Lineage II F2P i po polsku?

Doczytałem na stronie CD-Action, że nie dość, że Lineage II będzie za darmo, to będzie jeszcze w języku polskim. Tutaj macie link do Newsa: http://www.cdaction.pl/news-22663/lineage-ii-gra-przechodzi-na-model-f2p-i-doczeka-sie-polskiej-wersji.html

A ja chciałbym się od was dowiedzieć, co o tym sądzicie, bo moim zdaniem dużo dzieciarni może przyjść i zniszczyć klimat.

hahahaha, jaki klimat ? ta gra dawno już nie ma klimatu, po interlude już L2 nie było takie samo

co do linka, jeśli to prawda że będzie PL wersja i PL serwer, i jeśli gra f2p będzie na tyle korzystna że się skuszę,

od razu komunikuję że gram na ENG or GER serwie, już to widzę jak na PL połowa to dzieci które nie miały jeszcze mutacji albo pierwszego okresu

czekam na inne deklaracje/spostrzeżenia/opinie użytkowników, ja na razie afk - odpiszę jutro (idę oglądać kuchenne rewolucje ;d) :)

To chyba dobrze ,że zachodnie rynki interesują się Polskimi graczami. A wy odrazu wyskakujecie ,że nadejdzie lawa "dzieciaczków, polaczków". To wg. was szkop ma więcej kultury? Różnica w tym ,że nie dodają do nicka DE i to wszystko. Robią serwer dla Polaków ,a wy wolicie trzymać z anglikami ,czy szkopami. To jest trochę lub bardzo żałosne.

Szczerze nigdy nie grałem w L2 ,ale teraz zacznę jak wersja F2P wystartuje w PL :)

Zapewne zagram na polskich serwerach ale gre wole mieć po angielsku. Jakoś dziwnie mi się gra w MMO po polsku.

Ja tak samo jak Cree, zbytnio styczności z L2 nie miałem, a jak będzie F2P i narodowy serwer no to ba, trzeba będzie obczaić.

To ja już klepie polski klan mam troche doświadczenia w l2 więc dam rade :P Także czekam na F2P bo prywatne serwery są już żenujące.

hahahaha, jaki klimat ? ta gra dawno już nie ma klimatu, po interlude już L2 nie było takie samoco do linka, jeśli to prawda że będzie PL wersja i PL serwer, i jeśli gra f2p będzie na tyle korzystna że się skuszę,od razu komunikuję że gram na ENG or GER serwie, już to widzę jak na PL połowa to dzieci które nie miały jeszcze mutacji albo pierwszego okresuczekam na inne deklaracje/spostrzeżenia/opinie użytkowników, ja na razie afk - odpiszę jutro (idę oglądać kuchenne rewolucje ;d)

I jestes nastepnym Interlude fanbojem ktory nie mzoe odnalsc sie w l2...poprostu skonczyliscie grac na interlude...i tyle tak samo jakbys skonczyl grac w mu na s1 i teraz zacza mowil bys ale lipa i tyle ;] w GOD wchodzi tyle nowosci ze l2 sie przewroci , na start przewiduje 20k online ;]

Nie gralem w l2 ale jak bedzie f2p to se zagram a ja wręcz przeciwnie niz wiekszosc graczy ja bardzo lubie jak gry sa po polsku.

Szczerze powiedziawszy, Lineage2 jest DLA MNIE najlepszym mmorpgiem. Mimo uplywu lat , grafika jest nadal na dobrym poziomie. Mam wiele milych wspomnien ze spontanicznych pvp na spotach oraz castle siegach. Jak bedzie f2p to mysle, ze powroce chetnie, ale czy akurat na polski serwer to ciezko powiedziec.

Co do tych dzieci.

1. Łatwo będzie rozpoznać, kto jest dzieckiem, a kto normalnym graczem.

2. L2 jest za trudne dla dzieciaków, więc raczej ich nie będzie bardzo dużo, już widzę te dzieci, które będą w A-grade do końca gry, nobla, subek, czy chociaż 3profki. ( chociaż ja zaczynałem przygodę z L2, gdy miałem 12lat i wbiłem 76 z 3 profką *teraz mam 16 jakby ktoś miał coś głupiego do napisania....* )

3. Lineage= best pvp ever, więc jak dzieciak wbije Ci na trainy w GC, czy gdzieś, to PK mode ON, a później zbijesz karme na 1/2 trainach..

Ogólnie się cieszę z L2 F2P i Polskiego serwera i mam nadzieję, że wprowadzą tylko IS ala' RU off.

Jeżeli tylko ten IS będzie, to:

Warlock/ ES LFC ! ;>

Już w newsie przecież było napisane że gra nadal będzie miała normalny abonament,

myślę że będzie to coś w rodzaju LotRO, chyba że ...

serwery będą bardziej podczepione pod L2.ru co za tym idzie cała baza i updaty będą pojawiały się w tym samym czasie i w tej samej ilości/jakości jak u państwa ze wschodu. Wg. mnie tylko wtedy jest szansa na IS na nowo powstałych serwerach (PL/ DE/ EN/ TR).

Mówicie mówicie zlecą się dzieciaczki a tak naprawdę w crapie o nazwie Metin2 80% to są 16/20 latki a ja mam brata ma 12 lat i zachowuję się nieraz dojrzalej niż ja.On gra w Wowa L2 itp (te gry są P2P tak mu się spodobały że zaczął zarabiać na miesiąc zarabia 300 zł u mojej mamy w sklepie i gra sobie)Najlepsze że on gra w teraz Wowa na globcu a ja w Nostale :D a jestem starszy

L2 cieszę się bardzo że będzie polska wersja językowa i F2P mój brat przestanie pracować :D Sądzę że jak wejdzie nowy update to już powinno być (miejmy nadzieje)

Już w newsie przecież było napisane że gra nadal będzie miała normalny abonament,myślę że będzie to coś w rodzaju LotRO, chyba że ...serwery będą bardziej podczepione pod L2.ru co za tym idzie cała baza i updaty będą pojawiały się w tym samym czasie i w tej samej ilości/jakości jak u państwa ze wschodu. Wg. mnie tylko wtedy jest szansa na IS na nowo powstałych serwerach (PL/ DE/ EN/ TR).

IS będzie taki sam jak na RUoffie, czyli do kupienia będą jakieś ciuszki, czapki i boosty na exp(w formie abonamentu, 2x exp na miesiąc- 30zł), więc o to na pewno się nie martwię.

Ja nigdy nie grałem w L2, ale ostatnio chciałem sobie zagrać na privie jakimś, ale mi się nie chciało ściągać :P .To dobra wiadomość,że L2 będzie po polsku i w dodatku F2P, a co do polaczków to myślę,że to w jakimś stopniu zależy od gry.Niestety, niewiele jest gier po polsku (zawsze to lepiej pograć sobie w ojczystym języku).

w GOD wchodzi tyle nowosci ze l2 sie przewroci , na start przewiduje 20k online ;]

I tu właśnie upatruję największych argumentów przemawiających za L2, sporo zmian z tego co czytałem, co mocno odświeży ten tytuł i da szansę zapoznać się z nim osobom które nie grały. Gra leciwa ale ma swoje plusy, parę pięknych chwil w niej spędziłem, dopóki nie zrobili najazdu na priva i go zamknęli...

God wbrew pozorom nie jest az tak entuzjastycznie oczekiwany, głownie z powodu idiotycznego rozwiązania 4 profki. Ja osobiście pozostaje na privie, jak i znaczna masa graczy. Spory problemem jest freemium, na dobryxch servach działą prawie wszystko, do tego za free więc dlaczego mam sie przeniesc do gry w ktorej bede uboigim krewnym?

Popieram Brodę. Gra jest już tak mocno " zpriviona ", że każdy rozsądny gracz będzie wolał pograć na low rate privie niż koksać na oficialu i męczyć się z freemium, który znając NCSoft będzie duży, bo nie odpuszczą tej grze tak szybko. Dla nich to kolejny krok żeby staremu gratowi wstrzyknąć botoks i zebrać kolejne miliony na głąbach, którzy mniej wydaliby na abonament niż na aktualny itemshop.

Dla mnie L2 to 4 różne gry. Od C1 do C3 co innego C4-interlude co innego Kamalel-Freya co innego no i GOD zupełnie co innego. Inaczej w l2 grało się gdy Ss'y nie były automatyczne, a inaczej kiedy wprowadzili sety S84 i atrybuty. Ładują i wymyślają w niego co tylko się da, by utrzymać grę przy życiu i sądzę... że miks freemium + dlugo oczekiwany przez niektórych GOD z powoduje kolosalny przyrost graczy. Osobiście nie wiem czy zagram, ale szczerze wątpie.

Doczytałem na stronie CD-Action, że nie dość, że Lineage II będzie za darmo, to będzie jeszcze w języku polskim. Tutaj macie link do Newsa: http://www.cdaction.pl/news-22663/lineage-ii-gra-przechodzi-na-model-f2p-i-doczeka-sie-polskiej-wersji.html

A ja chciałbym się od was dowiedzieć, co o tym sądzicie, bo moim zdaniem dużo dzieciarni może przyjść i zniszczyć klimat.