Witam gdy przeszukiwałem swój komputer znalazłem Lineage 2 i dlatego szukam do niego ekipy Mam Dodatek freya kto chce dołączyć niech pisze w temacie i jeszcze prosze o zaproponowanie serwa !
Lineage 2
Polecam serwer Cerberus, działa on co prawda na High Five, ale jest naprawdę dobry.
Jak chcesz grać z ruskimi to polecam Asterios..
@down
Nie wiem, muszę się zastanowić.
@UP a do ekipy się dołączysz ?
Ja mogę pograć
Gram na Cerberusie z Obrońcą Dziewic i w przyszłości z brodą. Nick Aranisus, Bishop.
Gramy na Cerberusie i kiedy można zacząć ?
Od razu chce przeprosić za double post ! Ale musze się zapytać kiedy wam pasuje początek gry
Ja już mamy 71lvl...
Ale możecie pomóc expić boxy.
Ja mogę wbić na Cerberusa. Mam tam 41 SK i 63 BP. Chary stoją nie używane od listopada 2010r.
Wszystkich chętnych do gry zapraszamy do klanu Ewenement. Jest to polski klan, z długą historią i tradycją. W sprawie inva pisać do:
-Aranisus
-Edzioo
-Pawia
-ObroncaDziewic
-Kangur
Jeżeli nikogo z nas nie ma to pisać na shoucie w miastach, prędzej czy później ktoś odpisze.
Bardzo chętnie zagram z wami. Wiktor odezwę się jeszcze do ciebie na gg bo widzę obeznany jesteś więc parę pytań zadam ;]
Dobrze Ekipa jest można grać ja dopiero zaczynam
Cześć, widzę, że gracie w L2. Też chętnie bym zagrał, tylko jestem kompletnie zielony skąd i co pościągać itd. Mógłby mi ktoś wszystko po kolei napisać? Nie chce się z tym bawić sam, skoro można to zrobić szybciej i zapewne wygodniej. Wybraliście Cerberusa, tak?
Tak, gramy na Cerberusie.
Dobra, chyba sobie poradzę, niedługo będę gotowy do gry.
Jesli aktualne, moge pograc, lecz zielony
Witam gdy przeszukiwałem swój komputer znalazłem Lineage 2 i dlatego szukam do niego ekipy Mam Dodatek freya kto chce dołączyć niech pisze w temacie i jeszcze prosze o zaproponowanie serwa !