Lineage II, czy będzie darmowy transfer po rozpoczęciu F2P?

Witam!

Jestem świeży w Lineage II, ale gra mi się bardzo podoba, nie mogę się doczekać wersji F2P (nie gram na privach, bo dla mnie privy to zło), więc zacząłem grać na trialu, na officjalu europejskim i mam do was takie pytanie, a mianowicie, czy po wejściu wersji F2P, wprowadzeniu polskich serwerów będzie jakiś darmowy transfer postaci z serwera na serwer, oraz czy wiadomo kiedy kronika Goddes of Destruction ujrzy światło dzienne na serwerach EU, ponieważ wraz z tym dodatkiem ma wyjść F2P.

PS. Nie piszcie, że privy są lepsze, bo wcale nie są, jedyne co jest złe w Officjalu EU, to mała populacja serwera, ale z wersją F2P serwery odżyją, więc nie ma co gadać. (nie zraża mnie exp 1x itd.)

Witam!Jestem świeży w Lineage II, ale gra mi się bardzo podoba, nie mogę się doczekać wersji F2P (nie gram na privach, bo dla mnie privy to zło), więc zacząłem grać na trialu, na officjalu europejskim i mam do was takie pytanie, a mianowicie, czy po wejściu wersji F2P, wprowadzeniu polskich serwerów będzie jakiś darmowy transfer postaci z serwera na serwer, oraz czy wiadomo kiedy kronika Goddes of Destruction ujrzy światło dzienne na serwerach EU, ponieważ wraz z tym dodatkiem ma wyjść F2P.PS. Nie piszcie, że privy są lepsze, bo wcale nie są, jedyne co jest złe w Officjalu EU, to mała populacja serwera, ale z wersją F2P serwery odżyją, więc nie ma co gadać. (nie zraża mnie exp 1x itd.)

Jescze sie zrazisz, tak jak ja. W starych dobrych czasch, gdy na serverach grali ludzie, dało sie grać do momentu wypuszczenia przez NcSoft legalnego bota( L2 walker). Nawet jeśli gra odżyje w wersji F2P to po pierwsze jedyne czego będzie to masa d/c gradowców którzy będą robić za farme PvP dla starych graczy. Sytuacja jescze sie pogorszy w GoD( jeden vit na wszystkie postacie, brak nevit-a, nieładowanie vita przez RB). Zresztą wystarczy poskakać po popularniejszych privach, praktycznie nikt nie czka na globala, więc można sie spodziewać głownie ataku noobów, którzy i tak sie znudzą brakiem osiągnięć.Zresztą kto będzie maxował teraz postać na globalu przez dajmy na to rok(w goodess pewnie jescze dłużej) gdy na rynku w tym czasie pojawia sie przykładowo GW2?

ps. Nim ktoś mnie jzedzie że low B i low mid A są w sklepie niech uświadomi sobie jak sie zarabia kase na rate x1, oczywiście starrzy gracze zrobią spoili/ crafty lub odpowiednie postacie farmerskie( np wl na trainy)jednak dla szarej masy atakującej L2 pierwszy raz niema nadzieji.

ps2. Ztego co wiem wszystkie stare konta zostaną przeniesione na nową kronike, bo czmu miałoby być inaczej?

Ja słyszałem, że mają być po poprostu 2 niezależne od siebie wersje L2 w Europie.

1. Od NC-Softu - stary, płatny global bez item shopu i premium.

2. Od Innova - client zostanie przetłumaczony na kilka języków, będzie można grać F2P, z IS.

Raczej nie będzie możliwości transferu.

PS. Dodam jeszcze że rosyjski L2(ten od Innova) dostaje patche o wiele szybciej niż ten NC-Softowy

PPS.

czy wiadomo kiedy kronika Goddes of Destruction ujrzy światło dzienne na serwerach EU, ponieważ wraz z tym dodatkiem ma wyjść F2P

Chodzą plotki, że Listopad ~ Grudzień.

Chodzą plotki, że Listopad ~ Grudzień.
jeśli te plotki są prawdziwe to luty-marzec przyszłego roku ;p

nie oszukujmy się, ncsoft terminowo wszystkiego nie wprowadza, co najwyżej eventy

Witam!

Jestem świeży w Lineage II, ale gra mi się bardzo podoba, nie mogę się doczekać wersji F2P (nie gram na privach, bo dla mnie privy to zło), więc zacząłem grać na trialu, na officjalu europejskim i mam do was takie pytanie, a mianowicie, czy po wejściu wersji F2P, wprowadzeniu polskich serwerów będzie jakiś darmowy transfer postaci z serwera na serwer, oraz czy wiadomo kiedy kronika Goddes of Destruction ujrzy światło dzienne na serwerach EU, ponieważ wraz z tym dodatkiem ma wyjść F2P.

PS. Nie piszcie, że privy są lepsze, bo wcale nie są, jedyne co jest złe w Officjalu EU, to mała populacja serwera, ale z wersją F2P serwery odżyją, więc nie ma co gadać. (nie zraża mnie exp 1x itd.)