Lineage 2 Teraz

Cześć, jak wygląda Lineage2 teraz, grałem kiedyś, spory czas temu, gra była prze świetna, teraz słyszałem że dużo się zepsuło, i zostały dodane inne innowacje.

Mógłby ktoś określić jak to teraz wygląda? i czy warto grać w tą gre?

Jak to teraz wygląda z postaciami, i ich rozwojami w jakieś później Othell Rogue, czy coś takiego - wszystkie daggery, w to samo, wojownicy mają też coś co wszyscy dostają - CO TO JEST? I poco, takie coś.

I teraz najwazniejsze, przy moim internecie ( do 2mb) Jak to by wyglądała gra ? pamiętam że bywały lagi, i to okropne które własnie ograniczyły mnie do gry.

Czy Lepiej wybierać pomiędzy Ncsoftem czy Innovą?

z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam steel116

Cześć :)

Według mnie nie koniecznie się zepsuło, bo teraz mi się dużo przyjemniej gra :)

Sprawa wygląda tak że, wszystkie klasy np. magiczne schodzą się w jeden punkt, bo jakimkolwiek

magiem byś grał to po przebudzeniu czyli od 85lvl i tak masz te same skille. Czyli z 28 klas pozostaje tylko 6.

Co prawda nie ciekawie to brzmi. Ale jak już pisałem mi to odpowiada ^_^ Warto grać jak najbardziej :)

Jeśli chodzi o neta to nie powinno być najmniejszego problemu. Tylko przygotuj się na lagi w Aden (wszyscy mają) :wacko:

Ja osobiście polecam Innove. Jak coś to pisz w grze pod nick Micros. :)

steel116 przepraszam, że podepnę się pod temat. Ale czy może mi ktoś wyjaśnić, gdzie jest więcej osób, no i gdzie jest przyjaźniejszy IS?

Innova czy NcSoft?

Więcej ludzi jest na NCSoft ,IS przyjażniejszy na Innova.

Duzo graczy + boty(beznadziejny antybot game guard) + eventy + IS wplywajacy na gre + mozliwe odpalenie dualboxa bez placenia-> NCSOFT

Mało graczy + teoretyczny brak botow + brak eventow z prawdziwego zdarzenia + IS nie wpływajacy az tak na gre + Premium account ktory podnosi jakosc expa x2 i mozna odpalac dualboxa placac za gre-> INNOVA

Z dwuch rzeczy juz wolalbym isc do wowa na priv tbc lub grac w aiona. Lineage2 zeszlo na psy i spada dalej, bo ta gra nigdy sie nie podniesie.

Dla mnie innova do pewnego czasu była okrojona nazywana przezemnie wersja demo a nie wiem jak jest te raz.

Jezeli w sumie bylbym casualem ktory uparcie nie uzywałby botow i nie korzystał z IS to wybrałbym NCSOFT, wiem grałem tam na nim i wiem jak sie sprawy maja.

Na INNOVIE tez grałem...

Cześć, jak wygląda Lineage2 teraz, grałem kiedyś, spory czas temu, gra była prze świetna, teraz słyszałem że dużo się zepsuło, i zostały dodane inne innowacje.

Mógłby ktoś określić jak to teraz wygląda? i czy warto grać w tą gre?

Jak to teraz wygląda z postaciami, i ich rozwojami w jakieś później Othell Rogue, czy coś takiego - wszystkie daggery, w to samo, wojownicy mają też coś co wszyscy dostają - CO TO JEST? I poco, takie coś.

I teraz najwazniejsze, przy moim internecie ( do 2mb) Jak to by wyglądała gra ? pamiętam że bywały lagi, i to okropne które własnie ograniczyły mnie do gry.

Czy Lepiej wybierać pomiędzy Ncsoftem czy Innovą?

z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam steel116