Lineage 2, Vindictus czy WoW- priv - Jakaś grupka

Patrze i patrze to chyba na dzień dzisiejszy na razie nie wiadomo ale są postępy :D

Czytałem co nieco o tych grach i najbardziej zaskoczyły mnie alfabetycznie napisze jakby co:

L2, RQ i Vindictus :D

Elsword moim zdaniem (moim!) jest kolejnym Maple S i jest trochę takim podgrzewanym kotletem.
WoW- priv - na niego nic nie mam

Powiem tyle, że szczególnie te 3 gry wpadły mi w oko :D Nw. tylko jak jest z liczebnością ? Grają ludziska ? Sporo czy mało ?

Tak jak mówiłem to moje zdanie :D a wybór gry należy do NAS :P

Można się podpiąć? Na starcie pytam nie będzie wam przeszkadzać mój wiek (14) i brak mutacji bo często ludzie przez to mnie odrzucają :(

Jeśli chodzi o grę to mi pasuje

-L2

-Royal quest (pobieram)

-WoW na privie

@UP
Jeżeli jesteś ogarnięty to możesz dołączyć :D

Widzę jest kilka głosów na jaką gierkę :D ale to są tylko nasze odpowiedzi :D

Powinnyśmy może jakąś gierkę odrzucić, żeby było łatwiej wybierać ;) Ale pamiętajcie trzeba napisać powód (min. jedno zdanie) więcej głosów na daną grę, którą odrzucimy to już 100% odpadniecie

Elsword- nie za bardzo jestem za nią, grałem i powracałem tak z 3 razy i dalej mnie nie zaszokowała, nadal nuda, do tego nie zabardzo czuje się w realiach 2D :unsure: Wolę patrzeć na cały świat niż na jego "połówkę"

Elsword - Monotonia i nie mam klasy dla siebie, różnią się one tylko wyglądem umiejętności.

Zrobiłem Strawpolla będzie łatwiej http://strawpoll.me/1126198

@UP
Dobre :D I widzę że już wykluczyłeś Elsworda plusik dla cb więc ok. 3 osoby nie chciały grać w Elsworda to przegłosowane

Zostają teraz 4 gry :D

Chyba 3? L2,Wow i vindictus a i rq zapomnialem xD

Myśle głosowanie możemy zamknąć jutro około 14:30-15:00

warn_ico.png
Doublepost ~ blaumro

Nom myślę że tak :D

Jest jeden problem sprawdzałem na zmienne IP to nie działa, osoba, która ma zmienne IP może kilkakrotnie zagłosować

Raczej nikt nie bedzie oszukiwał w tak małym głosowaniu chyba że jakiś troll

WOW PRIV -Ok wszystko spoko, ale już wolę grać na globcu niż privie z bugami/krótko terminowy bądź IS Win
RQ -Byłem betatesterm i gierka poniżej przeciętnej, naprawdę. Skoro dla was w Elsword jest monotonność to tutaj zaśniecie
Vindi -Poza grafiką nic nie oferuje + zepsuta optymalizacja

BTW. Wypowiada się tutaj może z 4/5 osób, a głosów na Strawie jest 12.. pszypadeg? nie sondze

Powiedz to co takiego jest w tym Elswordzie ??

Założę się, że nie doszedłeś do tego pułapu 38 lvl (3 dni roboty, weekend 1,5 dnia [darmowa wola na US])

Przede wszystkim wszystko zaczyna się jak wejdziesz na region Feita/Peita czyli jak pisałem 38 lvl +. Już sobie tam solo nie porobisz, do tego ukryte lochy z szansą 25% na otwarcie po ukończeniu planszy. Bossy grupowe, najazdy czy chociażby bronienie tamtejszej ludzkości (Dark El vs Light El). Elsword posiada moim zdaniem jedno z najlepszych pvp no i wygląd skilli też spoko.

Owszem gra jest monotonna, jak gra się samemu.

Gra trochę taka dziecinna (stylówka anime) pvp jest zwykłe nic takiego tam szczególnego

Jest wiele privow do wowa ktore sa oskryptowane a ludzie z globa zawsze beda pukać "niee to nie mozliwe! tylko glob moze byc oskryptowany"
Privy bez skryptow wygineły 5 lat temu... chyba ze mowa o fun serwach.

jak juz anime mmo to lepiej Dragon nest. Przynajmniej kiedys byl dobry

Nie no miejmy tylko te gry co podaliśmy, żeby już nie było afery :D

Do jutra do godziny ok. 15.00 głosowanie http://strawpoll.me/1126198

Ludzie i tak na 100% tu wejda i ktos wam votnie nawet jak nie bedzie z wami grał :D za duzo trolli w necie

No widzę że WoW-priv prowadzi :D
L2 sprawdzałem i jakoś mi nie przypadła <_<

Ale się to wszystko okarze co wygra do godzinki 15.00 :P

Głosowanie można już chyba zamknąć bo nic się już raczej nie zmnieni teraz tylko TS3