Lineage 2 serwer?

Witam!

Z góry pisze, że wiem iż podobnych tematów na tym forum jest multum, przeglądałem je ale nic konkretnego w nich nie znalazłem.

Zamierzam wrócić do Lineage 2, i zastanawiam się nad wyborem serwera, jest mi obojętne czy będzie to priv, czy któryś z officialnych.

Zależy mi na Bardzo dużej liczbie ludności, dużej ilości grających polaków, polskich klanach.

By serwer się rozwijał, rokował jak najlepiej.

(I tak z innej beczki trochę, może ktoś się orientuje kiedy wejdzie nowa klasa?)

Pozdrawiam! :)

Chyba nowa rasa. Na NCSoft'cie jeszcze w tym roku.

Jeżeli official to polecam ten od NCSoft'a. Szybsze patche, częstsze eventy w porównaniu do wersji EU, profesjonalny, wieloletni, support. Polskich graczy jest sporo, jednak rozbitych po klanach Int., przy czym kilka polskich jest.

A któryś konkretny z serwerów ncsoftu, na którym zgromadzona jest większość polaków?

Tylko na Naia grali polacy. Czasem grali na shilien i jeszcze jakims, ale szybko rezygnowali.

NC Soft to porażka na całej lini. Jedyne co mają szybsze to updaty, ale co z tego jak 70% serwera to boty, a prawie każdy używa programów do pvp i gotowych skryptów. Tam sobie nie pograsz. Ekonomia dużo lepsza na EU ze względu na znikomą ilość botów. Największym plusem EU jest frost, który blokuje rangery i inne gowna więc masz pewność, ze walczysz z prawdziwym graczem, a nie z automatycznym robotem. Tylko EU B)

Na L2 NA jest większy online, lecz musisz się liczyć z botami i programami PvP - tak jak napisał kolega wyżej. Mimo wszystko proponuję Ci go bardziej niż EU jeśli ping w twoim przypadku jest w normie.

Wracając do EU serwerów, to polecam bardziej Angielski. Na polskim jest bardzo mały online.

Witam!

Z góry pisze, że wiem iż podobnych tematów na tym forum jest multum, przeglądałem je ale nic konkretnego w nich nie znalazłem.

Zamierzam wrócić do Lineage 2, i zastanawiam się nad wyborem serwera, jest mi obojętne czy będzie to priv, czy któryś z officialnych.

Zależy mi na Bardzo dużej liczbie ludności, dużej ilości grających polaków, polskich klanach.

By serwer się rozwijał, rokował jak najlepiej.

(I tak z innej beczki trochę, może ktoś się orientuje kiedy wejdzie nowa klasa?)

Pozdrawiam! :)