Lineage 2

Witam gdy przeszukiwałem swój komputer znalazłem Lineage 2 i dlatego szukam do niego ekipy Mam Dodatek freya kto chce dołączyć niech pisze w temacie i jeszcze prosze o zaproponowanie serwa !

Polecam serwer Cerberus, działa on co prawda na High Five, ale jest naprawdę dobry.

Jak chcesz grać z ruskimi to polecam Asterios..

@down

Nie wiem, muszę się zastanowić.

@UP a do ekipy się dołączysz ?

Ja mogę pograć :)

Gram na Cerberusie z Obrońcą Dziewic i w przyszłości z brodą. Nick Aranisus, Bishop.

Gramy na Cerberusie i kiedy można zacząć ?

Od razu chce przeprosić za double post ! Ale musze się zapytać kiedy wam pasuje początek gry :)

warn_ico.png
Warn za double post - Cree

Ja już mamy 71lvl...

Ale możecie pomóc expić boxy.

Ja mogę wbić na Cerberusa. Mam tam 41 SK i 63 BP. Chary stoją nie używane od listopada 2010r.

Wszystkich chętnych do gry zapraszamy do klanu Ewenement. Jest to polski klan, z długą historią i tradycją. W sprawie inva pisać do:

-Aranisus

-Edzioo

-Pawia

-ObroncaDziewic

-Kangur

Jeżeli nikogo z nas nie ma to pisać na shoucie w miastach, prędzej czy później ktoś odpisze.

Bardzo chętnie zagram z wami. Wiktor odezwę się jeszcze do ciebie na gg bo widzę obeznany jesteś więc parę pytań zadam ;]

Dobrze :) Ekipa jest można grać ja dopiero zaczynam ;)

Cześć, widzę, że gracie w L2. Też chętnie bym zagrał, tylko jestem kompletnie zielony skąd i co pościągać itd. Mógłby mi ktoś wszystko po kolei napisać? Nie chce się z tym bawić sam, skoro można to zrobić szybciej i zapewne wygodniej. :) Wybraliście Cerberusa, tak?

Tak, gramy na Cerberusie.

Dobra, chyba sobie poradzę, niedługo będę gotowy do gry. :)

Jesli aktualne, moge pograc, lecz zielony ;)

Witam gdy przeszukiwałem swój komputer znalazłem Lineage 2 i dlatego szukam do niego ekipy Mam Dodatek freya kto chce dołączyć niech pisze w temacie i jeszcze prosze o zaproponowanie serwa !