Witam.
Spodobały mi się te darmowe gry (wow - priv jakiś darmowy też) i chciałbym się zabytać czy może są tu jakieś osoby, które by chciały zagrać w jedną z tych 3 gier (mini grupka). Zagrać sobie tak dla towarzystwa a nawet jak byśmy chcieli to nawet gildie zrobić
Jest tu ktoś taki, żeby sobie pograć ?? Wystarczy tylko że wybierzemy grę i można ciupać xd
Lineage 2, Vindictus czy WoW- priv - Jakaś grupka
Zawsze chciałem spróbować sił w Vindictusie - podobno dobra gierka
Wiesz jak tam chcesz mi to obojętnie :
Tylko musi więcej nas być co najmniej 4-5
Do wyboru jest LIneage 2 , Vindictus i WoW-priv
Te 3 gry mnie zaciekawiły i chciałbym stworzyć w którejś z nich małą grupkę
Nudzi mi się, w nic nie gram. Zawsze chciałem spróbować Vindictusa i chyba w niego grałbym najchętniej, ale grałem jakiś czas privach WoWa (ekspertem nie jestem), w L2 też coś tam grałem, ale mało, bardzo mało. Więc dla mnie bez różnicy. Jednak podejrzewam, że nie będę brany pod uwagę, bo nie posiadam mikrofonu.
O nie, nie Nie potrzebny będzie mikro
można gadać na jakimś Ts'ie ale bardziej będziemy porozumiewać się w grze
żeby każdy miał szanse
No wiemy że na razie będzie nas 3 przydał by się jeszcze dwóch i wybranie gry, żeby każdy był zgodny
Czas na zdobycie co najmniej 5 graczy wybranie gry najpóźniej do jutra do godziny 14.00 no chyba, że szybko se uda znaleźć i wybrać to nawet do południa będziemy gotowi
Pasi mi wszystko byleby nie śmierdziało nudą... może Elsword US? Czy ograniczacie się tylko do tych 3 tytułów?
Wiesz, to zależy jak inni będą chcieć ja podałem te 3 gry bo akurat mnie te zaciekawiły
No panowie jest już nas 4, może ktoś jeszcze dołączy
A potem wybieramy gierkę i gites
Ja tak samo mówię że mi to obojętne ale już mówię że jestem zielony w tych grach
O to się nie musisz martwić ja też nie za bardzo znam się na tych grach
ale od czego są infa
I jak, jest ktoś kto by chciał dołączyć ?
Bo za jakieś 2 godzinki trzeba już mieć grupkę i wybrać grę
Dalej zastanawiamy się jaką grę wybrać ale nadal można dołączyć do nas
Czekamy jeszcze, może znajdzie się jakiś znawca i by pomógł nam wybrać a nawet zagrać z nami
Jeśli macie paczkę osób, to bardzo dobrze będzie się wam grało w WoWa na prywatnym serwerze. Jeden niech zrobi sobie tanka, drugi healera, dwóch pozostałych jakiś DPSów. Brakuje wam jescze jednego DPSa, żeby mieć pełne party na instancje 5-osobowe ale znaleźć chętnego DPSa z puga to nie problem. Zdobycie ostatniego poziomu w takim składzie pójdzie szybko, a i radość ze wspólnej gry jest niewymownie większa.
chetnie bym z wami pogral w wowa moze server sunwell gra 4k osob+ (jestem zielony jesli chodzi o wowa)
Jest, też Atlantiss, ale nie wiem jak tam się sprawy mają. Co prawda Online jest coś około 800.
No jest tu parę osób co mówi o WoW'ie
Ale dalej nw ma ktoś jakiś pomysł na wybranie gry ??
Ja jestem za dodaniem Royal Quest, Elsword no i tych podstawowych L2, Wow-priv, Vindictus
Ok. może być, może to ułatwić sprawę, ale i tak musimy teraz z tych pięciu gier wybrać JEDNĄ
Jak możecie to piszcie od razu tutaj jaką gierkę wybieramy i można od jutra zacząć
ja jestem za L2 lub Elsword.
@UP
Okey dobra ktoś jeszcze ??
Ja za Vindictus'em lub WoW priv
U mnie odpada Elsword grałem i szybko mi się nudziła.
Ja jestem za (tu postaram się podać od najlepszej):
- L2
- VIndictus
- Royal Quest
- WoW - priv
Przepatrzałem z kilka filmików na youtube o tych grach i najbardziej przykuło mi uwagę L2 po niej Vindictus i RQ na końcu WoW-priv