego? Ano dlatego ze nie zadbales sobie o dobre sprzedanie konta.

Trzeba byc skonczonym idiota by wpasc przy sprzedawaniu kont.

Ja osobiscie sprzedalem tez wiele kont z Aiona od gameforge / Lineage2 od ncsoftu i innovy / guild wars 2 od ANETki czy nawet BF3 ruskiej podstawki od Dice.

Nigdy sprawa nie miala bana z zadnej firmy. Po za tym jak sam piszesz sprawa jest nielegalna a bledy gier zawsze sie zdarzaja.

Nie ma gry bez blednego kodu. Lineage2 cierpi z optymalizacja ktora jest beznadziejna.

Sa firmy lepsze i gorsze ja nie mowie ze Gameforge jest lepsze czy gorsze po prostu jest lepsze od tego co robi Innova.

Chodzilo mi mniej wiecej o porownanie Aion (Gameforge) -> Lineage2 (Innova). Obie gry sa od wydawcy NCSOFTU.

Dla mnie sam Aion ma o wiele lepszy sytem platnosci w gameforge niz lineage2 w innovie.

Teraz kolejna sprawa... Czy ty myslisz ze spolek od gameforge i ilosci "studiow gier etc" jest tylko 1?

Kazde studio w gameforge ma swoj wlasny oddzial ktory jest gdzie indziej ulokowany i inni ludzie sie zajmuja dana gra.

Ci sami sa tylko prezesi, ktorzy dyktuja warunki regulaminu w sieci gier Gameforge i to samo jest w innovie, ktora zajmuje sie tylko ruskimi produkcjami.

Dopiero od niedawna weszla w rynek europejski i przejela Lineage2 ktore prowadzi beznadziejne, a teraz chce zabrac sie za polski rynek Lineage2.

Kazda firma jak tu widze leci na kase. Jakosc w jednych grach jest fatalna a w innych nie da sie pogardzic.

Ja wyrazilem tylko swoja opinie wyzej, gdyz gralem na innovie i wiem jak i co gdzie chodzi. A gameforge znam od strony aiona i nigdy nie mialem z nimi problemow.

A jakim ludzikiem się opłaca najbardziej grać w tym Lajnejdżu?.Jest taki co zamiata kosą albo siekierą i idzie do przodu ciągle ?

Porownujesz beznadziejna gre "TERA" online do samego Lineage2, ktore jest klasykiem i nagralem sie w to okolo 6 lat.TERA zostala wykradzona NCSOFTOWI a dokladnie pomysly z NC znalazly sie w TERA.Badzo mnie cieszy ze ciebie zbanowali... Dlaczego? Ano dlatego ze nie zadbales sobie o dobre sprzedanie konta.Trzeba byc skonczonym idiota by wpasc przy sprzedawaniu kont.Ja osobiscie sprzedalem tez wiele kont z Aiona od gameforge / Lineage2 od ncsoftu i innovy / guild wars 2 od ANETki czy nawet BF3 ruskiej podstawki od Dice.Nigdy sprawa nie miala bana z zadnej firmy. Po za tym jak sam piszesz sprawa jest nielegalna a bledy gier zawsze sie zdarzaja.Nie ma gry bez blednego kodu. Lineage2 cierpi z optymalizacja ktora jest beznadziejna.Sa firmy lepsze i gorsze ja nie mowie ze Gameforge jest lepsze czy gorsze po prostu jest lepsze od tego co robi Innova.Chodzilo mi mniej wiecej o porownanie Aion (Gameforge) -> Lineage2 (Innova). Obie gry sa od wydawcy NCSOFTU.Dla mnie sam Aion ma o wiele lepszy sytem platnosci w gameforge niz lineage2 w innovie.Teraz kolejna sprawa... Czy ty myslisz ze spolek od gameforge i ilosci "studiow gier etc" jest tylko 1?Kazde studio w gameforge ma swoj wlasny oddzial ktory jest gdzie indziej ulokowany i inni ludzie sie zajmuja dana gra.Ci sami sa tylko prezesi, ktorzy dyktuja warunki regulaminu w sieci gier Gameforge i to samo jest w innovie, ktora zajmuje sie tylko ruskimi produkcjami.Dopiero od niedawna weszla w rynek europejski i przejela Lineage2 ktore prowadzi beznadziejne, a teraz chce zabrac sie za polski rynek Lineage2.Kazda firma jak tu widze leci na kase. Jakosc w jednych grach jest fatalna a w innych nie da sie pogardzic.Ja wyrazilem tylko swoja opinie wyzej, gdyz gralem na innovie i wiem jak i co gdzie chodzi. A gameforge znam od strony aiona i nigdy nie mialem z nimi problemow.

Po pierwsze nie porównóję gry a firmę która kłamie w żywe oczy że zatrudnia dobrych informatyków a wcale tak nie jest, po drugie jakoś rozłączeń w wersji US ani lagów nie miałem jak u GameForge, po trzecie nie jestem też pewien czy ktoś nakablował GameForgeowi że sprzedaje konto czy nie..., nie mogę się dostać na swoje konto od tąd kiedy zrobili Merge serwerów w TERA Online a support mi odpisał na moje pytanie dla czego nie mogę się dostać na swoje konto a oni mi odpowiedzieli że zerwali ze mną umowe bez podania przyczyny... poza tym GameForge jak i kiedyś Frogster obie te firmy mają już wyrobioną swoją złą opinie głównie przez P2W i kiepski support.

Innova jest spoko chociaż oni nie dali z***anego Item Shopu P2W a GameForge jak by dostał licencje na dystrybutowanie serwerów w EU zaraz by wrzócił P2W też bez ciekawych eventów z kiepskim supportem miał kolejną gre w d***ie, a tak chociaż będziemy mieli Polską wersję z Polskim supportem :)

A kuku,to ja. Też se zamierzam zagrać na polskim servie ,a chu.. tam ,że GoD to kompletnie do d*py kronika.Może się jakoś rozkręci a z czasem wejdą kolejne updaty ,poprawiające mechanike gry?

W ktoryms dodatku ponoc maja polepszyc pvp bo ciagle nad nim pracuja, a w dodatku ma niby wrocic 35klas czy ile tam bylo. No i slynne catacomby i necropolie tylko ciekawe kiedy.