Lineage 2

Chciałbym zacząć grać w L2 na bezpłatnym serwerze ....

Ale nie mam w ogóle pojęcia jak sie zarejestrować jaki clint i w ogóle nic nie kapuje.

Możecie mi podać linki nazwy lub coś w tym stylu porady mile widziane :)

www.graveland.pl znajdziesz wszystko z dziale "Rejestracja"

Jeżeli chcesz grać na darmowym serwerze Dedykowanym, który już działa długo i 24/7h to polecam ci FrienzL2 zagraniczny serwer, ale dużo tam ludzi gra :), i klienta i patcha ściągasz z ich strony i rejestrujesz się na ich stronie, wszystko jest prawie ułożone jak na Globalu :) tam.

Są jeszcze na tym serwie dwa pod serwery w pierwszym masz exp: 7x a w drugim 30x o ile się nie mylę ;).

Moje zdanie na temat tej gry to:

W żadnym wypadku nie polecam tej gry!!!, kupa bugów!, żadko spotka się jakiegoś gracza bo taki w tej grze świat jest w tej grze ogromny że raz na dzień jakiegoś 1 gracza można spotkać oMg, no i wogólę gra jest średnia... bo często wywala z gry bo się pojawiają jakieś błędy i d*** :/, jeżeli już chcesz pograć w L2 to bardziej polecał bym ci darmowego MMORPG'a który 3 miesiące ruszył i są jeszcze otwarte Beta testy tej gry ;), gdzie jest mniej Bugów i gra bardzo przypomina L2 :) no i dużo Polaków tam gra ;).

A gra nazywa się "Rohan".

Stronka do gry: www.playrohan.com

Gorąco polecam tą grę bo dużo graczy można tam spotkać niż w L2 ;).

Mich4elos, co ty za przeproszeniem p*****? Lineage 2 jest świetną grą, bugów nie ma żadnych (chyba że na tym serwie co grasz), świat jest ogromny ale łatwo znaleźć człowieka nawet na Expie (choć potworki są tak ustawione żeby dwóch graczy nie musiało sobie przeszkadzać). Z gry wywala jak już wspomniałem tylko na twoim serwie, to są DC (Disconnecty) które wynikają z serwera/twojego neta.

Więc graj śmiało, pobierz klienta, zrób Update, pobierz Patcha, zainstaluj, ściągnij łatkę:

http://mfyyre.narod.ru/hellbound-nogg.rar]

I podmień plik Core.dll z folderu "...Lineage2/System". Załóż konto na stronie i graj ^^

Ja tam nie wiem gralem w Lineage2 spoooro lat i ci powiem ze ZADEN darmowy MMO go nie przebije. Jedyne co mnie zaciekawilo rownie jak L2 byl RF Online. Rohan.... blaaagam nie porownuj tej gry do L2. Jest to darmowy przecietniak ktory niczym sie ne wyroznia od innych darmowych MMO jest poprostu zwykly. A texty typu ze grafa leprza w rohanie niz w L2 swiadcza o tym ze czas zmienic kompa bo nie dzwiga FULL DETAL w L2.

ZIomek ja ci polece Supreme server jest tam server z ratami x15 okolo 2k graczy(to sporo) dziala na kliecie C5(chronicle 5) i uwaga jakojeden z bardzo nie wielu(znaczy jest wiele ale C4 a nie C5) jest L2Off C5 czyli full official darmowy :D Mam tam ziamkow ktorzy ci pomoga jak bys chcial. Ale uprzedam... jezeli ci chodzi o gre gdzie sie wylacznie expi i lvluje to zapomnij o L2. Tam jak przeexpisz postac(NP. Krasnala Spoilera) to postac do wymiany. I trzba spooro czasu by dojsc do czegos wartosciowwego :)

Ja wiem czemu kolega niemoze nikogo spotkac w L2. Jak sie gra na noobiarskich servach na 50 graczy to sie tak ma.To zapewne jak filmiki na youtube z jednego siega gdzie bralo udzial okolo...20 osb. W samym moim ally jest ponad 300 osób ally ktore nie wiem czy miesci sie w top 5 pod wzgledem ilosci graczy.Michelos nie kompromituj sie zapewne grales kilka dni jak dobrze poszlo zrobiłeś 1st class i udajesz ze sie znasz

Ja wiem czemu kolega niemoze nikogo spotkac w L2. Jak sie gra na noobiarskich servach na 50 graczy to sie tak ma.To zapewne jak filmiki na youtube z jednego siega gdzie bralo udzial okolo...20 osb. W samym moim ally jest ponad 300 osób ally ktore nie wiem czy miesci sie w top 5 pod wzgledem ilosci graczy.Michelos nie kompromituj sie zapewne grales kilka dni jak dobrze poszlo zrobiłeś 1st class i udajesz ze sie znasz

na jakim servie grasz ?

Ehhh te czasy lineage2 pamietam jeszcze taki server jak L2World zanim sie stal hodowla botow i chaterow i posiadaczy broni na +20 :). Czasy jak sie czlowiek cieszyl jak zlozyl rekawice b grade ;D i nie koniecznie z seta dooma, zubeja avadona czy BW :) gdzie w moim ally bylo bite 200 osob. A ze mialem wtedy kompa z zegarem 1,4GHz i 700 Mb Ram to siege gdzie bylo w PIZDU osob mialem moze 15 FPSow :D..... piekne czasy :P

dragon-network all x5 interlude(lub c6 jak ktos woli:P). Chociaz od 2 msc nie gram w L2 bo szukam czegos rownie dobrego co pozwoli mi wreszcie przyssac sie na dluzej do czego innego. Poki co jedyny b. mocny tytuł to Requiem (no i Rohan ale jak sie grało w L2 to Rohan juz tak nie kręci ). Ja tez pamietam swój start w L2 rok jak sie nie myle '03 server noobwars(rate x2 x2 x3 x3). Pamietam ze gdy złożyłem AOBA prawie sie posikałem ze szczescia bo b-grade mieli tylko nielada kozacy(do tego full plate set tez kozackie). No ale sie gra spoilem na c1 to sie ma:D

Hehehe C1 cholera brak mi C1 C2 i C3 :) to bylo da best bez przedobrzonych klimatow jak subclassa 3 klasa jakies invinity weapoms ancient gowna itp. Ostatnio tak se myslalem. Gdybym teraz zaczynal grac w L2 to by poznac wszystko w tej grze musial bym kuc jak do matury :).

Broda a testowales RF Online? Gra jest ciekawa mnie oderwala na jakis czas od L2( w sumie od niej sie zaczely watpliwosci zwiazane z L2) Gierka ma fajny dreszczyk i klimacik. Ale KUR.. pvp jest spiepszone :(( co mnie boli :( a tak gra to kozacka :).

No i WoW taaaa bez jaj moze grafa jest cukierkowa z deka, ale cholera questy ma naprawde przemyslane. I profesje :) sa dobrze zbalansowane :) gra mnie zaciekawila bardziej niz Lineage2 :) A moze to dla tego ze L2 mi sie poprostu przejadlo :)

Ja polecam serwer GraveLand.pl

mili ludzie, fajna atmosfera - aż chce sie grać

rate x4 i drugi podserwer x666

PS. mmosite.com chyba poje*** bo wpisali L2 na liste 5 najgorszych mmo ;/

L2 polecam jak najbardziej najlepsze płatne MMO

z darmowych mmo najlepsze to ArchLord, WYD i MU

(Co do WoW-a - sama gra idealna! ale ta grafa jest żalosna... już mroczniejsza jest w Super Mario Bros...

Rf jasne ze grałem najpierw na beta testach. Teraz zalozyłem znowu postac. To bardzo dobra gra z fajną grafą niezłym system skilli i mnóstwem pvp(niestety jak code masters przyzwyczailo -mało dynamiki). Tylko co do balansu postaci sie nie zgodze striker z acc i templar z core na pvp mogą przekrac tylko ze sobą(przy tym samym lvl-u i adekwatnym sprzecie). I wogole nie doczytalem ale niechce mi sie usuwac bo o postaciach z wow-a pisałeś:P.

Kozak za tego clienta trzeba płacić? :-?

Można za darmo ściągnąć, płaci się za konto na oficjalnych serwach. Ściągnij choćby z http://www.gamershell.com/download_25136.shtml

http://www.l2-azarath.com/ /emoticons/nowe_wink.png" alt=";)" srcset="<filestore.core_emoticons>/emoticons/wink@2x.png 2x" width=“20” height=“20”> l</filestore.core_emoticons>

Chciałbym zacząć grać w L2 na bezpłatnym serwerze ....

Ale nie mam w ogóle pojęcia jak sie zarejestrować jaki clint i w ogóle nic nie kapuje.

Możecie mi podać linki nazwy lub coś w tym stylu porady mile widziane :)