Witajcie , a więc po dłuugich poszukiwaniach już wiem w co chcę grac a więc jest to Lineage2 . Więc do sedna sprawy poszukuję kilku osób które grały / grają już w L2 ponieważ potrzebuje pomocy w ogarnięciu tej gry . Osoby która wybierze dobry server ( nie mam czasu na grę 1x rate , minimum 15) . Czekam na wasze propozycje. Dodam że grałem już w WoW ( nie jestę świeżakiem w mmorpg:)
Lineage 2
Dobry server to Rpg-club a zagrać jako tako nie mam czasu może kiedyś
RPG-Club.con/en moge pograć z tobą, wybierz serva i profe a ja zerobie profe pod ciebie
Ściągam włąśnie klienta ;]. Co do klasy to nie mam jeszcze pojęcia ( nie grałem nigdy w L2 a z tego co wyczytałem jest ich tam masa) . Co do servera widzę iż są 2 z 15 x więc sądze że ktorys bardziej zaludniony wbybrać trzeba ;p
Witajcie , a więc po dłuugich poszukiwaniach już wiem w co chcę grac a więc jest to Lineage2 . Więc do sedna sprawy poszukuję kilku osób które grały / grają już w L2 ponieważ potrzebuje pomocy w ogarnięciu tej gry . Osoby która wybierze dobry server ( nie mam czasu na grę 1x rate , minimum 15) . Czekam na wasze propozycje. Dodam że grałem już w WoW ( nie jestę świeżakiem w mmorpg:)