Siemka. Jestem nowy na PLu wbiłem 30 lvl mam zamiar zrobić koniarza. Szukam aktywnej gildii, serwer Lilith posiadam skype. 19 lat
Lineage 2
Koniarz ?
Summoner z końmi ;p
Chętnie bym wrócił do Lineage, ale mam jakieś chore lagi na tym Polskim serwerze :/
Nie wiem czy to skoki fps czy pingi... nie mogę się przebiec po mieście, bo zwiesza się co chwilę obraz...
@Topic
Może poszukaj jakiejś gildii? Prędzej czy później i tak będziesz musiał ją znaleźć bo gra w L2 bez klanu to troche strzał w stope...
Na lineage2.com.pl na forum jest dział z polskimi klanami. Też chętnie bym wrócił w sumie mam na komputerze PL'a i moglibyśmy skleić klan , ale niech ktoś zda raport jak się gra na PL'u.
A jakiś dobry priv najlepiej z polską społecznością i dużą ludnością polecacie?
Zapraszam na serwer www.l2tales.com bardzo duzy online kronika h5 rate x20. Tam z moją ekipa prowadzimy klan Fenix Polska. Zapraszam www.fenix.cusem.pl
jeżeli chodzi o rewelacyjne prywatne serwery to L2dex i RPG CLUB są stabilne i nie brakuje tam ludzi.
Gralem na rpg clubie x7 tez fajny serwer ale tam brak gm shopu i tu jest ten ból. Jesli lubicie pvp i szybko się wyexpic to zapraszam na l2tales.com. 10k online
Siemka. Jestem nowy na PLu wbiłem 30 lvl mam zamiar zrobić koniarza. Szukam aktywnej gildii, serwer Lilith posiadam skype. 19 lat