LIneage II Nie moge się zalogować

Witam.Otóż gdy loguje się na offie L2 wyskakuje mi ,,You are crrently logging in'' i ładuje się to godzinami i nic się nie dzieje .Co robić by móc się zalogować?

pisalem w innym temacie dlaczego tak wam sie dzieje wejdz w menager profilu i kliknij na linege i zmien haslo do samej gry nie do firmy ncsoft powinno pomoc

Zmiana hasła do gry nie pomogła.

załóż nowe konto.

Przykro mi. xD

ja tez sie nie moglemzalogowac do gry zmienielem haslo do samej gry w profilu i sie udalo zweryfikuj tez adres email moze to ci pomoze musisz troche po kombinowac mi sie udalo a mialem ten sam problem

Tez sie niemogłem zalogowac. Ale to wina serwera bo przeciązone sa i dlatego . Ale powinno sie to ustabilizowac z czasem bo dzis juz sie zalogowałem ;P

Też macie lagi na europejskich serwerach oraz niską ilość FPS? Na dobrym sprzęcie na średnich detalach potrafi przyciąć przy dużej ilości osób. To jest wkurzające!

Mam ten sam problem, założyłem 5 kont. Zmieniałem hasła, weryfikowałem email. Resetowałem kompa i wgl wszystko robiłem co mi tylko przyszło do głowy i nic. Co prawda na początku miałem problemy z GameGuardem ale zainstalowałem patch wildcard( dsetup.dll) i już jest ok.

Po założeniu i weryfikacji konta trzeba jeszcze "dodać" L2 do swoich gier.

Też macie lagi na europejskich serwerach oraz niską ilość FPS? Na dobrym sprzęcie na średnich detalach potrafi przyciąć przy dużej ilości osób. To jest wkurzające!

NIE MA serverow europejskich....to sa amerykanskie servery tylk o zinna strefa czasowa pomijajac ze na shilen gra pelno europejczykow bo nowy:)

Gothur, L2 mam na liście gier. W tej zakładce Game Accounts jest Lineage2 Truly Free. Na każdym koncie.

Wybacz, pomyliłem się. Powiedz mi Bladek jeżeli wyjdzie INNOVA europejski Lineage to będzie trzeba ściągać od nowa klienta czy będzie można wykombinować podmieniając kilka pliczków, chyba że jeszcze nie wiadomo.

Niemożność zalogowania się to wina tylko i wyłącznie lagów. xP Sytuacja na serwerach jest komiczna. Ludzie proszą nieistniejącego gm'a o plvl. Serwer czasem pada... Porażka. Czekajcie na Innovę, dla własnego zdrowia psychicznego.

Witam.Otóż gdy loguje się na offie L2 wyskakuje mi ,,You are crrently logging in'' i ładuje się to godzinami i nic się nie dzieje .Co robić by móc się zalogować?