Lineage 2 zmiana servera

Witam

Ściągłem dzisiaj L2 w wersji polskiej z myślą że po prostu gra będzie po polsku a server będę mógł wybrać wedle upodobań i się okazało że do wyboru jest tylko Lilith a chciałem grać na Core... Jest jakaś możliwość podmiany plików czy muszę całą grę na nowo ściągać?

Musisz pobrać wersję EU to jest osobny klient gry L2.

Dziękuje temat do zamknięcia.

Sorry nie musisz pobierac na nowo calego clienta. Val bzdury piszesz.

Podajesz instalatorowi sciezke do Clienta polskiego np masz aktualnie "D:\Gry

LineageII\" i ustawiasz taka przy instalacji. Client sobie pobierze 500 mb dodatkowe i potem musisz zrobic tylko check files (napraw pliki) by naprawic folder system.

I jezeli z powrotem chcesz polski to robisz prawie to samo ino check files i przywraca pliki systemu Lilith.

Oba clienty sa takie same, roznia sie tylko troszke texturami / glosem (voice) i tlumaczeniem textu (folder system)

Inna sprawa bylaby przy aktualizacji priv -> 4game (nie da sie), lub NCwest 4game (tez sie nieda)

Zamykam na prośbę autora.

Witam

Ściągłem dzisiaj L2 w wersji polskiej z myślą że po prostu gra będzie po polsku a server będę mógł wybrać wedle upodobań i się okazało że do wyboru jest tylko Lilith a chciałem grać na Core... Jest jakaś możliwość podmiany plików czy muszę całą grę na nowo ściągać?