Witam!
Chciałbym wrócić do legendarnej gry Lineage 2, ale zastanawiam się nad wyborem serwera.
Który polecacie?
Zależy mi na dużej ilości osób, ale też na tym by byli tam Polacy oraz polskie gildie.
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
Witam!
Chciałbym wrócić do legendarnej gry Lineage 2, ale zastanawiam się nad wyborem serwera.
Który polecacie?
Zależy mi na dużej ilości osób, ale też na tym by byli tam Polacy oraz polskie gildie.
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam.
hmmm. Gram od paru dni na Naia, ale ludziska mówią, że serw umiera, choć jest tam sporo gildii polskich... Obadaj, wbicie tam 85lvl to kwestia tygodnia, może mniej jeśli masz mentora który zafunduje Ci plvl
mówiem o Ncsoft... na tym drugim według mnie się nie opłaca grać
Polecam http://www.rpg-club.com.
Rosyjski serwer z dużą liczbą graczy online. Serwer stoi i stoi i ma się bardzo dobrze. Do wyboru różne serwery (x7, x15, oraz x1000) Z tego co się orientuję to kronika jest dobra. Nie pamiętam jak to się nazywało ale źle się nie grało. Jeszcze gry nie popsuli . Coś kojarzę że można było sobie kornikę wybrać, ale było to zależne od serwera. Jeżeli szukasz to naprawdę polecam. Gra dużo polaków i spokojnie można znaleźć kogoś do gry. Grałem na tym serwerze najdłużej i polecam. Kiedyś był x5 to tam się różne ciekawe rzeczy działy
Ma ktoś może jeszcze jakieś propozycje?
@siwczak- zaraz obadam.
@Aroxd3, wolałbym bardziej jakiś oficjalny serwer.
Witam!
Który polecacie?
Bardzo proszę o pomoc.
Pozdrawiam.