Będzie we wtorek a w poniedziałek pewnie udostępnia clienta
Lineage 2 - Pełna polska wersja językowa + nowy PL serwer
Czyli już wiadomo, że open beta startuje we Wtorek, ale piszą, że pełnego clienta udostępnią wcześniej więc nie powinno być żadnych kolejek
Przez takie usilne próby pobierania Clienta i wbijania na serwery tylko spowalnia sie prace na OBT co wam da 3 minuty w menu lub w pierwszej lokacji ? NIC ! a ludzie któzy zajmuja sie powaznymi sprawami by jak najszybciej udostepnic grywalna wersje publicznie muszą użerać sie i wywalac z serwera kilkaset napalonych graczy co na pewno spowalnia prace.
A wiec gratuluje bezmógom !!!
Po co te spina. Przeglądałem strone serwera i wyskoczyło, że serwer jest online więc wbiłem zobaczyć (reszta ludzi, którzy wbili też była zdziwiona), bo nie wiadomo było po co ani dlaczego. Teraz gdy już jest info żeby nie wbijać to nikt nie będzie się pchał na siłe tak więc wyluzuj poślady :D
nie chodzi że spina tylko czytalem na forum 4game że wielokrotni admini pisali ze to opóznia prace bo już i wczoraj wbijały osoby i utrudnialy a pozniej 20 stron postów "ze co tak wolno, inovia sie opierdala"
Można ściągać , właśnie zacząłem download ;]
Mógłby ktoś podrzucić link ze screenami polskich tłumaczeń , bo w tej masie spamu trudno cokolwiek wyszperać -.-
Każdy uczestnik beta testów po starcie live serwera otrzyma nagrody. Start otwartych testów już jutro https://4gameforum.com/pl/showthread.php?t=444&p=6852#post6852
Witam,
moze troche glupie pytanie ,ale skad moge sciagnac clienta PL ?
Czy wy tez macie problem ,kiedy probujecie sciagnac? Bo przez ten blad nie moge nic zrobic. Czy ktos by mogl podac bezposredni link?
404 Not Found
Czy wy tez macie problem ,kiedy probujecie sciagnac? Bo przez ten blad nie moge nic zrobic. Czy ktos by mogl podac bezposredni link? 404 Not Found
Tak, zarówno na jedynm jak i na drugim linku, podanym w newsie przez Guru występuję aktualnie błąd nr 404. Przynajmniej Mi i Tobie
Ściągnijcie aplikację 4game z eu, a potem spróbujcie ściągnąć napewno pójdzie bo u mnie to rozwiązało problem
Jaka aplikacje? na 4game.eu ?
Ile waży L2 po instalacji itp ?
Ściąga się zaledwie 6 gb, ale po instalacji jest już ponad 15.
Czyli te 6 gb na początku to zwykła instalka ? I po zainstalowaniu od razu ma 15 gb czy od 6 gb aktualizuje sie do 15.. ( oby nie) czy po instalacji robią się jeszcze jakieś update ?
Nie no, normalnie 6gb instalka i instaluje się do 15 gb, nie ma potem żadnych aktualizacji.
Możecie się zalogowac na stronce bo ja klikam zaloguj albo zarejestruj się i nic się nie dzieje pomoże ktoś?