Clan Xeno Tavern Rekrutuje!
Clan Xeno Tavern będzie zbudowany tak, aby mogli z nami grać zarówno gracze zorganizowani w CP, jak i ci, którzy grają bez CP. Nasz klan jest otwarty zarówno dla osób, które mogą poświęcić grze dużo czasu dziennie, jak i tych, którzy mogą grać tylko kilka godzin dziennie. Chcemy, w miarę możliwości, uczestniczyć we wszystkich aspektach gry, jakie oferuje Lineage 2 – od walk o topowe spoty, przez raid bossy, aż po epiki i siege.
Szukamy graczy, którzy:
Są zrzeszeni w CP lub grają bez CP. Mają pozytywne nastawienie do gry w grupie, poczucie humoru i nie obrażają się. Nie boją się PvP, nie zniechęcają się po pierwszej śmierci, potrafią wstać z papierka za 0% i walczyć dalej. Są maksymalnie agresywni na spotach, nie boją się PK-ować i potrafią zrobić questa na PK. Zawsze są przygotowani do walki. Są proaktywni, organizują party, doradzają innym, jak grać, co kupować, jak zarabiać, i dają coś od siebie dla klanu. Są gotowi grać zestawem postaci, który uznamy za najsilniejszy w C4 po beta testach. Na 99% wszysko pod pt magow.
Co oferujemy:
Codzienne zorganizowane party na konkretnych spotach – nie będziesz musiał expić sam ani w małych grupach. Pokażemy ci, jak grać, abyś mógł maksymalnie efektywnie wykorzystać każdą minutę po zalogowaniu się do gry. Weźmiesz udział w zorganizowanych codziennych PvP lub masowych PvP. Poprowadzimy cię tak, że staniesz się wartością dodaną, a nie darmozjadem, którego trzeba expić i marnować slot w party. Z każdym dniem będziesz coraz lepszy i bardziej doświadczony; nauczysz się PvP i zyskasz szacunek innych klanów. Będziesz czerpał pełnymi garściami z contentu, który oferuje ta gra, nawet w ograniczonym czasie, jaki możesz poświęcić. Nie chcę zdradzać zbyt wiele z naszego planu na grę, ale mogę powiedzieć tyle: gdziekolwiek się pojawimy, będzie gruba rzeź – albo na nas, albo na nich…
Jak dołączyć?
Wejdź na nasz kanał Discord lub napisz do mnie.
https://discord.gg/nn2VKxj9KP