Czy to prawda że ma wyjść L3 ? Może ktoś wie więcej na ten temat i chce się podzielić ?
Lineage 3
Lineage eternal czy jakos tak sie bedzie zwac cos w stylu diablo mozesz zobaczyc na yt
Z tego co wiem Lineage Eternal to zupełnie inny produkt. Plotka o L3 jest, ale tylko plotka.
Acha dobra dzięki
http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Prace-nad-Lineage-3-ruszaj%C4%85-nie-myli%C4%87-z-Lineage-Eternal ale jak na razie sprawa z L3 ucichła lecz zapewne coś się dzieje i podejrzewam, że za jakiś czas dostaniemy więcej informacji na ten temat.
A na temat Lineage Eternal coś wiadomo, bo z tego co mi było wiadomo to przed końcem roku miały ruszyć beta testy, ale coś się nie dzieje ;p
l3 najwcześniej w 2016/7
Jedyne co wiadomo to nic nie wiadomo Projekt ma niby ujrzec jakies swiatlo dzienne w 2014r.
Lineage 3 a Lineage Eternal to 2 zupelnie inne gry wiec nie mieszajcie ich razem
o l3 były tylko plotki ... O lineage eternal długo nic nie było juz mowione , jakos to wszystko przycichlo ... pozostaje miec nadzieje ze na poczatku nowego roku pojawi sie jakies info ^^
A ten nowy L3 to nie miał być jakiś serwer only PvP?
Albo mi się gry pomyliły
Lineage 3 jest opoznione, juz dawno by wyszlo albo wlasnie wychodzilo, ale panowie od TERY wykradli pliki/projekt z NCSOFTU.
Obecnym podobnym/bazowanym do/na L2 mmo jest ArcheAge, a Lineage'a nie oczekiwal bym wczesniej jak za 2/3 lata w Korei i 3/5 u nas. Proces technologiczny jest taki, ze
a) na Unreal Engine 3 gry im sie juz nie oplaca robic, bo zanim wyjdzie grafika bedzie przestarzala
kupili ostatnio Unreal Engine 4 i byc moze to wlasnie on bedzie core nowego Lineage'a (domysly, ale realne) Tylko zanim gra powstanie mina min. 2 lata, tak wiec najwczesniej w europie zobaczymy ja pod koniem 2016/17 a byc moze i w 2018 roku, na chwile obecna proponuje sobie ten tytul odpuscic. Jak widac "pustke" po nowym Lineage'u producent chce zapchac HackNSlashem o nazwie Lineage Eternal, ktory zbyt wiele wspolnego z samym pierwowzorem nie ma.
Kierunek :
L2 dead
2014 - ArcheAge(wieksza czesc community Lineage'a, fani) do min. 2016 (nic innego na horyzoncie), podejrzewam ze byc moze NCSOFT zapowie produkcje Lineage'a pod koniec 2014 roku, no ale to jak mowie 2016/7 (z nastawieniem na 2018 w eu/usa)
jakiś czas temu słyszałem że podobno Tera miała być produkcją ncsoftu pod nazwa l3 tylko że im ją ukradli czy cuś takiego ;p ile w tym prawdy niewiem
To, że Tera była kradziona wiemy wszyscy od dawna. Co do L3. Ten temat jest zamknięty. Obecnie nic nie wiadomo o produkcji.
Czy to prawda że ma wyjść L3 ? Może ktoś wie więcej na ten temat i chce się podzielić ?